Günlük burç yorumları – 26 Nisan 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 26 Nisan Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 26 Nisan 2019, 09:18 Güncelleme 26 Nisan 2019, 09:20
Günlük burç yorumları – 26 Nisan 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Direkt tek başınıza aksiyon alamamak sizi biraz hayal kırıklığına uğratmış olsa da gün içerisinde isteklerinizin gerçekleşmesi motivasyonunuzu düzene sokabilir. Ay, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz. Bugün, sezgilerinize güvenebilir, isteklerinizi günlük yaşantınıza geçirebilirsiniz. Bağırsak problemlerinize dikkat etmelisiniz. Yaşamındaki olaylar kontrolünün dışında ivme kazanmışken, detayların sana bir şey kazandırmadığını görmen gerek.

BOĞA:

Sevgiyi derinden hissedebilen sizler partnerinize verdiğiniz değerin karşılığını isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerden emin olamamanız kırıcılığa sebep olabilir. İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Kan bağı olduğunuz kişilerle ilgili bir takım düşünce birliği içinde olmanız, yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarıyor. Anjin kapınızda. Hayatında olumsuzluklara yer yok. Bu, seni kararlı yapacak. Gün içerisinde alım-satım konularını duyman söz konusu.

İKİZLER:

Sosyo kültürel farklar yaşadığınız arkadaşlarınızla geçinmek için elinizden geleni yapsanız da mantığınıza uymayan noktaları fark edebilirdiniz. Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, bir takım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz. Enerjiniz düştüğü zaman, iş veriminiz azalıyor. Bugün, çalışmalarınıza üst düzeyde yön verecek farklı kişilerle bir araya geleceksiniz. Bugün Güneş- Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. İş yoğunluğu ile neredeyse kendini unutuyorsun.

YENGEÇ:

Arkadaşlarınızla yaşayabileceğiniz sürtüşmelerden sonra istemeden art niyetli düşünebilir ve karşınızdaki kişilere negatif enerji gönderebilirsiniz. Bugün partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşam geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmeye çalışmalısınız. İçsel enerjinizi sevdiklerinize yansıtacak ve onların sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. İşinden maddi olarak memnun değilsen, gün içerisinde gelecek teklifi düşünmeden kabul edebilirsin.

ASLAN:

Bugünlerde dalgalanmalı enerjilere açık olabilirsiniz. Çok iyiyken küçük bir şeyden sinirlenebilirsiniz. Böyle durumlarda sakin kalmalısınız. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Oğlakta ilerleyen Satürn'ün verdiği güç ve sağlam bir akılcılıkla, engeller karşısında pes etmiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var. İş yerinde aldığın takdirler, rehavete kapılmana neden olabilir, hoşuna gitmeyen sözler duyabilirsin.

BAŞAK:

Düzenli bir sisteme sahip olduğunuz için evinizde müdahaleden hoşlanmıyorsunuz ancak bunu fobileştirmemeniz çok önemli olacak. Bugün Ay'ın konumu, parasal konularda istediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecektir. Toplumsal yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecektir. Bu dönemlerde elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz yeni bir boyuta giriyor. Bugün Güneş- Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. En yakın dostunun düşüncesizliği seni kızdırıyor olabilir.

TERAZİ:

Ödün verdiğiniz şeylerin son derece farkında olmanız gerekmekte. Bazen farkında olmadan herkese adil olurken kendinize karşı adil olamayabiliyorsunuz. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız Yeni işinizle ilgili yoğun temponuz yüzünden, bugün partnerinizle sürtüşme yaşayabilirsiniz. Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor. Pozitif ruh halinle, günün popüleri olabilirsin. Duygularını gizlemek konusunda olumsuzluklarla karşılaşacaksın.

AKREP:

İş yerinize problemlerinizi taşımak hata olabilir. Normalde mantıklı karar verebilme yeteneğinizin üst düzeyde olması sizi kötü olasılıklara karşı farkındalık ile koruyabilir. Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, ikili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz. İş yaşamındaki rekabete farkında olmadan dahil olabilirsin. 'Hırs iyi değil' desen de, bu sınırı aşacaksın.

YAY:

Herkese karşı sevgi dolu olmayı deneyimlemeye başlayacaksınız. Sadece hayvanlara ve bitkilere bakarak da özlerindeki mucizeyi görmek mutluluk uyandırabilir. Mars'ın karşıt burcunuzda ilerlemesiyle. değişimlerden fazla etkilenmeyecek, daha kararlı davranacaksınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa, yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Bugün, çevrenize hakim olabiliyorsunuz. Eğitimlere ya da sertifika programlarına dahil olabilirsin. İş yaşamındaki farklı keşifler sana yeni ufuklar oluşturabilir.

OĞLAK:

Başarılı işlere imza atmak için çok çalışmaya niyet edebilirsiniz. Bu sizin için iyi bir bakış açısı olacak. Hayata olumlu yönlerden bakmaya çalışın. Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olursanız, kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Yollarla ilgili fırsatların söz konusu olması, yeni olayları da beraberinde getirecek. İsteklerinizden vazgeçmemelisiniz. Hatalar bugün zihnini meşgul ediyor olabilir. Pişmanlıklarından kurtulup önüne bakmanın vakti geldi.

KOVA:

Zamanınızı verimli geçirmek isterken kendinizi fazlaca bilgisayar ya da kitap başında bularak aslolan yaşama niyetini unutabilirsiniz. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Ay'ın konumu, girişimciliğiniz konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Yaşam kalitenizi artıracak, yeni projeler peşindesiniz. Bugün dostunu ve düşmanını net gördüğün bir gün. Sosyal çevrendeki insanlara ait kararlar alabilirsin.

BALIK:

Başarılarınızla ilgili kendinizi sınayacağınız bir gün olabilir. Özgür kararlarınızı aldığınızdan emin olduğunuz bir gün olması için elinizden geleni yapmalısınız. Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Fikirlerini paylaşmaya açık olacağın bir gün. İş yaşamında sunacağın öneriler değerlendirmeye alınabilir.