Günlük burç yorumları – 20 Nisan 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? Balık burçları yeni tanıştığı insanlara şans vermeli. Terazilerin kıvrak zekalarını biraz dizginlemesi gerek. Yatırım niyetin olan yengeçler dikkat! Mutlaka araştırma yapın. İşte 20 Nisan Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 20 Nisan 2019, 09:20 Güncelleme 20 Nisan 2019, 09:59
Günlük burç yorumları – 20 Nisan 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Aşk hayatınızda tutku ve sevginin arttığı bir güne girebilirsiniz. Hayatı algılayış biçiminiz partnerinizle uyumlu hale gelebilir ve tartışmalar önlenebilir. Sizin için kolay olmasa da, en azından olayları kafanızda bir şablon oluşturan dek düşünceleriniz kendinize saklamalısınız. Bugün duygusal konularda uçarı davranmanız mümkün. Partnerinizle paylaştığınız konular açıklık kazanmadan, fikrinizi söylemezseniz, her şeyin detayını kısa sürede anlayacaksınız.

Son günlerde etrafında gelişen olaylar, seni heyecanlandırdığı kadar, güvensiz de hissettiriyor. İş yerinde hareketli bir gün.

BOĞA

En güzel mutluluk çıkarsız mutluluk olduğu için bu dönemin keyfini çıkartın. Çekim yasası da sizi bu süreçte istediğiniz üzere destekleyecek. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için, dengelerinizi kullanırken, zorlanacaksınız. Maddi olaylar kafanızı fazlaca meşgul ettiği sürece, kendinizle ilgili konularda odaklaşmasını bilmiyorsunuz. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız.

Güneş bugün burcuna geçiyor. Sevgilinin aşkınızı yeniden hareketlendirmek adına yaptığı sürprizler hoşuna gidecek.

İKİZLER

Zamanınızı bilgi birikimi edinmek için uygun bir hale getirebilirsiniz böylelikle ilerde karşılaşabileceğiniz problemleri önlemiş olursunuz. Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var. Alçak gönüllü olmayı yeğlerken, gizli bir üstünlük duygusu ile karşınızdaki kişileri şaşırtabiliyorsunuz.

Bugünü, ertelediğin işlerini tamamlamaya ayırabilirsin. Pratikliğinle hepsinin üstesinden geleceksin.

YENGEÇ

Hakkınızı korumak hususunda elinizden geleni yapabilir gerekirse her merciye başvurabilecek cesareti gösterebilirsiniz, çevrenize öncü olabilirsiniz. Bugün çevrenizdeki hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor fakat duygusal bazlı değerlendirdiğiniz için, hatalar yapabiliyorsunuz. Şüpheci ve kuruntulu yönlerinizin atağa kalktığı bir gün. Kendinizi anlatmak yerine başkalarını dinlemeyi yeğlemelisiniz. Özgüveniniz için, karşınızdaki kişilerden emin olmadan konuşmamalısınız.

Risk almaktan kaçınabilirsin. Yatırım, alımsatım gibi konulara girişmeden araştırma yapabilirsin.

ASLAN

Yaratıcı fikirleriniz olması sizi harekete teşvik edebilir. Başarılı olmak yolunda istikrarın önemli olduğunu hatırlamalı ve üşengeçlikten uzak durmalısınız. Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizin başkaları tarafından kabul görmeme olasılığını düşünemiyorsunuz bile. Bugün çevre ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gün. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmalısınız.

Bugün kendini dingin hissediyorsun. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, bazı iptaller sinirlerini bozabilir.

BAŞAK

Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları tartışmaktan uzak kalmanız nezaketinizi göstereceği için saygınlığınıza olumlu yönde fayda sağlar. Olayları analitik açıdan değerlendirmeniz size her zaman puan kazandırmıyor. Kafanız zihinsel sorunlarla meşgulken, duygusal konularda eksiklikler yaşayabilirsiniz. Bugün mesleki konularda aşırı duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan olayların arkasındaki giz peresini kaldırabilirsiniz. Zekanızdan hiçbir şeyin kaçmayacağını biliyorsunuz.

