Günlük burç yorumları – 16 Mart 2019 Cumartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 16 Mart Cumartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 16 Mart 2019, 09:26 Güncelleme 16 Mart 2019, 09:26
Günlük burç yorumları – 16 Mart 2019 Cumartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Ay kabına sığamayan bir etkideyken, ailende bazı kişilerle sürtüşmeler yaşayabilir, kendini kanıtlamakta zorlanabilirsin. Aşk alanında yapacağınız atılımlar konusunda şansız ya da şanslı olmak elinizde. Sizinle partnerlik ilişkisi içerisinde olan kişiler tepkilerinize yanıt verecekler. Ay sizi, yoğun duygularla sallarken, kendinizi denetleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Keskin hislerinizden ödün vermekten çekiniyorsunuz. Her zaman paylaşıma önem veren siz, bugünü içinize kapanarak yaşamak istiyorsunuz. Enerjinizi bastırmak yerine çeşitli sosyal aktivitelere katılabilir ve kendinizi regüle edebilirsiniz.

BOĞA

Maddi konuların gündeme geleceği bugün, parasal anlamda desteğine ihtiyacı olan bir yakınına yardım edebilirsin. Alım, satım, devretme gibi işlemlerinizi ya da birikimlerinizi nereye kullanacağınızı düşünüyorsanız bu konuda karar almak için bugünü seçmeyin. Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerliyor. Karamsar olmanız için hiçbir neden yok. Yalnızlık duygusunun size sağlayacağı dinginliğe ihtiyacınız var. İdealist yönlerinizin ağır bastığı bir gün içindesiniz. Yüksek hedefleriniz için, bazı işlerinizi askıya almanız sakıncalı olabilir. Her şeyi aynı anda yapacak kapasiteye sahipsiniz.

İKİZLER

Keyifli ve istekli bir gün seni bekliyor. Kendine güvenin, dikkatleri üzerine çekmene sebep olabilir. Kariyer çalışmalarını her şeyin önüne koyduğunuz için emeğinizin meyvesini toplayacaksınız. Farklı konularda fikir sahibi olmak gibi görevlerden vazgeçmeyin. Fırtınalarınızın altında yatan mantıklı yapınızı su üstüne çıkarmaktan korkmamalısınız. Duygusal değişimlerinizin size sağlayacağı avantajları doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Özel konumunuzu zorlamak yerine, çevresel olaylara, kendi iç bünyesinde koordinasyon bir bütünlük getirmelisiniz. Bugün, şansınızı zorlayacaksınız.

YENGEÇ

Gelecekle ilgili duyduğun kaygılar ön plana çıkabilir. İş arkadaşlarınla fikir alışverişine girebilirsin. Geçmişinize saplanıp kaldığınızda geleceğinizde de benzer döngüler yaratırsınız. Bunun sebebi ise aynı olayları yaşamanız gerektiği bilinçaltı telkinidir. Ay burcunuzda ilerlerken, partnerinizin değişen duygularından payınızı alabilirsiniz. Olayları olumsuz değerlendirmek yerine, farklı bir vizyondan görmeye çalışmalısınız. Onunla çatışmak yerine, uzlaşmayı tercih etmelisiniz. Renkli bir güne ihtiyacınız var ve paylaşımlarınızı daha güçlü hale getirmelisiniz.

ASLAN

Hakkın olanı elde etmek konusunda çok kararlısın. En sağlıklı kararı verebilmek için çevrenden destek bekleyebilirsin. O şaşalı gösterişini bırakan Aslan burcu üyeleri kararlılıkları ile tekrar sahalara dönüyorlar. Bilhassa karşı cinsin bakışlarını üzerinizde toplayacaksınız. Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız, bugün çok uygun değil fakat sizin içinizde esen fırtınaları anlamak mümkün değil. Sakin yapınızın altında güçlü arzular yatıyor. Karşı taraftan beklediğiniz desteğin size yetmeyeceği bir gerçek. Bugün, duygularınızda dumura uğramak istemiyorsanız, amaçlarınızı saptırmamalısınız.

BAŞAK

Özel hayatın ve iş hayatınla ilgili düzenlemelere gidebilirsin. Yenilikçi fikirlerini paylaşmaktan çekinmeyebilirsin. Kendinizi yorgun hissetseniz de yaptığınız işleri görünce kendinizle gurur duyuyorsunuz. İsteklerinizin üstesinden geldiniz, şimdi ise dinlenme zamanı. Arkadaşlarınızı yargılamak yerine onların ruhsal yapılarını anlamaya çalışmalısınız. Yaşamınızda önemli olabilecek olayları kendinize çekiyor ve daha sonra şikayet ediyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, bazı değer yargılarınızda esnemeniz gerektiğini söylerken, dostlarınıza şans tanımanızı sağlayabilir. Organizasyon çalışmalarına esnek bakmalısınız.

