Günlük burç yorumları – 9 Mayıs 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 9 Mayıs Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2019, 09:35 Güncelleme 09 Mayıs 2019, 09:35
Günlük burç yorumları – 9 Mayıs 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Hayat enerjinizin retro ile dengelendiği bu sürere fazla enerjinizin çekilmesi sizde yorgunluk yaratabilir ancak geçici bir dengelenme süreci.

BOĞA:

İş stresinizin arttığı bir gün olacak. Gün sonunda sizi mutlu eden gelişmeler üst üste yaşanarak kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

İKİZLER:

Satışla alakalı mesleği olanlar, beklediklerinin üstünde başarılarına şaşırabilirler. Bugünler şanslı günleriniz olduğu için niyetlerinize odaklanmalısınız.

YENGEÇ:

Yeteneklerinizi keşfettiğiniz ve sergilemeye meyilli olduğunuz bir gün olabilir. Kendinizi keşfetmek için içe dönmeli ve farkındalığınızı arttırmalısınız.

ASLAN:

Kendi gücünüzün farkına varmak açısından bugün önemli adımlar atabilir, kişisel gelişiminizi ön planda tutmak için zaman harcayabilirsiniz.

BAŞAK:

Başka insanlardan medet umduğunuz konularda kendiniz başarı yakalayabileceğinizi keşfedip, yapabilirliklerinizi gördüğünüzde önünüzde önemli bir kapı açılacak.

TERAZİ:

Uysallığın en çok yakıştığı burçlardan biri olarak çevrenizin sevgisini de üzerinizde toplamanız hoşunuza gidiyor olacak. Sevgi dolu bir gün sizin için.

AKREP:

İş ve sosyal yaşamınıza ait grup çalışması gerektiren konularda kendinize uygun kişiler ile harekete geçebilecek olmanız keyfinizi arttıracak.

YAY:

Zamanınızı verdiğiniz bazı konularda olumlu geri dönüşler almanız sizi keylendirebilir. Aşk hayatınızda şanslı olduğunuz ve mutlu hissettirdiğiniz bir gün olabilir.

OĞLAK:

Zamanı iyi değerlendirmek için yapacağınız planlamalar öğlen saatlerinde işinizin hayli azalmasına sebep olarak kişisel konularınıza yönelmenize vesile olabilir.

KOVA:

Aşk hayatınızda hatalı olduğunuz konuları kabul etmemekte ısrarcısınız. İlişkinizin hasar görmemesi açısından onu anlamaya çalışmanızda büyük fayda var.

BALIK:

Eski sevgilisini unutamayan Balık'lar eterik bağ koparma ritüellerine yönelmeli ve geleceklerine umutla bakarak an'da kalmalılar. Bu şekilde başarı elde edilebilir