Günlük burç yorumları – 11 Şubat 2019 Pazartesi

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 11 Şubat Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 11 Şubat 2019, 09:22 Güncelleme 11 Şubat 2019, 09:25
Günlük burç yorumları – 11 Şubat 2019 Pazartesi

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Aşk hayatınızla ilgili başarılı başlangıçlar yapabilirsiniz. Evren gönül ilişkilerinizde olabildiğince tölerans gösterecek. Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacak davranışları benimsiyor ve çevrenize hakim olmak istiyorsunuz. Size karşıt düşünce içinde olanlara aldırmaz bir tavır sergilemeniz, bilginizden ve kendinizden emin olduğunuzu gösteriyor.

BOĞA:

İş yerinizde kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Haksızlığa uğrama ihtimalinizin yüksek sakin kalmaya çalışın. Ay, kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlerken, sosyal ilişkilerinizde duygularınızı ön plana çıkarmadan önce çevrenizi sınamaktan yanasınız. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız.

İKİZLER:

Duygusal konularda yeni başlangıçlar yapamak istiyor ancak yeterli cesareti kendinizde bulamıyorsunuz. Bugün Ay, derin düşünceler içinde olmanıza neden oluyor. İçsel kuruntularınız, endişeleriniz oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız, mantıklı olmayı deneyin.

YENGEÇ:

Sezgilerinize güvenin başkalarının söylediklerini de göz ardı etmeyin. Herkes sizin iyiliğinize konuşmaz. Olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen, ortak ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin farklı bir mantıkla yaklaşmaları, yaşantınızda bazı isteklerinizin gecikmesine neden oluyor. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla hedef olabilirsiniz.



ASLAN:

Öğrenmeye açık istekli bir gündesiniz. Bu tutumunuzu bilgi alırken keyifli zaman geçirmek için iyi yönde kullanın. Kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyor ve duygularınızı istediğiniz gibi sergileyemiyorsunuz.Çok çeşitli düşüncelere sahip olmanıza rağmen, ahlaki konulara geleneksel değer yargısıyla yaklaşarak, sizi tanıyan bir çok kişiye olumlu örnek oluyorsunuz.



BAŞAK:

Bugünlerde şanslı gruplarından birisiniz. Her ne istiyorsanız hemen olacağı günlerde bu durumu iyi değerlendirin. Aşk yaşantınıza daha titiz ve duygusal bir tarzla yaklaşıyorsunuz. Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu yönde etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak küslük çıkaracak konulardan uzak kalmalısınız.

TERAZİ:

Nezaket karşı cinsin ilgisini çekseniz de aşk ilişkilerinde bir türlü sonuca gidemiyorsunuz ancak bu süreç de geçici. Ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Kararlarınızı verirken hiç kimseden etkilenmemeye çalışmalısınız.

AKREP:

Kalbinizin sesini dinlemek güvenli olacak. Sezgilerinizle bir bütün olarak hareket etmeniz sizi daha da çekici yapacaktır. Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci kazanmalı ve çalışmalarınızda belli bir hedef seçmelisiniz.

YAY:

İkili ilişkiler alanında daha anlayışlı olmanız beklenen bir gün. Ufacık hatayı bile tölere edemeyen tutum fazla olabilir. Gücünüzü hiç kimseyle paylaşmak niyetinde değilsiniz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız.

OĞLAK:

İşinizde ve aile de dengeyi kurduğunuz bir gündesiniz. Uç noktalarda olmayı sevmeyenler olarak keyfiniz yerinde. Yaşamınıza yepyeni bir eğlence kazandırabilirsiniz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı önemli prestijlere çok değer veriyorsunuz. Rekabetçi yapınızı sessizce sürdürüyor, yeni kaynaklardan faydalanmak istiyorsunuz.



KOVA:

Aşkta saklı kalmış meselelerin gündeme geldiği süreçler olabilir. Duygularınızla mantığınızla yola devam etmeniz gerekmekte. Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz.



BALIK:

Hayal gücünüzün yüksek olması güzel bir şey olmakla beraber aşk ilişkilerinde bazen sizi zor duruma sokabilir. Ay, burcunuzda ilerliyor. Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklanmak zorunda kalacak ve özel işlerinizi ihmal edeceksiniz. Değer yargılarınızın hiçbir şekilde tartışılmasından hoşlanmıyorsunuz ve çok sinirleniyorsunuz. Sakin olmalısınız.