Günlük burç yorumları – 25 Nisan 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 25 Nisan Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 25 Nisan 2019, 09:20 Güncelleme 25 Nisan 2019, 09:20
Günlük burç yorumları – 25 Nisan 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

İşinizde yetkili kişilerle tartışmak size faydadan çok zarar getirebilir bu yüzden dikkatli olmanızda ve sinirlerinize hakim olmanızda fayda var. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır. Sorunlarla karşılaşmayacağın güzel bir gün. Yatırımlarının karşılığını aldığını fark ederek yeni fikirlere yönlenebilirsin.

BOĞA:

Sırlarınızı başkalarına verirken dikkatli davranmalısınız. Başkalarının sırlarını saklamak hususunda çok başarılı iken kendiniz konusunda çok açık sözlü olabiliyorsunuz. Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Onlarla aranızda olabilecek pürüzle gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Bilinçaltınız oldukça karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz. Duygusallığın her zamankinden daha ağır basabilir. Geçmişte yaşadığın sıkıntıları düşünerek kendine eziyet ediyorsun.

İKİZLER:

Partnerinizi bir iş üzerinde yakalamak isterken kendiniz yakalanabilirsiniz. Sonradan üzülmemeniz için dikkatli olmanızda fayda var. Siz emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz. Ay boşlukta. Ekonomik olarak kendini zorlanmış hissetmen seni yeni kararlar almaya itebilir.

YENGEÇ:

Bugün gurur yapmak yerine bazı dostlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Böylelikle sizin için fedakarlık yapabilecek dostlarınızı da tanımış olursunuz. Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz. Kariyerinizi sağlamlaştırmak adına başlatacağınız çalışmalar olumlu ilerliyor. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Rekabetin yüksek olduğu bir çalışma alanın varsa bugün her detay senin için hayati bir önem taşıyacak.

ASLAN:

Zar zor üzüntüsünü ya da duygularını gösterebilen biri olduğunuz için yanında rahat hissettiğiniz kişilerin varlığına çokça ihtiyacınız olabiliyor. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Bugün görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek. Bugün yoğunluktan dikkatini kaybetmen sorun çıkarabilir. Düşüncelerini toplayarak dalgınlığa izin vermemelisin.

BAŞAK:

Algınızın dışına çıkan konularda karar almamalı ve çekimser beklemelisiniz. Ayrıca dilekte bulunmak ya da maneviyatınızı yükseltmek için uygun bir gün. Olumsuz olaylardan sıkıldığınız için, bazen duygularını kendinize saklamayı yeğliyorsunuz ve güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gün içindesiniz. Organizasyonlar yapmak yapınıza oldukça uygun ve güçlü kişilerle yapacağınız işbirlikleri önem kazanıyor. Güven duygunuzun gelişmesini sağlamalısınız. Bugün bütçe planlamak ve parasal işlerle ilgilenmek için iyi bir gün olabilir. Yatırımlarını kontrol edeceksin.

TERAZİ:

Kişisel bakımınıza önem verdiğiniz gibi bugün başkalarına da yardımcı olabilir ve pratik çözümlerinizle adeta arkadaşlarınızın gününü kurtarabilirsiniz. Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Bugün hayatında gelişmeler yaşanabilir. Kariyerini etkileyecek teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyeceksin.

AKREP:

Bugün ikna kabiliyetiniz çok yüksek olabilir olaylara adil yaklaşabilirsiniz. Üzüldüğünüz konuları içinize atarak dostlarınızla pek konuşmak istemeyebilirsiniz. Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacağınız bir gün. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız. Finans konularıyla ilgili yeni, bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Çevrene aldırış etmeyeceksin. İçinden geldiği gibi hareket ederken başkalarına göre hareketlerini kısıtlama.

YAY:

Hedeflerinizi belirlemek ve ilerlemek için uygun bir gün. Ayrıca disiplin gerektiren küçük işlerinizi tamamlamak konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek. Ay, para evinizi olumlu etkiliyor. Maddi konularda istediğiniz anlaşmaları yapmak için gerekli çabayı göstermelisiniz. Bugün sabırlı ve toleranslı olmak konusunun üstünde durman gerekecek. Sıkıntıların üzerine düşünmelisin.

OĞLAK:

Bilgilendiğiniz ve bilgilendikçe başkalarına da yardımınızın dokunduğu bir gün olabilir. Kendinizi bazı konularda insanlardan üstün hissedebilirsiniz. Çalışma yaşantınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek bir gün içindesiniz. Disiplinli davranmakla bir fırsatı kendinize çekeceksiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin. Rekabet arzunun arttığı bir gün. Ancak kendini ifade ederken, farklı algılara sebep olabilirsin.

KOVA:

Sizler de bugünlerde egosuna sahip olması gereken burçlardan birisiniz. Zamanınızı başkalarını eleştirerek değil kendinizi geliştirerek geçirmelisiniz. Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Duygularınız karışık olduğu için,. Hata yapmaktan korkuyorsunuz. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve yeni yaşantınızdaki farklı olaylara yelken açmalısınız. Esnek düşünceler içinde olmanız rağmen bugün çevrenizi şaşırtan bir tutum içindesiniz. Bugün kiminle ne konuştuğuna daha dikkat etmen gerekecek. İyi niyetle yaptığın esprilerden anlam çıkarabilirler.

BALIK:

Aşk hayatınızla ilgili partnerinizin beklentilerini fark etmek için iyi bir dinleyici olmanız şart. Ayrıca kendisine göstereceğiniz ilgi bugünlerde ekstra hoşuna gidebilir. Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Bugün değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve farklı konularda da, yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz.. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacak, arkadaş çevrenizde size hayranlık duyacakları bir gün yaşayacaksınız. Ay öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Bugün, değişken ruh halin, etrafındaki herkesi zorlayabilir.