Günlük burç yorumları – 7 Mayıs 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 7 Mayıs Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2019, 09:13 Güncelleme 07 Mayıs 2019, 09:13
Günlük burç yorumları – 7 Mayıs 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Partneri ile arasında problemler olan Koç'lar ilişkide ilk adımı atmak durumunda olan kişiler olabilirler. Kendinizi bu bağlamda rahat hissedebileceksiniz. Bugün sıra dışı düşüncelere takılıp kalabilirsiniz. Özel duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar, sizin bir parçanız haline geldi. Kendinize has bir tarzınız var. Her şeyin yolunda olmaması halinde, keyfiniz bir anda kaçıyor. Sevdiklerinizle yapacağınız mantıklı bir konuşma bir Çok sorunun bir anda çözülmesine neden olacak. Bel bölgenizle ilgili sürpriz rahatsızlıklar canınızı sıkabilir. Çalışan bir Koç burcuysan, iş yerinde yaşanan olayları sessizliğini koruyarak ve düşünerek analiz etmen senin için en iyisi olabilir.

BOĞA:

Burcunuzda seyretmeye devam eden güneş sizlere ekstra enerji dağıttığı için düşüncelerinizle telepati yapmanız çok olası, olumsuz düşüncelerden kaçının. Bugün Merkür'ün iletişim konusunda size vereceği sıkıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gün içinde gecikmeler yaşayacaksınız. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalı ve yeni başlangıçlar için acele etmemelisiniz. Ani fırsatların değerlendirme konusunda olumsuz sürprizlere hazırlı olun. Bugün güne Venüs-Satürn 90'lığı eşlik ediyor. Yaşam standartlarını artırmak isteyeceğin bir gün seni bekliyor.

İKİZLER:

Çevrenizdekilerin susmak bilmediği ve kendinizi ifade edemediğiniz bir gün olacak. Bir yandan da yalnız kalmadığınız için şükür ettiğiniz bir gün olabilir. Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Karşıt burcunuzda geri giden Jüpiter, düşüncelerinizde ısrarcı yaparken, iş yaşantınızda birlikte çalıştığınız kişilerin kapasitesini dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma ortamında kendini çok iyi ifade edemeyebilirsin. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek.

YENGEÇ:

Özellikle sağlıklı beslenme ya da irade gerektiren başka işlerinize başlamak için uygun bir gün olacak. Neşeniz ve enerjiniz yüksek hissedebilirsiniz. Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, daha net olmayı denemekten başka çareniz yok. Maddi problemlerinizi, hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizi iş potansiyeliniz de yansıtabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal ve alıngan olmasından kaynaklanan sorunlar gündeme gelecektir. Yolculuklar, yurt dışı bağlantılı konular ve eğitim gibi karşılıklı paylaşım yaşayacağın ortamlarda bulunabilirsin.

ASLAN:

Aşk hayatınızla ilgili kararları alırken düşünmelisiniz. Bugünlerde fevri karar verme meyiliniz olduğu için düşünmeniz gerektiğini kendinize hatırlatın.Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, hatalar da açıksınız. Çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Özellikle atacağınız adımlarınıza, ince hesaplarla yaklaşmanız hoş karşılanmayabilir. Bugün yeni işindeki ilk günün ise, girdiğin bu ortama karşı ön yargılı olmak yerine yapıcı düşünmeni tavsiye ederim.

BAŞAK:

Planlı olmaktan ziyade anın güzelliklerini karşılarsanız kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Kalbinizden geçenlerden ziyade mutluluğunuza odaklanmanız sizi iyi hissettirebilir. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa'da ilerlemesi, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak.. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Geçmişte kalan duyguların size bir şey kazandırmayacağını daha sonra anlayacaksınız. Her zaman olduğu gibi kendinize güvenmeyi seviyorsunuz. İletişim konusunda pürüzler yaşayabilirsin. Söylediğin cümleler birden fazla anlama geleceği için bazı kişiler alınabilir.

TERAZİ:

Aşk hayatınızda bazı konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün olabilir. Problemler olsa da sizden kaynaklanmadığını bilerek vicdanınızı rahatlatabilirsiniz. Sosyal açıdan kendinize olan güveniniz artıyor. Ancak davranışlarda uçuk davranışlar içine girebilir veya aşkınızla ilgili fazla hayale kapılabilirsiniz. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak.. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde aileniz size destek olmaya devam edecek. Kariyerine dair beklenmedik gelişmeler kapıda. Kendi işini yapan bir Terazi'ysen, yeni bir anlaşmaya imza atabilirsin.

AKREP:

Kendinizi ifade etmek ve tartışmak için enerji bulamayabilirsiniz. İçe yönelmenin sizde kişisel farkındalıklar yaratacağı keyifli ve sakin bir gün olabilir. Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Eski bir arkadaşınızın tekrar karşınıza çıkma ihtimalini de, unutmamalısınız. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni yaşantınıza hazırlayacaktır. İşte alacağın destekleri bir organizasyon ile taçlandırıyorsun. Görüşmediğin arkadaşlarınla da buluşabilirsin.

YAY:

Partnerinizden alacağınız haberlerle keyiflenebilir, ilişkiye kendinizden de ödünler katabilirsiniz. Para yönetimini başarılı gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Ay karşıt burcunuz İkizlerde ilerliyor ve partnerinizin size olan duygularından emin olmak istiyorsunuz. Birlikteliklerinizde önemli aşamalar kaydedebilmek için gerekli cesareti bulmamanız için neden yok. İnatçı ve istekli bir şekilde ele aldığınız konularda kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz.. Bugün gözyaşlarınızı seviyorsunuz. İletişiminin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsin. Özellikle kendi işini yapıyorsan, önemli fırsatlar yakalayacaksın.

OĞLAK:

Aşk hayatınızla alakalı olarak isteklerde bulunabilirsiniz. Partnerinizle beraber yapabileceğiniz etkinlikler sizi birbirinize biraz daha yakınlaştırabilir. Çalışma hayatınızdaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İşbirliğine önem vermenize rağmen, rutin işlerden nefret ediyor ve sabit hareketlerin size fırsat kaybettireceğine inanıyorsunuz. İçsel sesinizi dinleyerek doğruları bulacağınızdan emin olabilirsiniz. En azından, aklınızın karışmasını önlemiş olursunuz. İki arkadaşın arasında fikir ayrılığı olabilir. Bu durumu düzeltmek adına harekete geçmek isteyeceksin.

KOVA:

İkili ilişkilerle alakalı bir fırsat yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. İlgisini karşı tarafa açmak isteyen Kova'lar bugün ihtiyaç duydukları ortam ya da şansı yakalayabilir. Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli. Duygusal ilişkinizde önsezilerinize güvenebilirsiniz. İnatçılığınızın olumlu yönlerini göreceksiniz. Çalışan bir Kova burcuysan, iş yerinde düzenlemeler yapacağın ve yeni fikirleri ortaya atacağın bir gün geçirebilirsin.

BALIK:

Bugünlerde mesleki ve maddi konularda bereketiniz artabilir. Aşk hayatınızda partnerinizi verimli dinlediğiniz taktirde problemleri çözeceğiniz bir gün olabilir. Çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacak, sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak isteyeceksiniz fakat, istediğiniz ortamı yakalamanız biraz zor olacaktır. Her şeye rağmen, bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Size hem para kazandıracak hem de kişisel ilişkilerinizi destekleyecek işler yapmak hedefiniz olacak. Etrafındaki insanları yönlendirmek isteyeceğin bir gün. Kafanda kurduğun planları onlarla paylaşabilirsin.