Günlük burç yorumları – 28 Nisan 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 28 Nisan Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 28 Nisan 2019, 09:58 Güncelleme 28 Nisan 2019, 09:58
Günlük burç yorumları – 28 Nisan 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Kendinizi iyi ifade etmeniz ve soru işareti bırakmamanız gereken bir gündesiniz. İnsanaların sizi anladığını görmek daha iyi hissetmenize neden olacak. Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca kullanacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin size olan davranışları çok önemli. İsteklerinizde dengeli ve yapıcı davranmanıza rağmen, olayları çok fazla incelemekten yanasınız.

BOĞA

İş konularında yaratıcılığınızı ön planda tutarak olayları hedeflediğiniz konuma getirebilirsiniz. Çözümü sunan kişi olmanız kapılar açabilir. Ay, Kova burcunda ilerlerken, duygusal konularda performans yüksekliği göze çarpıyor. Partnerinizin sizin hakkınızda düşüncelerine çok önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan bir kişi olarak, bir çok ayrıntılar söz konusu olabilir.

İKİZLER

Sahiplenici yönünüz az olduğu için ilişkilerde beklentiyi karşılamamakla suçlanabilir olaylara anlam veremeyebilirsiniz. Dikkatli düşünmeye çalışın. Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

YENGEÇ

Sorumluluklarınızın farkında olduğunuz için gelir gider dengesi hususunda çok kontrollü davranabilirsiniz. Niyetlerini gerçekleştirmek için bileşenleri dengeleyebilirsiniz. Bugün, kendinizle ilgili yeni projeler üretme çabasındasınız. Partnerinizle ortak çalışmalar yapmak için uygun bir gündesiniz. Onunla paylaşacağınız çok şey var. Değişime olan ihtiyacınız yüzünden, sosyal ilişkilerinizi kendi tarzınıza göre yaşamak istiyorsunuz.


ASLAN

Ruhsal yönden geliştiğiniz bir zaman dilimine adım atıyorken, yeni tecrübeleriniz heyecan verebilir. Cezbedici olayların arkasından gitmelisiniz. Bugün Ay karşıt evinizde ilerlerken, yaratıcılığınızı daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Enerjinizi yanlış kullanmak istemiyor olmanız yüzünden, zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.


BAŞAK

Ruhsal olarak kendinizi hazır hissetmediğiniz hamleler için uygun zamanı kollamalısınız. Bugünlerde kendinize çok yüklenmek gibi bir meyiliniz olabilir. Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz.

TERAZİ

Niyetlendiğiniz her işi başarı ile sonlandırmanızda titizliğiniz önemli rol oynamakta. Detaylar bütünü daha mükemmel hale getirmenize yardımcı oluyor. Ay, Kova'da ilerlerken, fikirlerinizde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu. Ele aldığınız konuları sonuna kadar inatla sürdürecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız. Aileniz, kararlı davranışlarınız karşısında size destek verecek.

AKREP

Sezgilerinizin yol gösterici olduğu bir gün. Zamanı efektif kullanmanız akşam saatlerinin kendinize kalmasına vesile olabilir ve kişisel bakımınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Bugün, bir çok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve karar vermeden önce beklemelisiniz.

YAY

Sizi tanıyan kişiler bugün tanımadıklarını düşünebilirler. Farklı tepkiler verebilir ve kendiniz ile yarışabilirsiniz. Dışa dönük tutumunuz rekabete yol açabilir. Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor.

OĞLAK

Aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler sizi motive edebilir. Partnerinize karşı tutumunuz onun hoşuna gidebilir ve size yakınlaşmaya teşvik olabilir. Duygu derinliği içinde olacağınız bugün, her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzleri kafanıza takıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sizinle olan beraberliğinde, sosyal statünüze önem veriyor olması, sizi daha da seçici yapabilir.



KOVA

Eleştirel kişilerle karşı karşıya gelebilir sosyalliğinizi sınayabilirsiniz. Eleştirilmeye çekimser olduğunuz için kendinizi geri planda tutmak isteyebilirsiniz. Ay burcunuzda ilerliyor ve ilişkilerinize yepyeni bir motivasyon kazandırıyor. Kişisel kariyeriniz ve duygusal güveninizin çok önemli olması, yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor. Fırsatlarla yüklü bir gün.

BALIK

Olayları anlatırken sakin bir dil kullanmalı ve konuları ayırarak bir kısmını içinize atmamalısınız. Ancak bu şekilde verimli bir iletişim kurabilirsiniz.Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız. Bugün, yaşamınızı kolaylaştırıcı olayları kendinize çekmekte üzerinize yok.