Günlük burç yorumları – 13 Şubat 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 13 Şubat Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 13 Şubat 2019, 09:26 Güncelleme 13 Şubat 2019, 09:26
Günlük burç yorumları – 13 Şubat 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Artan sorumluluklarınızın yönetimini yapmakta başarılısınız. Ancak dik başlı olmak en büyük zaafınız olabilir. Fiziksel görüntünüze önem verdiğiniz bir gün. İnce detaylar üzerinde durduğunuz için, sizi çevrenizin anlaması zorlaşacaktır. Özellikle düşüncelerinizi farklı bir noktada odaklaştıracaksınız. Bugün Ay para eviniz etkiliyor. Maddi harcamalarınınız için gerekeli desteği kendi imkanlarınızla yaratmalısınız. Mars-Uranüs kavuşumu, çok kolay bir gün olmayacağını işaret ediyor. Bugün ilişkine dair derin düşüncelere dalabilirsin.

BOĞA:

Sosyal hayatınızın el verdiği ölçüde dışarıda bulunmak ve güneşi hissetmek istemeniz çok normal. Hislerinizi muhafaza edin. Ay burcunuzda ilerliyor. Yaratıcılığınız konusunda imkansız detayları bile sorun yapmayacaksınız. Siz özel duyguların kişisiniz. Bugün partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Duygularınızı daha net bir şekilde anlatmayı asla beceremiyor ve ketum davranışlar sergiliyorsunuz. Ay, boşlukta hareket edecek. İş yerinde beraber çalıştığın arkadaşlarına karşı tutumunu değiştirmen gerekiyor.

İKİZLER:

Hayatınıza yeni giren kişilere temkinli olsanız da sevdiklerinize karşı tutumunuz son derece fedakar ve sevgi dolu. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle, duygusal çelişkiler yaşamanız mümkün. Sizin olaylara bakış açınız onlara göre uçuk ve imkansız gibi görülebilir. Fakat sizdeki başarma hırsı, hiçbir engel tanımıyor. Son anda vazgeçmediğiniz müddetçe her şey mükemmel gelişecek. . Sosyal aktiviteleri seviyor, olsanız da, kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Parasal konularda işin içinden çıkamaz hale geldiğin bir dönemdesin. Bu yüzden mücadele etmen gerek.

YENGEÇ:

Sezgilerinizle yol gösterici olsanız da hassas duygularınızı sabote etmek isteyen bilhassa ikili ilişkiye karşı dikkatli olun. Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerliyor ve duygusal yönleriniz daha da arttırırken, sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar fazla derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Fazla alıngan olduğunuz bir gün yaşayacaksınız. Ayrıntıları görüyor ve değiştirmeye çalışıyorsun. Bırak insanlar eksiklerini kendi görsün.

ASLAN:

Aşkı sevmenize rağmen hedeflerinizle olan bağlılığınız daha büyük. Partnerinizle bir tartışması yaşayabilirsiniz. Ay sizin gibi sabit bir burç olan Boğa'da ilerliyor. Düşüncelerinizde derin bir kavrayış hakim. Olayların iç yüzünün çok çabuk çözdüğünüz için, karşı taraf için korkutucu olabiliyorsunuz. Uğraşı verdiğiniz konularla ilgili; hak ettiğiniz değerlere ulaşamadığınız zaman, çok üzülüyorsunuz. Bugün çabalarınızı yoğunlaştırabilirsiniz. Sezgilerinin size yardım edecek. Hareketli bir güne hazır ol! Öğle saatlerinde alacağın bazı haberler, güveninin sarsılmasına neden olabilir.

BAŞAK:

Olumlu bakış perspektifleri kazanmanız için hayat sizi destekleyecek. Olumlu ve güzel günlere giriyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu arkadaşlık çevre ilişkilerinizi etkiliyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla aranızda bazı problemler olabilir, fakat, bunu önemsemeyin. Siz pratik davranışların sonuçlarını hesaplarken, onlar işin bir başka boyutunda olacaklar. Uzun süredir almayı düşündüğünüz bir eşya konusunda aceleci davranmayın. Maddi sıkıntılar sizi üzülebilir. Mars-Uranüs kavuşumu planının bozulmasına neden olabilir. Örnek aldığın kişilere bakış açın değişecek.

