Günlük burç yorumları – 22 Nisan 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 22 Nisan Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 22 Nisan 2019, 09:17 Güncelleme 22 Nisan 2019, 09:17
Günlük burç yorumları – 22 Nisan 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Kendinizi tam istediğiniz gibi ifade edebilecek, arzularınız hususunda çalışacak cesareti bulabileceksiniz. Keyfiniz yerinde olacak, aşk sizinle olacak.
Ay'ın bulunduğu konum, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Arkadaşlarınız, ev değiştirme sorunları için sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Kolları sıvayın. Gün içerisinde bazı konularda sürekli fikir değiştirebilirsin. Aklının karışmasının sebebi ise geleceğe dair düşüncelerin.

BOĞA

Burcunuza geçiş yapan Güneş ile berber enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Dileklerinizin gerçekleştiği bir gündesiniz. Kalbinizden geçenleri yapmak için çözümler geliştireceksiniz. Bugün düşünmeden sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor. Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Bilgilerini paylaşırken seçici davranman bazı kişilerce yadırganabilir. Tek derdin, fikirlerinin arkasında durmak olacak.

İKİZLER

Arkadaş çevrenizde girişer, çıkışlar ve yenilikler yaşanabilir. Bazı durumlar sizleri üzebilir ancak her şeyin hayrınıza olduğunu bilmeniz gerekmekte. Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişimler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, asıl ulaşmak istediğiniz sonuca geleceksiniz. Cesaretin göz kamaştıracak. Kimsenin yapmaz dediği bir işe büyük bir cesaret göstererek gireceksin.

YENGEÇ

Evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde üşengeçlik etrafınızda dolanabilir bu yüzden egzersiz ve sağlıklı beslenmeyi ön planınıza koymanızda fayda var. Duygularınızı olumlu şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Karşıt Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız. Bugün bazı olaylar, çalışmalarının aksamasına neden olabilir. Bir teklifi yeniden değerlendirebilirsin.

ASLAN

Aşk hayatınızda geçmişte yaptığınız bazı hataları tekrar yapmamak için olumlu niyetlerde bulunabilirsiniz. Kalbinizi sevgiye açmak size iyi gelecek. Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin darboğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacak. Bugün, duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz olabilir ve rahatsız hissedebilirsiniz. Duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı. Güneş-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Gün, sana güzellikler sunacak. İş hayatında detaylara önem vermelisin.

BAŞAK

İş yerinizde oluşabilecek yeniliklere hızlıca ayak uydurabilirsiniz. Bu durum iş arkadaşlarınızın dikkatini çekebilir, rakipleriniz çoğalabilir dikkatli de olmalısınız. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili köklü değişimler var. Seni gören dönüp bir daha bakacak! Güzelliğin, zevkli tercihlerin ve nezaketin ile insanları hayran bırakacaksın.

TERAZİ

Maddi anlamda rahatlama yaşayacağınız bir gün olsa da dostluk ve kardeşlik ilişkileri ile alakalı eski problemleriniz tekrar gündeme gelebilir. Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün kendini şanssız hissedebilirsin. Hele ki üst üste gelen aksilikler 'Bu kadar da olmaz' dedirtebilir.

AKREP

İkili ilişkilerde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir tutumunuzu daha politik göstermek zorunda kalabilirsiniz, samimiyetsiz olmak istemeyebilirsiniz. Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Tutkuların seni kontrol edecek! Sevdiğin şeylerle ilgili değişiklikler olmadığını görünce rahatlayacaksın.

YAY

Çekimser kaldığınız konuların sizi esir almasına izin vermemelisiniz. Hali hazırda kazandığınız şeyleri endişeleriniz ve düşünceleriniz ile kaybedebilirsiniz. Ay, burcunuzda ilerlerken, fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Bugün kendini biraz duygusal hissedebilirsin. Özellikle toplumsal bazı sorunları kendine daha fazla dert edinebilirsin.

OĞLAK

Dostlarınızla iletişiminiz iyi yönde ilerlerken bazı sorunları pratik zekanız ile çözebilirsiniz. Yeteneklerinizin başkalarını da kurtardığı bol tavsiye vermeli bir gün olabilir. Duygusal sorunların temelinde, maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyor, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Kendine has davranmayı ve hareket etmeyi seviyorsun. Renk vermemen seni gizemli kılıyor.

KOVA

Aşk hayatınızda tutumunuzun değişmesi ile beraber partnerinizin tutumu da değişebilir. Aşkınızın kaderini belirleyeceğiniz günler içerisindesiniz. Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu çevrenize ispat edeceksiniz. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyor. Aldırmamayı öğrendiniz. Mars'ın sosyal evinizde olması aşk ve ilişkilerinizi kapsayan konularınızı gündeme getiriyor. Bugün Güneş- Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Geçmişte kaçırdığın fırsatlar bugün tekrar önüne çıkabilir.

BALIK

Bugün sizi seven kişiler ile bir arada bulunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi sorgulayabilir, derin sohbetlerin içerisinde olmayı gündelik hayattan daha çekici bulabilirsiniz. Kazançlarınızı artırma konusunda yaratıcılığınızı mantıklı kullanacaksınız. Bugün, duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek, kendinizi olumlu şekilde ortaya koyacaksınız. Merkür ve Venüs para evinizde ilerlerken, istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. Aklından onlarca düşünce geçiyor. Bu düşünceler zaman zaman aklını karıştırabilir ve yorabilir, dikkatli olmalısın.