Günlük burç yorumları – 2 Mayıs 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 2 Mayıs Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 02 Mayıs 2019, 09:15 Güncelleme 02 Mayıs 2019, 09:15
Günlük burç yorumları – 2 Mayıs 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Sevdiklerinizi dinleyecek ve onların yanında olduğunuzu hissettirmek isteyeceksiniz. Bir süredir ödemekte zorlandığınız borçlarınızı hızlıca bitirebilirsiniz. Siz değişimler içinde olmanıza rağmen, çevresel koşullar nedeniyle bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinize kesin ve doğru bir yaklaşım içindesiniz. Bugün, ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Ailenizin kadınlarıyla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Olayları abartmamalısınız.

BOĞA

Bugünlerde pek çalışmak istemeyebilirsiniz. Kariyer planları motivasyonunuz olabilir. Aşk hayatınızda sorunları çözmek için alttan almayı da göz önüne almanız gerekmekte. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Bugün Güneş burcunuzda ilerliyor ve , güçlü dostlarla birlikte olmayı arzuladığınızı ve onlarla önemli iş birliği içinde olacağını gösteriyor. Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor.

İKİZLER

Aşk ilişkilerinizde de sık sık sadece kendinizi düşündüğünüz hatırlatılabilir. Bu durumu anlayamadığınız için rahatsız olabilirsiniz. Mars burcunuzda ilerliyor.. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Bugün, kendinizin bazı farklı değerleri olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz. Değişiklik size iyi gelecektir.

YENGEÇ

İyi bir birey olmak için elinizden geleni yaparken aslında farkında olmadan başkalarının mutluluğu için kendinizi ve kendi isteklerinizi feda edebiliyorsunuz. Sosyal ve ikili ilişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız. Bugün, bazı gerçekler karşısında belirsizlik gösterebilirsiniz. Etrafınızda olan olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Sağlığınızın hassas olduğu bir gün.

ASLAN

Hırslı olan Aslan'lar iş yerlerinde istemedikleri sürtüşmeler yaşayabilirler. Aşk konusunda partnerinize aşırı bağlılık karşı tarafı bunaltabilir. Güneş tepe evinize geçerek kariyer çalışmalarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün, mesleki hırslarınız ön plana çıkabilir. Kişisel coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni değişimler arzuluyorsunuz. Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız.

BAŞAK

Zekanızı doğru yerde kullandığınız taktirde bugünlerde her konuda desteklenecek ve isteklerinizi elde edebileceksiniz. Neşeniz yerine gelecek. Hislerinizde yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İş birliğini seviyor olmanız, bir çok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Bugün kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz.

TERAZİ

Sizden bağımsız olarak dostlarınız arasında olacak gerginlik dolaylı yerden size de etki edebilir. Kendinizi sürekli birilerine laf anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz. Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz Duygusal konularda aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

AKREP

Bugünlerde ilişkilerinizde ya da işinizde yapamayacağınız vaadler vermek için teşvik edilebilirsiniz. Ustalıkla uzaklaşmakta ve cümlelerinizi dikkatli seçmekte fayda var. İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. İkinci yönetici gezegeniniz Mars, maddeye olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor. Öğleden sonra bazı karışık ruh durumunuzun sakinleştiğini görecek ve farklı konularla ilgileneceksiniz.

YAY

Güzel şeyler yıkıcı değişimlerin arkasından gelebilir. Her olayın iyi yönüne yönelerek kendinizi iyi hissetmeye teşvik ederseniz hayallerinize ulaşabilirsiniz. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek. Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz.

OĞLAK

Direnciniz yüksek olduğu için bu sorunu da kolayca aşarak bir kez daha kendinizle gurur duyma fırsatı yakalayabileceksiniz. Akıllıca hamleler önemli olacak. Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yeni yaşantınıza olumlu bakmalısınız.

KOVA

Başkalarına yardımcı olmanız için gerekli koşulların olacağı bir gündesiniz. Biraz bunalsanız da başkalarına yardım edebilmenin keyfi ağır basabilir. Jüpiter kombinasyon burcunuz Yay'da ilerleyerek güç ve isteğinizi ön plana çıkarıyor. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Yeni projeler gündeme gelecek.

BALIK

Yeni Ay etkileri hayatınıza sızabilir ve başlatmak istediğiniz olaylarda daha önce fark etmediğiniz fırsatları fark ederek kendinizden daha emin bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bugün, grup çalışmalarına yatkın bir gününüzdesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Hedeflerinizi yüksek tutuyor, olayları kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var.