Günlük burç yorumları – 18 Nisan 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 18 Nisan Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 18 Nisan 2019, 09:10 Güncelleme 18 Nisan 2019, 09:10
Günlük burç yorumları – 18 Nisan 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Duygusal alanınıza müdahale edilmesi sinirlerinizi gerebilir. Çabuk kavga etme özelliğinizi keşfederek akıcı konuşmaya meyletmeniz gereken bir gün. Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır. Uzun süredir özenerek takip ettiğin bir iş seni daha pozitif hissedeceğin bir güne uyandırmış olabilir. Şans seni destekliyor.

BOĞA:

Maddi konuların, manevi konulardan daha önemli olduğu bir güne girebilirsiniz. Kendinizi garantiye almak için akla yatkın olmayan işlere girmeye çalışabilirsiniz. Bugün, gireceğiniz ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor. Yaşam şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Dikkatli olmalısınız. Özlem duygunun ağır bastığı bir gün. Telefonla yapacağın birkaç görüşmeyle bu duygunu bir nebze olsun giderebileceksin.

İKİZLER:

İşkolikleşme hissettiğinizde küçük molalar ayarlayın. Meditasyon, kitap okuma, evcil hayvanlar ya da çocuklarla vakit geçirmek için uygun bir gün.Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. Bugün Merkür- Chiron kavuşumu gerçekleşiyor. Küçük ayrıntılardan ve tespitlerinden arınamıyorsun.

YENGEÇ:

Zihin yüzde yüz kontrol edilemese de biraz olumlama telkini vermek hayatı değiştirebilir. Başkalarına olduğunuz gibi kendinize de destekleyici olmalısınız. Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Bugün cömertliğinden tut da ailendeki bazı kişilerle ilişkine kadar birçok konuda öz eleştiri yapacaksın.

ASLAN:

İç dünyanızda kendinize acımasızca ve mükemmeliyetçi bir şekilde yüklenirken dışardan tam tersi mükemmeliyet ile gösteriş yapabilirsiniz. Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Bugün, güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Normal başlayan bugün neden sinirli olduğunu bilmiyorsun. Karşına çıkan her şeye sinir patlaması yaşayabilirsin.

BAŞAK:

Evde vakit geçirmek, evinizi yeniden dizayn etmek, yeni bir dizi ya da kitaba başlamak için uygun bir gün. Kısaca kendinizle baş başa kalmak için uygun bir gün. Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimsemek isteyeceksiniz. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olaylarını takibe almalısınız. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz. Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşiyor. Geleceğin üzerine düşünüp değişiklik araştırmalarını yapabilirsin.

TERAZİ:

İkili ilişkilerde güzel olayların olması muhtemel olacak. Kendinizi iyi ifade etmeniz partnerinizin sevgiden de öte taktir ve saygısını kazanmanızı sağlayacak. Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamak zorundasınız. Yeteneklerinle yeni bir işe el atarak gündeme gelmen mümkün. Çevrende seni eleştirenler olabilir.

AKREP:

İş yerinizdeki olayların iç yüzünün farkında olsanız da diplomasiyi elden bırakmamanız gerekiyor. Diplomasi fikri aklınızın hep bir köşesinde olmalı. Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz; bir çok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor. Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Maddiyatla ilgili konularda gelişme yaşanabilir. Cesaret gerektiren konulara öncülük edebilirsin.

YAY:

Duygusal konuların yerini maddi çıkarlarınız alabilir ve maddiyatın gücünün size daha iyi hissettirdiğini düşünebilirsiniz. Paranın araç olduğunu unutmamalısınız. Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Bugün, partnerinizin sizin üzerinizde iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz. Karşılıklı çatışma içinde geçen bir birlikteliğin hiçbir faydası olmayacağını farkında olmalısınız. İletişim konusu bugün ayrıca önemli olacak. Ağzından çıkacak her kelime seni yukarı çıkaracağı gibi aşağı da çekebilir.

OĞLAK:

Uzlaşılması imkansız konularda bile ikna etmeniz gereken herkesi gerekli şekilde ikna edebilir gün sonunda kendiniz ile gurur duyabilirsiniz. Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz ve gereken desteği vermelisiniz. Sakin davranırsanız kazanacaksınız. Bugün zorlu bir sınav vermen gerekebilir. Ani gelişecek durumlar karşısında soğukkanlılığını korumalısın.

KOVA:

Sizden yaşça büyük kişilere karşı nezaketinizi korumanız ve herkese yardımcı olma niyetiniz yeri geldiğinde size yardım edecek dostlarınız olmasına vesile oluyor. Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız.Tepkilerini kontrol etmekte zorlandığın bir gün. Hazırcevap hallerini gireceğin ortamda da yansıtacaksın.

BALIK:

Duygularınız ile karar vermeye meyilli bir gün olabilir. Özellikle iş yerinde oluşabilecek sizinle alakalı olmayan konuları bile üstünüze alınma meyiliniz olabilir. Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. İş arayışı içindeysen, kaygılarının artması seni olduğundan daha gergin yapabilir. Dikkatin biraz dağınık.