TERAZİ:

Hayatın sizinle olan iletişimi bugünlerde hoşunuza gidecek olsa da madde ile olan ilişkinizi düzeltmenizde fayda var. İçsel sezgilerinizin doğru çıktığını görmek sizi rahatlatacaktır. Bugün düşüncelerinizi saklama gereği duyabilir ve uluorta konuşmaktan çekinebilirsiniz. Yaptığınız işlerin sorgulanmasından hoşlanmıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Dengeli ve duygusal yapınızı tartışmalarla bozmak istemiyorsunuz. Ay, boşlukta. Biraz sakinleşme zamanı! Bir süredir gergin ruh halini etrafındakilere yansıtmış olabilirsin.

AKREP:

İnsanların yönlendirmesine izin vermiyorsunuz. Bu iradenizi ortaya koyabilmek iyi bir özellik olsa da tek başına zararlı olabilir. Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İlişiklerinize derin bir duygusallık hakim. Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz. Çünkü, yaşadığınız kaoslar giderek artabilir. Yaşadığınız çelişikleri, karşı tarafa da yaşattığınız zaman iş çığırından çıkıyor. Hayatta her şey hallolur. İşe, kararlarını hayata geçirerek başlayacaksın. İş yerinde sürprizler yaşayabilirsin.

YAY:

İş yerini değiştirmek isteyen Yay'lar referanslara dikkat etmeli. En doğru işi ararken sezgilerinize de kulak verin. Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bugün Bilinçaltınız oldukça yoğun. Bir çok düşünceyi aynı anda barındırmak, herkesin yapabileceği bir iş değil. Zincirleme hatalar yapmak istemiyorsanız, herkese söz vermeyin ve planlı bir şekilde davranmayı öğrenmelisiniz. Olaylara sakin bakmalısınız. Kendine olan güvenin sayesinde yarım projelerini hayata geçirebileceksin ancak Mars- Uranüs kavuşumuna dikkat!

OĞLAK:

Sevdiklerinizle aranızdaki sorunları yine zekanızla aşacaksınız. Mali konularda size destek olanları asla unutmamalısınız. Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Bugün düşüncelerinizi gizlediğiniz için, bir çok dostunuz sizin her şeyinizi merak ediyor. Asla teslimiyetçi değilsiniz. İşinizle ilgili ideallerinize ulaşmak istiyorsanız, arkadaşlarınızın fikirlerini çok detaylı incelemelisiniz. Ayaklarınızı da dinlendirmeyi ihmal etmeyin. Cevapsız sorular, havada kalan konular sana güç verirken, kendinle hesaplaşmana neden olacak.

KOVA:

Kararlarınızı verirken dikkatli hareket etmelisiniz. Çok geç dememek için birikimlerinize sahip çıkmalısınız. İdeallerinizi destekleyecek arkadaş gurubuyla çalıştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Bugün kariyerinizle ilgili yeni değişimlere ihtiyacınız olduğunu biliyor ve üstlerinize kendinizle ilgili bazı konuları getirmek istiyorsunuz. Çevrede olup biten olaylara karşı, sezgi dolu tepkiler veriyorsunuz. Partneriniz de, sizi dikkatle izliyor. Paranın değerini bilen burçlardan birisin ve Mars- Uranüs kavuşumu, bugün bunu anlamana yardımcı olacak.

BALIK:

Yaşam tarzınıza renk katmak için bir hayli uğraşıyorsunuz. Ancak gerçek sevginin içinizden geldiğini unutmayın. Ay'ın bulunduğu konum, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor. Her şeyi çok çabuk hissediyor ve önleminizi ona göre alıyorsunuz. Bugün yapmak istediğiniz projeler için daha derin çalışmalar içindesiniz. Herkesin farklı bir tarzı var. Sizin davranış biçiminiz, başkalarının yapmak isteyip, yapamadığı şeyler. Sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz. Ay, boşlukta hareket edecek. Sadece başkalarını değil, kendini de sertçe eleştirdiğin bir gün olacak.