TERAZİ

İnsanları anlamakta güçlük çektiğin günleri az yaşamış olabilirsin. Fakat kelimeler, kalbine dolanmış olabilir. Çevrenizle iletişim kopuklukları ve anlaşamamazlıklar olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çok çaba göstermeniz gerektiğinin farkındasınız. Başkalarına ne yapmaları gerektiğini söylediğiniz zaman alacağınız tepki sizi şaşırtabilir. Bugün Ay'ın konumu, tek başına çalıştığınız zaman, performansınızın çok daha yüksek olabileceğini gösteriyor. Bireyselliğin bazen bir gereksinim olduğunu anlamalı ve ayrıntılar üzerinde yoğunlaşmalısınız. İhtiyacınız olan şey sükunet.

AKREP

Bugün Ay'ın konumu, içsel sıkıntılarını çözmek için sana başka perspektiften bakmanı sağlayacak. Sezgisel olarak kendinizi ifade etmekte başarılısınız. Hislerinizi anlatım yaptığınız kişilere çok iyi veriyorsunuz. Ailenizin motivasyon konuşmacısı siz olabilirsiniz. Duygusal alışkanlıklarınız seviyorsunuz. Bugün yaşamınızla ilgili değişiklik yapmaktan çekiniyor olmanız belki de bu yüzden.. İçsel duygularınızın, kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. Geçmiş anılarınızın size verdiği olumsuzluklardan kurtulmanıza rağmen, ayaklarınızın geriye gitmesi, sizin gereksiz takıntılarınız.

YAY

İletişim kurduğun insanların sana tepki vermesi ve konuşmaların içinde sana laf sıkıştırmaları sinirlerini bozuyor. Renkli kişiliğiniz kimilerinin hoşuna gitse de kimilerini rahatsız edebiliyor. Samimi olmanız güzel ancak herkese her şeyinizi anlatmanız ilerde sorun olabilir. Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz. Empati yeteneğiniz oldukça güçlü. Kişisel hırslarınızı olumlu kullanmanıza rağmen, herkesten aynı şeyi beklemeniz yanlış. Bugün, karşılaştığınız kişilerin amaçları, aklınızı karıştıracaktır. Ailenizin desteğine sığınabilir ve enerjinizi güçlendirebilirsiniz.

OĞLAK

Ay'ın konumu ilişkilerine ciddiyet katarken, merhametli tarafını da göstermeden edemeyeceğini söylüyor. Aşk hayatınızda beklentilerinizin karşılanmamasının sebebi sizin izin vermmeyişiniz. Partnerinizle iletişiminizi iyi değerlendirerek sonuca gitmekte fayda var. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, kişiliğinizin olumlu ve olumsuz yönlerini ortaya çıkarıyor. Güven ve tatmin olma duygularınızın aynı anda ortaya çıkması, size ikilem yaşatacaktır. Amaçlarınızı saptırmak istemiyor fakat bazı zorluklar karşısında da, takıntılarınızı denetlemek zorunda kalıyorsunuz. Dengelerinizi korumalısınız.

KOVA

Gezegenlerin seyri, iş ortağınla arandaki buzların erimesine neden olabilir. Kendini güvence altına alabilirsin. Her konuda dengeyi oturtmuş olmanın verdiği rahatlık içerisindesiniz. Bir şeylerde faydalı olmak yerine haşarılık peşindesiniz ancak haklısınız. Öğrenme ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Bildiğiniz konuları daha da pekiştirmek isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan araştırma ve inceleme yönlerinize, yeni bir heyecan katabilirsiniz. Çevrenizdeki gelişen olaylara doğru bir yaklaşımla eleştiri getiriyorsunuz. Onların savunma şekli canınızı sıkılmasına neden olabilir.

BALIK

Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, kişisel ilişkilerini maddesel kazançlarınla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsin. Yaşadığınız yerde değişiklik yapmak için uygun bir gün. Banyonuza alacağınız bambu sizi çok daha huzurlu yapabilir. Bugünlerde en çok huzura ihtiyacınız var. Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Bugün telefon görüşmelerinizde duygu yoğunluğu yaşayacaksınız.