Günlük burç yorumları – 27 Nisan 2019 Cumartesi

27 Nisan'da burcunuzu neler bekliyor? Boğa burçları dikkat! Yanlış anlamalara meyilli bir gündesiniz. Kalbiniz kırılabilir. Teraziler ise kendilerinden ödün verdikleri kişiler tarafından hayal kırıklığına uğratılabilir. Öte yandan Yay burçları özellikle bugün sabırsızlığını kontrol etmeli. Balık burçları ise bugün ailesine yönelmeli. Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. İşte 27 Nisan Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 27 Nisan 2019, 09:26 Güncelleme 27 Nisan 2019, 09:26
Günlük burç yorumları – 27 Nisan 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Belli bir döngü içerisinde olduğunuzu fark edin ve özgürleşmek için kendinize zaman tanıyın. Bazılarında aklınıza eseni yaparak ritm dengesini yeniden hayatınıza getirin. Ay hava burcunda. Sorunlarına bulduğun geçici çözümler ve zamanında yerine getirmediğin sorumluluklar seni zorlayabilir.

Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaşam kalitenizi daha da arttıracak ve kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız.

BOĞA

Yanlış anlaşılmalara meyilli olabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bekar Boğa'lar seni arkadaş olarak görüyorum klişesine maruz kalabilirler. Bugün zaman geçmek bilmeyebilir. Hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yeterince dinlenemediğini sen de biliyorsun.

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz.

İKİZLER

Aynı aktiviteleri yapmak ve ev içinde olmaktan sıkılmış bir haliniz vardı. Bugün sanatsal aktivite, sergi gibi etkinliklere katılmak için uygun bir gün. İş ve aile hayatında sorumluluklarının özgürlüğünü kısıtladığını düşünebilir, sakin bir gün geçirebilirsin.

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde etkilenmeleri lehinize gelişiyor.

YENGEÇ

Güzelliğinizi önemsediğiniz bir gün olacak. Başkalarına kendinizi kabullendirmek için değil kendinizi ve özgüveninizi yenilemek için değişime gitmelisiniz. Son günlerde sıkıntılar yaşamış olsan da bugün hayatın sürprizlerle dolu olduğunu fark edeceksin.

Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.

ASLAN

Bir süredir rutinin esiri olmuş burç gruplarındansınız. Bazı konularda başarmak istiyor ama yeterince çalışmıyorsunuz. Tatil sonrası motivasyon size iyi gelir. Kendini oldukça dinç ve huzurlu hissedeceğin bir gün. Arkadaşlarınla ortak bir karar alıp kursa yazılabilirsin.

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Karşıt eviniz Kova'da ilerleyen Ay, en az kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz.

BAŞAK

Adımlarınızı dikkatli atmanız sizi hayatta kalmak açısından korusa da konfor alanından çıkmayı reddetmeniz uzun vadede sizi mutlu etmeyecektir. Yatırımlarını iyi değerlendirebileceğin bir gün. İş, ortaklık, ev, arsa gibi konularda anlaşmaya gidebilirsin.

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır. Kendinize güvenmelisiniz.

TERAZİ

Zamanınızdan ve kendinizden ödün verdiğiniz kişi ya da durumların buna değmediğini görünce küçük çaplı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Keyifli bir güne hazır mısın? Alacağın haberler uzun zamandır seni böylesine mutlu etmemiş olabilir.

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Çocuklarınızı duygusal anlamda motive etmelisiniz.

AKREP

Evde disipliner bir hava geliştirmeniz aileniz açısından verimli ortam sağlamanıza sebep olmakta. Çocuk sahibi olanlar onları yetiştirmek hususunda titiz olacaklar. Sabah saatlerinde iş tempon hafifleyecek. Yeteneklerini göstereceğin bir iş alanına yönelebilirsin.

Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi çok olumlu yönde etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Aile içi sorunlar yine gündem kazanacak. Onların fikirlerine, uyarılarına saygı göstermelisiniz. Biraz daha sakin olmalısınız.

YAY

Sabırsızlık size fayda sağlamaz. Eliniz ayağınız birbirine girebilir. Fazla hareketlilik ufak kazalara dikkat etmelisiniz zira yerinizde durmayı pek istemeyebilirsiniz. Maddi konularda rahat bir döneme adım atmak üzeresin. Yakın arkadaşının borç isteğini geri çevirmeyeceksin.

Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirerek, gerçeğe yaklaşıyorsunuz. Her zaman gizliliğe karşısınız.

OĞLAK

Planlı hareket etmek size olumlu faydalar sağlayacak ancak plan dahilinde gitmeyen konularda hemen sinire kapılmak yerine akıcı çözüm bulmaya çalışmalısınız. İş yerindeki aksaklıklar için kendini yiyorsun. Önemli olan hataları nasıl düzeltebileceğini düşünmen.

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA

Her konuda realistiklik ve elle tutulabilirlik arayan sizler bugünlerde düşünce biçiminizi biraz esneterek yeni farkındalıklara ulaşabilirsiniz. Ay, burcunda hareket ediyor. Yüzleşmeler yaşanıyor, bu konuda hakkaniyetli davranman lehine olacak.

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. İkili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

BALIK

Aile yemekleri ve sosyal toplantılar için uygun bir gün. Topluluk içerisinde kendinizi yerinde ifade edebilmenin verdiği özgüven ile güçlü hissedebilirsiniz. Hafta sonunu düşündükçe mutlu oluyorsun. Çalışmalarını bitirip ağırlıkları atmak isteyeceksin.

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var.