Günlük burç yorumları – 24 Nisan 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 24 Nisan Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 24 Nisan 2019, 09:39 Güncelleme 24 Nisan 2019, 09:40
Günlük burç yorumları – 24 Nisan 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Kendinizi iş bitirici hissedebilirsiniz ancak yorgunluğunuzu gizleyemeyeceksiniz. Dinlenmeye zaman ayırarak harcadığınız eforu dengeleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz. İş arayışındaysan, umutsuzluğa düşebilirsin. Kendini karamsar hissetmemek adına boş zamanlarını lehine çevirmelisin.

BOĞA:

Enerjinizi dengelemek için tatlı ve asitli yiyecek ve içeceklere yöneliminiz artabilir. Bu sayede enerji alarak günün yarım kalan işlerini halletmeyi tercih edebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bu günde, girişimciliğiniz ön plana çıkıyor. Bazı davranışlarınız tepki alabilir fakat siz bildiğinizden şaşmamalısınız. Bugün azim ve kararlılığınla göz doldurabilir, takdir kazanabilirsin. Beklediğin terfi haberini artık alabilirsin.

İKİZLER:

Hareketli halleriniz ve zorlayıcı durumlarda bile konuşma yeteceğiniz ile ortalığı yatıştırabilmeniz bugün sizi iş yerinizin kahramanı yapabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Ailenizle aranızda sezgisel bağ oluşturmak isteyebilirsiniz. Kişiliğinizi her zaman vurgulamaktan yanasınız. Ay'ın bulunduğu konum, yakın ilişkilerinize güçlü bağlarla bağlanmanızı sağlarken, yaşamınızla ilgili hiç kimseye ödün vermek istemiyorsunuz. Bugünlerde iş yerinde gösterdiğin performansın ile yeni proje başlangıçlarına girişebilirsin.

YENGEÇ:

Kalbinizi açtığınız kişilere karşı dikkatli olmalı ve ne istediklerinden emin olmadan kimseye özel hayatınızla ilgili bilgiler aktarmamalısınız. Çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız.. Kardeşler arasında yolculuklar söz konusu olacak. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz. Olgunluk göstermeniz gereken, bir gün içindesiniz. Çünkü siz yaşamı farklı algılıyorsunuz. Ödemelerinden dolayı canın sıkkın olabilir. Motivasyonunu yükseltmek adına aktivitelerde bulunabilirsin.

ASLAN:

Sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp eğlenmeyi de öğrenmeniz gerekmekte. Aşırı ciddi olmakta ısrarcı olan yönünüz sizi seven insalara karşı ürkütücü gelebilir. Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz.. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Onları ikna etme konusunda kesin yargılı davranmalısınız. Bugün, sezgileriniz oldukça güçlü. Bırakın insanların hakkınızda düşüncelerini. Bugün karşına ortaklık teklifleri gelebilir. Anlatılanlara hemen inanmayıp şüpheci bir tavırla yaklaşmanda fayda var.

BAŞAK:

Hayalperestliğiniz sizi büyük fazlara götürebilir öte yandan planlama ustası yönünüz ise en ulaşılamaz hayallerin bile disiplinle ulaşılabilir olmasını sağlar. Merkür Koç burcunda ilerlerken, kişisel özgürlüğünüze hiç kimseye teslim etmek istemiyorsunuz.. Olabilecek aksilikler konusunda kendinizi donanımlı hissediyorsunuz. Çevrenizde bir çok farklı oluşumlara karşı aldığınız tedbirler sonuç getirecek. Yaşama mantık çerçevesi içinde baktığınız için, çözüme ulaşmanız zor olmuyor. Gözlemci kalarak olayları netliğe kavuşturabilirsin. İşyerindeki kaotik durumdan uzak kalman doğru olacak.

TERAZİ:

Derin düşüncelere dalarak geçmişi yad edebilirsiniz. İyi yönlerine gülümsemek güzel olsa da kötü yönlerine tekrar ve tekrar öfkelenmek size iyi gelmeyebilir. Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz.. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, ailenize ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Yaratıcılığınla fark yaratacağın bir güne uyanıyorsun. Daha önce farkında olmadığın yönlerin ortaya çıkabilir.

AKREP:

Bazı konularda sakin kalmayı başararak bugün kendi kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Sizler için entelektüelliğe önem vereceğiniz bir gün olabilir. Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Hayatının kontrolü sende olsun istiyorsun. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, bazı problemler yaşayabilirsin.

YAY:

Farklı kültürlerden insanlarla empati kurabilirsiniz. Farklı öğretiler hakkında fikir sahibi olmak hayata bakış açınızı sorgulamanızı sağlayabilir. Doğanız gereği kendi bildiğiniz okuyan bir yapınız var. Sizi dizginlemek adeta imkansız. Sadece mantığınıza hitap edildiği zaman ikna oluyorsunuz. Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Toplumsal başarınızı biraz da, bireysel davranış şekline borçlusunuz. Olayların yönünü geniş tutmalısınız. Bugün tekliflerde aceleci davranman her şeyi berbat edebilir. Akılcı hareket etmen öne geçmeni sağlayacak.

OĞLAK:

Kontrolcülük haliniz bazı konularda çoğunluğun hoşuna gitmeyebilir. Sizinle rekabette olan kişilerin sayısı arttıkça sorumluluğunuzun büyüdüğünü hissedebilirsiniz. Ay öğleden sonra burcunuzda ilerliyor. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Eğitiminizle ilgili statü isteği içinde olmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, felsefi yaklaşımlarınız olacaktır. Küçük seyahat planları yapacaksınız. Ay, burcunda hareket ediyor. Mantıklı yapın, iş hayatında karşına çıkacak engelleri aşmana yardımcı olacak.

KOVA:

İnsanların yardım isteklerini geri çeviremeyerek günün kahramanlığına imza atabilirsiniz ayrıca şansı en yüksek burçlardan birisiniz, bugünlerde. Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Satürn açısının sizi zorlaması karşısında bazı engellere takılabilir ve kendinizi anlatma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi daha da mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz. Her ne kadar yaşam standartlarını artırmaya çalışsan da maddi bazı sorunlar engel oluşturacak.

BALIK:

Sıcak samimi tavrınız bugünlerde sizle çalışan kişileri ve sosyal arkadaşlarınızı çok etkileyebilir, ikna kabiliyetinizin yükseleceği bir gün. Enerjinizi Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir unutmasınlar. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Kararlılığınla bazı durumlara karşı koyabileceksin. Maddi yükümlülüklerinde tedbirli olmalısın.