Günlük burç yorumları – 5 Mayıs 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 5 Mayıs Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2019, 09:53 Güncelleme 05 Mayıs 2019, 09:53
Günlük burç yorumları – 5 Mayıs 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Büyük olmayan küçük ama mutlu edici ve iyilik doğurucu sonuçları olacak niyetleriniz için uygun bir gün. İfadelerinizi dikkatli seçmekte fayda var. Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Güneş finans evinizde ilerlerken maddi konularda temkinli yapıyor. Çevresel konularda duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için, macera türü ilişkilere kalbiniz daima kapalı. Bugün karamsar davranışlarınız yüzünden karşınızdaki kişiyi olumsuz etkilemeniz mümkün. Pazar günün eski dostlarınla değerlendirebilirsin. Annenin ya da onun kadar yakın birinin sözlerine kulak vermelisin.

BOĞA:

Garanticiliğe yöneldiğiniz yönlerinizi fark edebilirsiniz. Bilinçli gelişmeyen bazı durumlar bile sonucunda sizin için iyi bir gelecek tasarlayacak olaylara dönüşmekte olacak. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Bugün, organizasyon işlerden müthiş keyif alıyorsunuz.Yeniay bugün burcunda gerçekleşiyor. İkili ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın arttığı bir gün seni bekliyor.

İKİZLER:

Bugünlerde değişken isteklerinizle başa çıkmak kendiniz için bile zor olabilir. Hayatı olduğu gibi yaşamak ve kendinizi kısıtlamamak tam size göre. Evinle ilgilenmek ve yaşam alanında yenilikler yapmak isteyebilirsin. Yapacağın harcamalara dikkat!

YENGEÇ:

Sezgisel olarak takip ettiğiniz bazı duygularınızı dışa vurabilirsiniz. Yazmak için çok uygun bir günde olacaksınız. Size farklı gelen tüm hislerinizi kelimelere dökmelisiniz. Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz. Bugün kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar, yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacaktır. Onlarla iş birliğiniz pekişiyor.Ailene zaman ayırmayıp sadece telefonla iletişim kurman onları üzebilir. Günün sana sürprizleri olacak.

ASLAN:

Hayatınızda farklılık yaratmak için küçük şeylerden başlamanız gerektiğini fark ettiniz. Her gün gelişiminize bir tuğla ekiyor ve bu şekilde ilerliyorsunuz. Mars kombinasyon burcunuz İkizler'de ilerliyor ve kendinizle ilgili arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, vereceğiniz tavizlerin önemli olmadığını göreceksiniz. Girişimciliğinizi daha da hızlandırmalısınız. Biraz sakinleşme zamanı. Keyifli bir gün seni bekliyor. Seni böyle merak ettiren neyse, bugün ondan haber alabilirsin.

BAŞAK:

Arkadaş çevrenizde oluşabilecek olası dedikodu ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Hayatınızda laf kalabalığı olacak bir güne girebilirsiniz. Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Uzun süredir saç bakımınızı ihmal diyorsunuz. Saç tellerinizin kurumasını önlemelisiniz. Eğlence hayatın ve arzularını özgürce arzularını gerçekleştirmen sosyal çevrende çok konuşulmana neden olabilir.

TERAZİ:

İletişim yeteneklerinizin güçlendiği bir gündesiniz. İş konularında bu size şans getirirken özel hayatta bencil ve fazla konuşkan hissi yaratabilir. Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız birçok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyecek ve daha sonra onların ilginç teklifleri ile karşılaşacaksınız. Enerjiniz güçleniyor. Bugün Yeniay gerçekleşiyor. Hayatına yön vermek isteyenlere karşı kalp kırıcı konuşmalar yapabilirsin.

AKREP:

Zamanınızı etkin kullandığınız bir güne giriyorsunuz. İşinizde sözleşmeler gündeme gelebilir ancak düşünme zamanı bulmakta zorlandığınız için çekimser kalabilirsiniz. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, engellere takılabilirsiniz. Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak. Bugün, onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Bazılarınız, çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenebilirler. Güne oldukça sakin başlayacaksın. Yeni barıştığın biri hakkında hoş olmayan şeyler duyabilirsin.

YAY:

Düşüncelerinizi ifade ederken cümlelerinizi dikkatli seçmeli, fevri çıkışlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda ilerleme kat ettiğinizi görebilir. Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün.: Duygularınızı içinizde hapsetmeyin. Bugün paylaşımlar için uygun bir gün. Aşırı yorgunluktan sinirleriniz gergin. Olaylara daha esnek bakmayı öğrenmelisiniz. Duygusal bir günündesin. Uzun zamandır yaptığın birikimi bugün bir ihtiyacın için harcaman gerekebilir.

OĞLAK:

Fazla değişimi sevmeyen sizler bugünlerde beklenmedik düşüncelere kapılabilir, sorumluluklarınızı unutarak eğlenmeye ve boş vermişliğe yönelebilirsiniz. Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Mars İkizler burcunda ilerlerken, çevrenizde kurduğunuz eğlenceli dostlukların ve iletişim konusunda başarılı performansınızın size yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız. Eski pürüzlerden kurtulmalısınız. Bugün tatil olsa da telefon trafiğin fazla olabilir. Üstelik kendine ayıracak zaman dahi bulamayabilirsin.

KOVA:

Verdiğiniz sözleri tutmadığınızı fark edemiyorsunuz. Yeni farkındalıklar için düşünmeniz gereken bir gün içerisinde olabilirsiniz. Güzel gelişmelere açık olun. Bugün, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, kendinizi aşma konusunda size yardım ediyor. Daha çekici ve yaratıcı olacağınız bir gün. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak. Bugün, organize olabilmen için ideal bir gün olabilir. Eskiden bir ilişki yaşadığın birinden telefon alabilirsin.

BALIK:

İfadelerinizin net olduğu bir güne girebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı şeylerin kıymetini bilerek hareket ettiğinizde ilişkinizi daha hızlı şifalandırabilirsiniz. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir. Toplumsal çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün. Bugün ikili ilişkilerine dikkat etmen gerekebilir. Gün içerisinde tesadüfen tanışacağın kişi seni epey etkileyecek.