Günlük burç yorumları – 14 Şubat 2019 Perşembe

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 14 Şubat Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 14 Şubat 2019, 09:59 Güncelleme 14 Şubat 2019, 09:59
Günlük burç yorumları – 14 Şubat 2019 Perşembe

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Aşk hayatınızla ilgili açılımları yapacak cesaretiniz var ancak bereket konularında bazı darlıklar çekebilirsiniz. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla, iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz. Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Kariyer yaşamın adına mücadeleye girmeye ve risk almaya hazır mısın? Bugün hedeflerin için harekete geçebilirsin.

BOĞA:

Eril-dişil dengenizle alakalı olarak gerekli adımları atın. Hayatta pasif ya da aktif olduğunuz yönlere dikkat edin. Yönetici gezegeniniz Venüs Oğlak'ta ilerliyor. Duygusal ve kişisel enerjinizde artışlar var. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok. Dizginleri elden bırakmayarak başarınızı artırabilirsiniz. Bugün, güçlü bilinçaltınızı yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz. Mücadele gezegeni Mars, bugün burcuna geçiyor. Bugün kendini dinlendirmen gereken bir gün olabilir.

İKİZLER:

Vurdumduymaz olmanız ve çevrenizdekilerin buna uyum sağlayamaması ile alakalı problemler yaşayabilirsiniz. Bugün Ay çevresel ilişkilerinizde etkin olacaktır. Farklı fikirlerden yola çıkarak, yaşantınıza yeni bir yelpaze açabilirsiniz. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından hemen benimsenmiyor. İlgi odağı olmanız en yakınlarınızı bile rahatsız edebilir. İçsel sıkıntılarınızı dengelemeyi öğrenmelisiniz. Bugün çalışma arkadaşların tarafından desteklendiğini hissetsen de eleştiriler kafanı karıştırabilir.

YENGEÇ:

Bugünlerde sevginizi göstermek hususunda tıkanıklık yaşayabilir ve bu duruma kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Özellikle, duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz saplantılarınızı denetim altında tutmalısınız. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz. Geriye çekilmek yerine kabuğunuzdan sıyrılmalısınız. Güne hareketli başlayacaksın. Konumundan memnun değilsen, farklı bir sektöre adım atabilirsin.

ASLAN:

Hayat sizi zorluyor gibi görünse de aslında yaşadığınız durum kendinizi düzenlemek için dışardan gelen mesajları içerir. Güçlü dostluklar yerine, amaçlarınıza uygun kişilerle birlikte olmayı yeğleyebilirsiniz. Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Özenli seçimleriniz sayesinde yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz. Mücadele gezegeni Mars, burç değiştiriyor. Gezegenlerin seyri, planlarını kaleme almana neden olacak.

BAŞAK:

Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz. Özel arkadaş grubunuzla olumlu ortaklıklar söz konusu olacak. Bugün, dengeleriniz çok önemli olacak. İlerlemekte zorlanan bir ilişkin varsa günün neler getireceğini bilemezsin. Güne sakin ve temkinli başlamalısın.

TERAZİ:

Bazı noktalarda sivrilmiş ve kabaca davranışlarınız olabilir. Evren sizi çeşitli konularda zorlayabilir. Etrafınızdakilerin sizinle olan davranışları rahatsız edebilir. İş yerinizde yaşayacağınız bazı sıkıntılar sizi epey zorlayabilir. Bugün, içsel disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Sadece kendinizin değil, çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacaktır. Yeterince uyuyamadığınız zaman, sinirli oluyorsunuz. İddialı tavırlarınla herkesin dikkatini çekebilir ve ilgi odağı olabilirsin. Terfi fikrini patronunla konuşabilirsin.

AKREP:

Üzerinizde ağırlık yaratan ilişkiyi gözden geçirin. Bunu yapın ki yeni enerjilere yer açılsın ve severek yaşayabilesiniz. Bugün Ay sosyal evinizde güçlü.. Çevrenizin güvenliği ve onların dengeleri çok önemli olacak. Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Finans konularında başarılı bir grafik çizeceksiniz. Her şeye rağmen, çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir. Yüksek bir yaşam standartı peşindesiniz. Yönetici gezegenin karşıt burcuna geçiyor. Güne keyifli başlayacaksın. Önemli gelişmeler olabilir.

YAY:

Hediye almak, birinden iyilik almak ve diğer almak noktasındaki problemleri çözerek akışta kalmanız gerekiyor. Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız. Bugün kendini olduğundan çok daha iyi hissediyorsun. Haftanın yorgunluğu üstünden geçip gitti.

OĞLAK:

Hedeflerinize giden yolun sizin gücünüzden geçmediğini, yer yer başkalarından da destek almanız gerektiğini unutmayın. Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Bugün paylaşım konusunda oldukça hassas davranacaksınız. Günü biraz baş ağrısıyla karşılayabilirsin. Her şeyi kontrol altına almak isteyeceğin bir gündesin.

KOVA:

Aşk hayatınızda tanıdık gelen kişilere yönelmek gibi bir eğiliminiz var bu sebepten eski partnerinize yönelebilirsiniz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. . Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Merkür'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün, zihinsel aktivitenizin oldukça yüksek. İşlerini yoluna koyarken enerjik davranabileceğin bir gündesin. Duygusal olarak hareketli bir gün geçirebilirsin.

BALIK:

Kimseyi kırmamak incitmemek için yer yer kendinizden veriyorsunuz. Siz kaldırabiliyorsanız onlar da kaldırabilir. Sağlık koşullarınızın sizi sınırlandırmasını istemediğiniz halde, kendinizi fazla yoracağınız bir gün içindesiniz. Çevrenizin tüm sorumluluğunu üstlenmek gibi bir zaafta bulunabilirsiniz. Bugün daha regüle yaşamalı ve şartlarınızı zorlamamalısınız.Sakin yapınızın altında fırtınaları gizliyor ve çevrenize gülücük dağıtarak durumu idare etmeye çalışıyorsunuz. Mücadele gezegeni Mars, burç değiştiriyor. Kalbini kırdığın birileri varsa gökyüzü etkisinden faydalanmanı öneririm.