Artık harekete geçme zamanın geldi. İyi gitmeyen her şeye bugün son noktayı koymayı arzulayacaksın.

TERAZİ

Anlayışınızın yükseleceği ve tecrübeyi yaşam biçimi olarak kabul edeceğiniz bir gün olabilir. Olgunluğunuz karşı cinsin ilgisini çekerek size yöneltebilir. Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün tüm becerilerinizi ruhsal bir maneviyatla birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Planlarınızı ortaya dökerken, kişisel çekiciliğinizden faydalanmayı ihmal etmiyorsunuz. Kıvrak zekanızın biraz daha oto kontrole ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz.

Bugün bir arkadaşından alacağın haberle 'Gün olur devran döner' cümlesinin boşuna söylenmediğini anlayacaksın.

AKREP

Zorunlu hissettiğiniz bazı konularda çekimser kalabilir özgürlüğünüze müdahale istemeyebilirsiniz. Keyfiniz yerinde bir gün olabilir. Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken, dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz. Bugün amaçlarınızın sizde ikilem yaratması mümkün. Yapacağınız en mantıklı davranış, ,içsel sesinizi dinlemektir.

Güneş bugün karşıt burcuna geçiyor. Hareketli geçen günleri daha sakin yaşamaya çalışacaksın.

YAY

Ertelediğiniz hobilerinizi tekrar gündeme getirebilir ve başlamadığınız eğitimlere başlayarak kendinizi geliştirmeye niyet edebilirsiniz. Jüpiter'den olumlu etkilenmeye devam ederken, çevrenizdeki bazı kişilerin girişimciliğinizden faydalanmanız mümkün. Sizin için önemli olabilecek kişileri seçerek ayırmakta oldukça ustasınız. Başarmak gibi bir takıntınız olmadığı için, başkalarına göre şanslı bir çağırışımın göstergesi içindesiniz. Zevklerinizin ön planda olacağı bir gün.

Bugün mesaiye kalmış bir Yay burcuysan, çalışmaya istekli olmayabilirsin. Biraz dinlenmek isteyeceksin.

OĞLAK

Sorumluluklarınız tekrar gözden geçirebilirsiniz. Gerçek sorumluluklarınız ile üstünüze istemsiz aldıklarınızı ayırt edebilir yüklerinizi atabilirsiniz. Bugün hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Kendinizi ortaya atmadan başarıyı yakalamak isteyişinizin önemli nedeni kaybetme riskini ön satıhlarda yaşamaktan çekindiğiniz için. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz.

İnsanların hareketleri karşısında incinebilirsin. İçsel ruh durumun abartılı yorumlara sebep olabilir.

KOVA

Önyargılı tutumunuz doğru kişilerle mesafeli olmanıza sebep olabilir. Aşk hayatınızda sorumluluktan kaçmanız problemlerin olmasına neden olabilir. Bugün oldukça romantik duygular içindesiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Aşk ve sosyal yaşamınızı iç içe kurguladığınız zaman, bazı hatalar da, kendiliğinden gelişecektir. Amacınızı iyi belirlemelisiniz.

Bugün kendini olduğundan daha cesaretli hissedebilirsin. İş yerinde sözleşme yenilemen gerekebilir.

BALIK

Arkadaşlarınızla tartışırken esneklik gösterememeniz ve empatiden uzak kalmanız çevrenizi kaybetmenize sebep olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün hareketli yapınıza uygun davranacaksınız. Ay ve Venüs burcunuzda ilerlerken, uçuk düşünceler içindesiniz. İlişkilerinizde aşırı bireysel olacağınız bir gün.

Sosyal açıdan oldukça aktif bir gün geçirebilirsin. Yeni tanıştığın insanlara şans vermekten geri kalmayacaksın.