Günlük burç yorumları – 10 Şubat 2019 Pazar

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 10 Şubat Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 10 Şubat 2019, 09:57 Güncelleme 10 Şubat 2019, 09:57
Günlük burç yorumları – 10 Şubat 2019 Pazar

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Bugünlerde özgüveniniz artacak. Kendinize sevginizi narsistlik boyutuna getirmemenizde büyük fayda var. Bugün, duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, Ay'ın konumu kararlarınızda istemediğiniz değişimlere neden olabilir. Yakınacağınız konuların ortaya çıkmaması için bazı önlemlerinizi şimdiden almalısınız. Gezegenlerin seyri, sosyal çevren, çocukların ve ailenle zorluklar yaşamana ya da anlaşmazlıklara neden olabilir.

BOĞA:

Her konuda fikir sahibi olmadan öneride bulunabilirsiniz. Bu tutum sizi önder yapmaz kontrol altına almaya çalışın. Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için y. Yaptığınız her türlü çalışma karşılıksız kalmayacak. Bugün Ay bilinçaltınızı yoğun bir şekilde etkiliyor. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Akşam saatlerinde kendinizi daha özgür ve esnek hissedeceksiniz. Diş kontrollerinizi ihmal etmeyin. Merkür, bugün burç değiştiriyor. Ortaklaşa para alanları ya da çevre koşullarını zorlayabilecek bir gün olabilir.

İKİZLER:

Duygusal ve merhametli tarafınız oldukça güzel. Ancak bu tarafınız istismar edilmeye açık.Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz.Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen, araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacaktır. Bugün. Ay'ın konumu, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkacağınızı gösteriyor. Yönetici gezegenin Merkür, bugün burç değiştiriyor. Bir ilişki içindeysen, beklentiler heyecanını artırabilir.

YENGEÇ:

Pratikliğiniz ve çözüm odaklı olmanız başkaları arasındaki yoğun işleri de çözmenizi sağlayarak size artı bir puan getirecek. Ay tepe evinizde ilerlerken, yanlış atılımlardan çekiniyorsunuz. Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda; doğal yapınızı korursanız, kişisel çekiciliğiniz etkili olacak. İskelet sisteminizi zorlamamalısınız. Sevgilin ya da eşine bugün daha net anlaşılır tavırlar göstererek, iletişim sorununu ortadan kaldırabilirsin.

ASLAN:

İsteklerinizi listelemezseniz aç gözlülüğünüzün hedefi olabilir ve her şey aynı anda olmadığı için mutsuz olabilirsiniz. Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemeli ve çevrenize şans vermelisiniz. Kariyerinizle ilgili değişimlere açık olmanıza rağmen, gizli hesaplarınız gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkinde, erken uzattığın eli geri çekmen, zor tecrübeler yaşamana neden olabilir. Karşı tarafı incitmemen önemli.

BAŞAK:

Ayrıntılara çok takılmamak bugünlerde sizin sınavınız olabilir. Bunun için zor da olsa çaba gösterin. Karşılıklı ilişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen hataların karşınıza çıkmasından hoşlanmadığınız halde gizli inatçılığınız yüzünden her zaman kayıplara adaysınız. Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak için dinlenmeyi tercih etmen senin için çok doğru bir karar olacak.

TERAZİ:

Karşı cinsin ilgisini çokça çekiyorsunuz. Zarafetinizle onları büyülüyorsunuz. Kısmetiniz açık. Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, bir çok kombinasyon işlerin sizi yoracağını bile bile, bir çok işe soyunacaksınız. Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz. Sadık bir dost ve eş olarak takdir görmek hakkın ancak sürekli iyiliklerini hatırlatman onları huzursuz edebilir.

AKREP:

Orta yolu yakalamak sabır göstermenizi gerektirse de başarılı olduğunuzda herkesin sizinle beraber olmasını sağlarsınız. Ay'ın konumu, ortak dostlarınızla birlikte çalışmalar için uygun bir gün. Maddi konumlarının size yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızda birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.. Zarif davranışlarınızla ilişkilerinizde hoş anlar sizi bekliyor. Çekingen davrandığın konularda sert çıkışlar yapabilirsin. Bu tavırların , kişileri senden uzaklaştırabilir.

YAY:

Çevrenizdekilerle arkadaşlık edin. Ancak herkesi dost bilmeyin. Dostunuz sandıklarınız sizi gerçekten şaşırtacak. Olayların arkasında farklı nedenler ararken, bulunduğunuz noktadan çok uzaklaşıyorsunuz. . Bugün Ay, içgüdülerinizi ön plana çıkarırken, mantığınızın gerektirdiği davranışlardan uzaklaşmamaya çalışın. Duygusal takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek. Alıngan bir güne merhaba diyebilirsin. Özel alanına dikkat etmende fayda var, İlişkilerde gerilmeler söz konusu.

OĞLAK:

Tatil planı gibi siz ve gelecekler için en doğru kararı verme potansiyeline sahip olduğunuz için bu görevi kimeye bırakmayın. İşinizle ilgili sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyorsunuz. Bugün hata yapmaktan çekiniyor ve düşünceleriniz toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz.. Hırslı yapınızı ortaya çıkaracak olaylarla gündeme geleceksiniz. Bugün, üstlerinizle aranızda sezgisel bağlarınız daha da güçlenebilir. İletişim ve zeka gezegeni Merkür, burç değiştiriyor. Ciddi kararlar alınması için doğru bir gün olmayabilir.

KOVA:

Hassasiyetinizin kimse farkında değil. Belki duygularınızı biraz daha belli ederseniz partnerinizin de tutumu değişebilir. Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan çok farklı yerlerde olduğunuz için, sizi tenkit edenleri sayısı bir hayli fazla. Bugün Ay'ın konumu, özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacağınızı gösteriyor ve sakin bir şekilde durum değerlendirmesi yapacaksınız. Enerjinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsunuz. Aşk ise aşk, eğlence ise eğlence dediğin bir gün. Hem kendini, hem de etrafındakileri mutlu edeceksin.

BALIK:

Derin duygu çeşitliliğine ve derin bir iç dünyaya sahip olsanız da partneriniz sizi anlamaya çalışıyor bunu bilin. Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekmesine rağmen, çevresel koşullarda bazı zorlanmalar olabilir. Sınırlarınızı aşmak konusunda cesaretli davranacaksınız. Kişisel yatırımlarınız için uygun bir gün. İletişim ve zeka gezegeni Merkür, bugün burcuna geçiyor. Evin ya da sosyal çevrenle ilgili başlangıçlar söz konusu.