Günlük burç yorumları – 16 Nisan 2019 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? Terazi burcunda gerçekleşecek süper dolunay gelecek vaad ediyor. Kova burçları sağlına dikkat etmeli. İkizler burçları ise bir terfi haberi alabilir. İşte 16 Nisan Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 16 Nisan 2019, 09:37 Güncelleme 16 Nisan 2019, 09:37
Günlük burç yorumları – 16 Nisan 2019 Salı

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Sevecenliğinizden ötürü seveniniz artabilir. Sevgi için her açıdan bolca vaktiniz olacağı gibi kendinizi sevmek açısından yeni stiller denemek için... Güçlü ilişkiler kurmanın tam zamanı. Aile şirketinde çalışan bir Koç burcuysan, kendinden emin kararlar alacaksın.

Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, öğle saatlerinden sonra, kişisel düşüncelerinizi derinleştireceğinizi ve çevresel yorumlarınızı içinizden yapacağınızı gösteriyor., Olayların yönünü geniş tutmalısınız.

BOĞA

Özellikle iş yerinde yapacağınız ani bir stres midenizde ağrı yapabilir ya da ufacık bir gripten hastalığa dönmenize enerjinizin düşmesine sebep olabilir. Bir türlü karar veremediğin değişime start vereceksin. Bu, kendin için yapabileceğin en güzel iş olacaktır.

Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında, kendiniz daha iyi yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddesel kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün. İş yaşantınızla ilgili bazı konular kafanızı kurcalayabilir. Mars'tan aldığınız olumlu etkiler sayesinde olayları hızlı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz.

İKİZLER

Herkesin sizden yardım istemesi yer yer sizi bunaltsa da nezaketi elden bırakmamanız oldukça taktir toplayacak ve sevenleriniz artacak. Hayata dair cesur kararlar almanı sağlayan kişilere minnet duyacağın bir gün. Terfi haberi alabilirsin.

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Bugün, etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayların alt yapısını araştırmalı ve gerekli müdahaleyi göstermelisiniz. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ

Bugünlerde hızlı ve çevik davranmak yerine ağır ve düşünceli olmanızda fayda var. Evren sizlere olumlu yönde çok fazla seçenek sunacak. İş bitirici ve çözüm üretici yönünün ön planda olduğu bir gün. Ne de olsa pratiklik senden sorulur.

Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

ASLAN

İş odaklı düşünme tarzınız o kadar da iyi olmadığınıza ikna ederek eğitim ve öğrenime yönlendirebilir. Egonuzu bir kenara bırakıp yeni bir şeyler öğrenmelisiniz. Gününü sakin geçirmeye çalışsan da gerginlikler yaşanabilir. İnsanları uzlaştıran bir yaklaşım sergileyebilirsin.

Simgeniz gibi inatçı yönleriniz, sizi yine çıkmazlara sürüklüyor.. Mükemmeliyetçi yapınız sayesinde başarıyı kolay yakalıyorsunuz. Bugün, duygusal anlamda romantizme ihtiyacınız var. Partnerinize isteklerinizi açıkça söylemelisiniz. Aranızdaki sorunlara fazla duyarlı yaklaşıyor olmanız, ilişkinizi sizi olumsuz etkiliyor.

BAŞAK

Ortaklık ve takım çalışmalarında başarılı olacağınız bir gündesiniz. Başkalarının fikirlerine önem verdiğiniz taktirde mutlak kazançta olacağınız bir gün olacak. Dile getiremediğin konuları ertelemek istemiyorsun. Sorunların üstesinden gelmek için yüzleşmen gerek.

Gitmeyi çok istediğiniz halde, fırsat bulamadığınız için gitmekten vazgeçtiğiniz yakın bir arkadaşınızdan alacağınız haber sizi mutlu edecek. Bu tür küçük şeylerle bile enerjik olabiliyor ve taze bir güçle hayata sarılabiliyorsunuz. Bugün sezgilerinizin mantıkla örtüştürmeyi başarmalısınız.

TERAZİ

Burcunuzda gerçekleşecek süper dolunay size gelecek vaad ediyor. İlişki ve sağlık gibi her konuda düşünceleriniz hızla gerçekleşirken mutluluğunuz artacak. Hayatına hareketlilik katmak isteyeceksin. Bu hareketliliği çalışmaların ve yaratıcılığınla ön plana çıkaracaksın.

Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri, bazı fırsatları da birlikte getirecek. Bugün Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkilerken, arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz. Bu özelliğinizi doğru zamanlarda kullanmalısınız.

AKREP

Zamanı yönetmek hususunda da başarılarınız özellikle dikkat çekecek. Yaratıcı fikirleriniz ile gündeme gelmek istiyorsanız başlamanın tam sırası. Özel sektörde çalışıyorsan, patronunun sürekli değişen istekleri karşısında sıkılıp bunalabilirsin.

Sahiplenme duygunuz olmadığı için, iş yerinizde seveniniz olduğu kadar tenkit edenleriniz de var. Bugün iletişim konusunda sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkilerinizde yakın davranışlardan nefret ettiğiniz için, çevrenizdeki kişiler, sizi soğuk olarak nitelendirebilirler. Bugün aynı anda bir çok zincirleme işler sizi bekliyor. Zamanınızı iyi değerlendirin.

YAY

Aşk hayatınızda oldukça verimli bir dönem gerçekleşiyor aynı zamanda evli olan ve bebek sahibi olmak isteyen Yay'lar için uygun bir zaman dilimi. Duygusal tarafının ağır bastığı bir gün. Hayata dair anlamları sorgularken, kat ettiğin yolları ve yılları düşünebilirsin.

Sizin için önemli olan; bir işin istenilen şartlarda çıkarılmasıdır. Bu nedenle beraber iş yaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bugün derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.

OĞLAK

Saygınlık kazanacağınız ve üstlerinizden destek göreceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde tüm istediğiniz aileniz ve dostlarınızla vakit geçirmek olabilir. Bugün taraf olmamaya özen göstermelisin. Durduk yere tüm okların hedefi sen olabilirsin.

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

KOVA

Mesleki konularda hitabet yeteceğinizin ön plana çıktığını göreceksiniz. Açıklanması gereken konu olduğunda çevrenizdeki kişiler sizi ön plana sürebilir. Kariyerindeki gelişmeler, kendine olan güvenini tazeleyecek. Onca emeğin boşa gitmediğini anlayacaksın.

Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

BALIK

Lüks isteklerinize daha kolay yoldan erişebileceğiniz bir gün olacak ayrıca kendinizi özel hissettirecek olay ve durumlar size sıcak ve güvenlik hissi verecek. Özel bir kurumda çalışan Balık burcuysan, iş ortamında bazı kişilerle arana mesafe koyabilirsin.

Bugün Ay, karşıt burcunuz olan Balık'ta ilerlerken,. güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak isteyişiniz, en doğal hakkınız. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında düşünmeniz gereken konular gündeme gelecektir. Bugün zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz.