Günlük burç yorumları – 29 Nisan 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 29 Nisan Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 29 Nisan 2019, 09:27 Güncelleme 29 Nisan 2019, 09:27
Günlük burç yorumları – 29 Nisan 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Üşengeçlik yapınızda olmadığı için çevrenizdeki lider olabilir, herkesi yüreklendirerek onların da başarılı olmasına yardım edebilirsiniz. Kendinize de pay biçebilirsiniz. Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bugün, elindeki imkanları değerlendirebilirsin. Bir kuruluşun daveti olabilir ve hoş bir karşılaşma yaşayabilirsin.

BOĞA

Kalbinizin derinliklerinde yatanları orada bırakmak yerine sabrınıza cesaretinizi eklerseniz evrensel desteği de gördüğünüzü fark ederek daha bilinçli olursunuz. İkili ilişkilerinizde güvenli bir ortam arıyor olmanız, partneriniz için de yeni platform oluşturuyor. Kendini size ispat etme konusunda ona fırsat tanımış olacaksınız. Olayları fazla irdeliyor olmanız, karşı tarafın sabırsız davranışları karşısında çelişkilere neden olabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle sosyal meseleler üzerine derinlemesine sohbet edeceksin.

İKİZLER

Kendinizi ve gücünüzü fark ettikten sonra amaçsızlaşabileceğiniz gibi doğru davranarak kaderinizi değiştirecek bileşenleri ortaya da çıkartabilirsiniz. Bugün, ailenizle ilgili olaylar gündeme gelebilir. Onların bazı davranışlarından etkilenebilirsiniz. Konular üzerinde yoğunlaşma zorluğu yaşayacaksınız. Karasızlığınız yüzünden zaman kaybetme riski taşıyorsunuz. Karşı cinsle aranızda fikir ayrılıkları yaşayacaksınız. Bugün işleri çabuk halledeceksin ama bu kadar sabırsız olmamalısın. Bazı şeyleri gözden kaçırmamalısın.

YENGEÇ

Bugünlerde yalnız kalmak isteyebilirsiniz öte yandan yalnız kalmak size çok iyi gelmeyebilir. Depresif olmaya meyilli olabileceğiniz bir gündesiniz Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşlerinizin güvenliği söz konusu olacak. İş arayışındaysan, gideceğin görüşmedeki kararlılık lehine olacak. Eski işine dönmek isteyebilirsin.



ASLAN

Tutumunuzu günden güne ve dengeli değiştirmeniz hayatı en verimli şekilde yaşamanıza vesile olacaktır. Duygularınızı da yaşamanız gerekmekte. Küçük fırsatların önemli olduğu bir gün. Olayları çabuk kavrıyor ve yaratıcılığınızla alacağınız destekleri iyi kombine ediyorsunuz. Kendinize güveniyorsunuz. Finans konularında başarılı grafik çizeceksiniz. Her şeye rağmen, çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir. Bugün hangi işe el atsan, üstesinden geliyorsun. Bir görüşmedeki performansın üstlerinin gözünden kaçmayacak.


BAŞAK

İşinize de sevdiklerinize de sadakatiniz yadsınamaz. Aşk ilişkilerinde sade kalmaya ve aşırı eleştirel olmaktan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Ay, karşıt burcunuz Balık'ta ilerlediği için, çevrenizde gelişen olaylara daha titiz bakıyorsunuz. Bugün, içsel disiplininiz mükemmel seyrediyor. Sadece kendinizin değil, çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Dostlarınızı katı kurallarınızla sıkmayın! Ay, karşıt burcunda. Bugün girdiğin ortamlarda cümlelerine dikkat etmemen sorun oluşturacak.


TERAZİ

Aşk, sevgi ve sevgiyi ifade edebilme konularında istikrarlı gelişme göstereceğiniz bir gündesiniz. İş konularındaki tavırlarınız sonradan pişman olmanıza sebep olabilir. Bugün, detaylar üzerinde çok fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Bilinçaltınızda yerleşen sabit düşünceler canınızı fena halde sıkabilir. Yardımsever duygularınız atağa kalkacak ve yapmayı düşündüğünüz şeyleri sessizce yaşama geçireceksiniz. Bütçe yönetimi ile ilgili detayları gözden kaçırmamaya dikkat et. Sevgilinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin.

AKREP

Dostane tutumunuz çevrenizin genişlemesine sebep olurken verimli arkadaşlıklar kurmak için uygun bir gün olduğunu görebileceksiniz. iletişim için uygun bir gün. Tutucu tarafınız ortaya çıkarken, olayları fazla irdeliyorsunuz. Bu yüzden zaman kaybı yaşayabilir, kendinizi ispat etme konusunda bazı sorunlarla gündeme gelebilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Bugün yapacağın konular belli. Dengeli bir gün geçirip programının dışına çıkmayacaksın.

YAY

Yaratıcılığınızı ve sınırlarınızı keşfettiğiniz bir gün olabilir. Cesur adımlar attıkça ve kendinize güvendikçe tutumunuzdaki kişilerin çekim alanlarına girebilirsiniz. Bugün, zekanız sayesinde başaramayacağınız konu yok. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin vasıfları çok önemli ve özenli seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz. Bugün insanlarla mesafeni koruman senin için daha yararlı olacaktır. Çalışma sırasında karşına önemli fırsatlar çıkabilir.

OĞLAK

Katı kurallarınız olmaması için çaba göstermek sizi daha verimli bir geleceğe yaklaştıracaktır. Farklı bakış açılarından da bakabilmeyi deneyimlemelisiniz. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili zekanız en üst düzeyde çalışıyor. Menfaatleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız. Bugün iletişimin oldukça iyi olacak. Olumlu duyguların yüksek! Öğrenmeye çok yaklaşacaksın.



KOVA

Kalp kırıklıklarınızı içe atmak yerine gerçekten güvendiğiniz insanlarla iletişime geçmeli ve onlarla fikir alışverişinde bulunmaya açık olabilmelisiniz Ay'ın bulunduğu konum; maddi konularla ilgili, kendinizi denetim altında tutmanızı öneriyor. Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. Bugün, dengeleriniz çok önemli. Proje ve konulara farklı fikirler getireceksin. Arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişiden etkilenebilirsin.



BALIK

İnsanlarla aranıza mesafe koymak isterken soğuk bir görünüm elde edebilirsiniz. Samimi fakat mesafeli olmak gerekli dengeyi sağlayacaktır ve sizi huzurlu yapacaktır. Ay, burcunuzda ilerlerken; içsel disiplininiz, başarınızı arttırma konusunda sağlam oluşumlara neden oluyor. Sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Diplomatik yapınızı; kullandığınız uygun kelimelerle süsleyerek, hedefe yaklaşıyorsunuz. Ay, burcunda hareket ediyor. Bugün ailenle ilgili alacağın haberler hassas bir gün geçirmene neden olabilir.