Günlük burç yorumları – 4 Mayıs 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Filiz Özkol yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 4 Mayıs Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 04 Mayıs 2019, 09:19 Güncelleme 04 Mayıs 2019, 09:19
Günlük burç yorumları – 4 Mayıs 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Uygun ortamı bulduğunuzda eğlenmek için kendinize küçük zamanlar yaratabilirsiniz. Bugün hayattan keyif almak genel temanız olabilir. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek, gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

BOĞA

Karar ve planlama için uygun bir gün olsa da yürürlüğe koymak için Yeni Ay'ı beklemenizde fayda olacaktır. Ufak değişikliklerden başlamak en hayırlısı... Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranmalısınız.

İKİZLER

Aşk hayatınızda kendinizi iyi ifade etmeniz önemli olacak. Önceliklerinizi belirlemek ve ilişkinize yansıtmak için gerekli adımları atmaya başlayabilirsiniz. Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ

Kariyeriniz için adım atmaya uygun bir gün. İşinizle ilgili kararlar almak ve uygulamak istiyorsanız uygun strateji için bilir kişilerden de destek almayı unutmayın. Bu gün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, bir çok zorluklara maruz kalacaktır. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir.

ASLAN

Yeni bir hobi, ya da işinizi geliştirmeye yönelik bir eğitim almak için uygun bir gün ama eğitimci seçiminizi düşünerek yapmanızda fayda var. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

BAŞAK

Kendinizi dinlediğiniz ve hayatınızı analiz ettiğiniz bir gün olabilir. Uzaklardan sevdikleriniz ile görüşebilir, keyifli zaman geçirerek mutluluğunuzu arttırabilirsiniz. Henüz oluşturamadığınız olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin.

TERAZİ

Yeni başlangıçlar yapmak için önce aşk hayatınızda huzuru yakalamayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizle kavgadan medeni ve net konuşmalar yapabilirsiniz. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.

AKREP

Arkadaş ilişkilerinizi çok önemseyebilirsiniz. Sosyalleşmek için oldukça iyi bir gün. Yeni yerler keşfetmek, sergi gibi etkinliklere katılmak vizyonunuzu geliştirebilir. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalısınız.

YAY

Sinirlerinizi kontrol altında tutmanız ve fikrinizi kabul ettirme çabası içerisine girmemeniz çok önemli. Unutmayın enerjiniz size kadar. Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak bugün her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda bir çok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız.

OĞLAK

Aşk hayatınızda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sağlık açısından bugünlerde konuşmanız gerektiği için boğazınıza dikkat etmelisiniz. Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Kendinizle ilgili sabit düşünceleriniz var ve hiç kimsenin, size karışmasına izin vermiyorsunuz.. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

KOVA

Aşk hayatınızda mutlu olmak istediğinizin bilincinde ve karşınızdaki kişiyi de mutlu etmeye çabalayarak ilerlemeye çalışabilirsiniz. Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. . Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir gün. İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

BALIK

Keyfinizi yerine getirecek haberler gününüzü aydınlatabilir aşk ilişkilerinizde sorunların konuşularak çözülebilecek düzeyde olduğunu görebilirsiniz. Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız. Çevrenize önem vermelisiniz.