Günlük burç yorumları – 17 Mart 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 17 Mart Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 17 Mart 2019, 09:55 Güncelleme 17 Mart 2019, 09:55
Günlük burç yorumları – 17 Mart 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Çıkan fırsatları iyi değerlendirdiğinizde ileriye dönük başarının yolları size açık. Topluluk çalışmalarına yönelirseniz isteklerinize kolay yoldan gidebilirsiniz. Maddi konularda özgür davranmak istiyorsunuz. Kısıtlama gerektiren durumlarda baskı altında kalmış duygusuna kapılıyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel kaynaklarınızdan faydalanabilirsiniz. Birlikte karar vereceğiniz bir mal alımı içinde olabilirsiniz. Güçlü enerjiniz sizi rahatsız ediyor. Bugün, karşı tarafı çok fazla zorlamayın.

BOĞA:

Sorunları tecrübe olarak görüp önünüze bakacak gerekli cesareti toparlamanızın zamanı geldi. Düne takılarak bugünü öldürmenin size faydası olmayacak. Bugün sevdiklerinize ulaşmak ve onlarla iletişim kurmak isteyeceksiniz. Partnerinizle aranızda istediğiniz duygu yoğunluğunu bir türlü kuramıyorsunuz. Özellikle içinize kapanarak, duygularınızı saklamayı yeğliyorsunuz. Yatırım konularına daha fazla ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Özgürlükçü yönleriniz atağa kalkıyor.

İKİZLER:

İş konuşarında dinamik ve mutlu bir gün geçireceksiniz. ancak güne başlarken kendinizi biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Kendinize güveniniz artıyor. Düşüncelerinizde odaklaşmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal ihtiyaçlarınızda maddenin oldukça büyük bir önemi olduğunu gösteriyor. Ailenin kadınları ile para alış verişi içinde olacağınız bir gün. Gireceğiniz ortamlarda taleplerinizin artışı sonucunda harcamalarınızı gözden geçirmelisiniz.

YENGEÇ:

Çaba sarf ettiğiniz konular insanları değiştirmek olduğunda pek sonuca gidemiyorsunuz. Bunun bilincinde olarak partnerinize yaklaşmanız yerinde olacaktır. Karşıt burcunuzda ilerleyen Satürn'ün etkisiyle yaşantınızdaki engeller karşısında güçlenmeye devam ediyorsunuz. Ortaklık gerektiren ilişkilerinizde sezgisel yetenekleriniz sayesinde ileri görme yeteneğinizden faydalanacaksınız. Bugün güçlü dostlarınızla iletişim halinde olacaksınız.

ASLAN:

Aşk konusunda çekingensiniz. Bazı durumlarda cesaret göstermek daha verimlidir. Hamlenizi dikkatli belirleyin. En nihayetinde kendiniz olun. Ay duygusal anlamda sizi olumlu etkiliyor. Bugün yeni oluşumlar içindesiniz. Düşüncelerinizi yoğunlaştırarak, kendinizi yenilemek istiyorsunuz.. Geçmişe ait takıntılarınız yüzünden bilinçaltı engellerin karşınıza çıkmasından yakınabilirsiniz.. Aile kavramlarınız yer değiştiriyor.

BAŞAK:

adık kişilere her zaman ihtiyacınız var. Karar alma aşamasında olduğunuz için destek istiyorsunuz. Sezgilerinizi açarsanız doğru kişilere yönelebilirsiniz. Kalıcı duygular peşindesiniz ve girdiğiniz çevrelerde görüştüğünüz, kişilerle empati yeteneğinizi birleştireceksiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için, amaçlarınızdan taviz vermek istemiyor ve ruhsal anlamda genişlemek istiyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin etkisinde kalmamalısınız.

TERAZİ:

Yorgun geçen günlerinizi aşmaya başlayabilirsiniz. Uğradığınız haksızlıkların tamamı size her şeyi kontrol etmeye çabalamayı bırakmanız için bir öğretiydi. Yönetici gezegeniniz Venüs Kova'da ilerliyor. İkili ilişkilerinize yeni bir soluk gelecek. Partnerinizin sizinle iş birliği içinde olmasından yanasınız.. Onun özgürlükçü yapısının sizi olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, karşılıklı bir anlaşmaya varmalısınız. Manevi duygularınızı ön plana çıkarıyorsunuz.

AKREP:

Spiritüel alanda gelişiminizi destekleyen kişilerle olan iletişiminiz artacak. Kendinizi daha olgun hissetmek için kitaplardaki dünyalara dalmanız muhtemel. Yönetici gezegeniniz Mars Karşıt burcunuzda ilerlemekte ve duygusal boşluklarınızı yeni aşk deneyimlerinle birleştirmek istiyorsunuz. Yakın çevrenizde her en gelişebilecek yeni olaylara hazırlıklı olmalısınız. Değişen durumlarla birlikte sürpriz olaylar da gündeme gelecek. Bugün arkadaşlarınızla hediye alış verişi içinde olacaksınız.

YAY:

Tutkularınızın peşinden gitmek sizler için çoğu zaman güvenlidir. Bu şekilde sosyal ortamlar bulabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz...Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemeli, fikirlerinizi ifade ederken, kendinizle ilgili değişim içinde olduğunuz fark etmelisiniz.

OĞLAK:

ş yerinizde yaşanan aksilikleri atıştırmalıklarla çözmeye çalışmak sağlıksız beslenme sürecine kapı açacaktır. Bu alışkanlıklarla kendinizi stresli hissedebilirsiniz. Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, partnerinizle duygusal konuları abartabilir ve aranızda süregelen konuların tartışmasını uzatabilirsiniz. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz

KOVA:

Arkadaşlıklarınızda ciddi problemler yok sadece kendinizi iyi ifade edin karşınızdakileri de iyi anlayın. Zamanla çoğu ilişkiniz düzelecek, sosyalliğiniz artacak. Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüz ön planda olacak ve partnerinizle aranızda, bazı istenmeyen pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulamaktan hoşlanıyorsunuz. Ani para fırsatları doğacak, değerlendirmelisiniz.

BALIK:

Aşk ilişkilerinde kararlılık süreciniz revaca geçiyor. Kimi ya da neyi istediğinizi tespit edip aradığınız aşkı kendinize çekme fırsatı yakalayacaksınız. Bugün, duygusal konularda kendiniz değişik sürprizlere hazırlayın. Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Bugün, sezgisel yetenekleriniz ve algılama gücünüz çok yüksek. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Sanatla ilgili aktivitelerin bulunduğu ortamlarda bulunacaksınız.