Günlük burç yorumları – 8 Mayıs 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 8 Mayıs Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2019, 09:51 Güncelleme 08 Mayıs 2019, 09:51
Günlük burç yorumları – 8 Mayıs 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ

İş hayatınızda aranan kişi olacaksınız ancak uzun vadede bu sizi biraz bunaltabilir. Sosyal hayatınızda ne istediğinizi bildiğiniz için önünüz açık olacak. Geleceğini sağlama almak isteyeceğin bir gündesin. Yakın bir arkadaşınla ortaklaşa ticari bir işe atılım yapmak isteyebilirsiniz.

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir.

BOĞA

Hayallerinize tam ve tüm bir niyetle eğildiğiniz sürece gerçekleştirecek zeka ve iradeye sahip olduğunuzu biliyorsunuz, başaracaksınız. Bugün ortamlarda uzlaşı yeteneğinle gerginliği azaltma görevini üstlenebilirsin. Tasarruf politikalarına kafa yorabilirsin.

Güneş burcunuzda ilerlerken, Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zaman iş veriminizde artışlar gözleniyor. Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve birlikte çalıştığınız kişilerin, belli bir potansiyeli olsun istiyorsunuz.

İKİZLER

Bazı konular sizin netleştirmenizle alakalı olacak, iyi düşünüp doğru karar vermelisiniz. Dikkatinizi verdiğiniz konularda başarı elde etmeniz, kariyer yolunu açacak. Çalıştığın yerde aynı işi yapan iki kişiyseniz, bugün ortağınızla aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek.

YENGEÇ

Suskun kaldığınız konularla alakalı olarak bir patlama yaşayabilirsiniz. Mutsuz hissettiğiniz konularla ilgili açılımlar yapabilirsiniz. Ani karar almamalı, etraflıca düşünmelisiniz. Bugün senin için kolay bir gün olacağını söyleyebilirim. Tahmin ettiğin sonuçlara ulaşırken, keyfin yerinde.

Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.

ASLAN

Bazı konularda kendinizi geliştirmek için ekstra çaba harcayabilirsiniz. Duygu durumunuzu değiştirmek için göstereceğiniz çabalar sonuç verebilir. Ay, boşlukta. Bugün detaylar kafanı karıştırabilir. Özellikle çalışma ortamında kendi sorumluluklarına odaklanmalısın.

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün.

BAŞAK

Fazla eleştirel tavrınızdan uzak durursanız daha da mutlu olabilirsiniz. İşinizde ise küçük detayları görmek sizi rakiplerinizden daha ön plana çıkartabilir. Kendi işini yapıyorsan verimli bir alışveriş gerçekleşebilir. Fikirlerini ve düşüncelerini geliştirebilirsen, kazanabilirsin.

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz.

TERAZİ

Partnerinizin karmaşık soruları sizi şaşırtabilir. İş konularında girişimci olmak ve plan yapmak için uygun bir gün olacak. Aile iletişimine önemi arttırmalısınız. Gün finans ve bütçe yönetme kısmında sana sorumluluk veriyor. Katılımcı ve teşvik edici olabileceksin.

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Stresten kaynaklanan baş ağrılarınız olabilir.

AKREP

Bazı konularda kendinizi tam ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. İçinize sinmeyen konularda tekrar açılım yapmak bugün genel konunuz olabilir. Kendini rahat hissediyorsun. Huzuru yakaladığın günlerdesin. Fakat aklında 'Bir sorun çıkar mı?' korkusu var.

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.

YAY

Bazı konularda tutumunuzu değiştirmek isteyebilirsiniz ancak kendinizi yenilemekten çekine de bilirsiniz. Karar vermeniz gereken bir gün olacak. Ekonomik alanda yapacağın planlar için etkileyici bir döneme girdiğini hatırlatırım. Bugün kafandakileri ailenle paylaşacaksın.

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

OĞLAK

Kendinize düşünmek için zaman yaratmak isteyebilirsiniz. İşinizde kritik noktalara gelebilir, bazı konuları fazlaca sorgularken kendinizi bulabilirsiniz. Çalışmalarına hız kazandırmak istesen de engellerle karşılaşabilirsin. İş projelerin istediğin gibi gitmiyor.

Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün yaşayacaksınız. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor.

KOVA

Başarı bugünlerde odaklandığınız konu olsa da dinlenmeyi de unutmamalısınız. Bazı konularda fazla derin düşünmek enerjinizi düşürebilir. Bugün etrafındaki insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Arkadaşlarının işlerini üstlenebilirsin.

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.

BALIK

Doğada yürüyüşler yapmak, yalnız kalmak ve bundan sonra ne olmasını istediğinize karar vermek için uygun bir gün olabilir, enerjiniz yerine gelebilir. Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Hafta ortasında maddi konularda biraz daha dikkatli olman gerekiyor.

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Gece uykularınızı ihmal etmeyin.