Günlük burç yorumları – 15 Mart 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 15 Mart Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 15 Mart 2019, 09:29 Güncelleme 15 Mart 2019, 09:30
Günlük burç yorumları – 15 Mart 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Başaramadıklarınız için kendinize yüklenmek yerine tecrübe olarak görüp kalkıp devam etmeye meyillenirseniz işlerinizin yoluna girdiğini göreceksiniz. Bugün değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve enerjinizi yönlendirme konusunda başkalarınızdan fikir almalısınız. Hayatında yapmak istediğin değişiklikler için bugün istediğin ortamı sağlayabilir ve sağlam adımlar atabilirsin.



BOĞA

Psikolojik ve fiziksel olarak geçmişin izlerini sildiğinizi gözlemlemek mümkün. Hayatınızı sıfırdan yaşamak için elinizden geleni yapmaya kendinizi hazırladınız. Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenleri hak etmek için daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. İş yerinde karşılaşacağın sorunları mantığınla alt edebilirsin. Bir süredir üzerinde hissettiğin baskıya son vereceksin.

İKİZLER

Girişken ruhunuz ile bulunduğunuz yerde adınızdan söz ettiriyorsunuz. Aşk hayatınızda vaad ettiklerinizi yerine getirmek için çaba gösterin. Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, tereddütlerinizi aştığınızda, başarıya yaklaşacaksınız. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Güneş-Merkür iletişimi, en büyük destekçin olacak. Aklında olmayan bir seyahat planı önüne çıkabilir.

YENGEÇ

Su grupları bugünlerde kendilerini genel olarak yorgun hissediyor. Enerji emen kişiler ve kalabalıklar ile aynı ortamda bulunmanız gerekebilir. Ay burcunuzda ilerlerken, içsel sorgularınızı arttırıyor. Çevre ilişkilerine eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Sabit düşünceler içinde hareket etmemelisiniz. Bugün yardımına ihtiyacı olan bir yakının e-postasını alabilir ve onun planlarına dahil olabilirsin.


ASLAN

Mesleki açıdan olumlu sonuçlanacak konularda kendinizi kısıtlamayın. Radikal bir değişim istiyorsanız içinde bulunduğunuz dönemden iyisi olamaz. Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alışveriş içinde olacaksınız. Bir arkadaşının güveninin kırıldığını öğrenebilir ve saklı kalması gereken sırrının ortaya çıktığına şahit olabilirsin.

BAŞAK

Verimli bir aşk hayatı geçirebilmek için karşı tarafın da isteklerini dinlemeniz gerektiğinin farkındasınız ve elinizden geleni yapıyorsunuz. Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İletişime açık halin kimsenin gözünden kaçmayacak. Sıcakkanlılığınla adından söz ettireceksin.



TERAZİ

Dostlarınızın iyiliğini istiyorsunuz ancak yer yer onlara karşı sert gidebiliyorsunuz. Bu durum da sizi başınızdan atmak istiyormuş gibi gösteriyor. Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Bugün fırsatları değerlendirmek isteyebilirsin. Kendini, yolculuk planı için internette gezinirken bulabilirsin.



AKREP

Aşk hayatınızla alakalı konularda isyan edebilirsiniz ancak sinirlerinize teslim olmadan önce durup düşünürseniz ve hataları tecrübe olarak görürseniz daha kontrollü olursunuz. Sezgisel yeteneğinizi, yanınızda çalışan kişilerde kullanmalısınız. Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Bugün, iş dışında tüm gününü evde geçirmek istemeyip kendini açık havaya atmak isteyebilirsin.

YAY

Enerjinizi yönsüz hareket ettirmektense düzenli bir amaç için harcamaya koyuluyorsunuz. Bu tutum da size daha büyük bir başarının kapısını yavaşça açıyor. Maddi konularda yoğun mücadeleler sevmediğiniz konular olmasına rağmen, olaylar sizi bu noktaya çekiyor.Venüs gezegeni Kova'da ilerlerken, güçlü duygusal motivasyonlar veriyor. Yaşayacağınız olaylarda içsel dalgalanmalardan kendinizi korumalısınız. Hayatına yeni bir sayfa açmaya hazırsın. Bunun için gerekli zemini de bugün kararlarını hayata geçirerek hazırlıyorsun.

OĞLAK

Dengenizi oturtmuş olmanın verdiği keyif ile her şey yolunda gidiyor. Bazı konularda çaba sarf etmeden de başarılı olabildiğinizi görmek ufkunuzu açıyor. İş ilişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen, kimseyi kırmadan organizasyonlar yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda sezgisel bir bağ var. Fakat sizin özgürlük duygularınız çok yoğun ve baskıcı davranışlarından nefret ediyorsunuz. Rutin işlerinin gecikmesine neden olacak aksilikler yaşayabilir, günü toparlamakta zorlanabilirsin.



KOVA

Aşk hayatınızla ilgili konularda partnerinizden özür dilemek için uygun bir gün. Ayrıca sağlıkla alakalı, detox gibi işlemler için de uygun bir gün olacak. İş hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken bir gün. Birikte çalıştığınız insanların duygusal sorunları yüzünden kafanız karışabilir. Merkür retrosu, parasal konularla ilgili sıkıntı yaratıyor. Söz verip de ödeyemediğiniz borçlarınızı unutmayın.Bir süredir beklediğin iletişim ya da haber geliyor. Heyecanına yenik düşmemek için kendini belli etmiyorsun.


BALIK

Elektronik iletişimlerinizle ilgili yaşayacağınız problemler sinirlerinizi germesin. Sosyal hayatınızla ilgili belirsizliklerin ortadan kalkması için biraz beklemelisiniz. Bugün, Ay, sosyal ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Görüşmediğin insanların seninle iletişime geçmesi, şaşkınlığa sebep olabilir. Bir buluşma organize edebilirsin.