Günlük burç yorumları – 11 Ocak 2019 Cuma

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 11 Ocak Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 11 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 11 Ocak 2019, 09:34
Günlük burç yorumları – 11 Ocak 2019 Cuma

İÇİNDEKİLER

KOÇ:

Dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilirsiniz. İlişkilerinize zaman tanıyın ve fevri hareket etmeyin.. Mars burcunuzda ilerlerken yüksek bir enerji potansiyelinize sahipsiniz. . Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız. Önce değer vermek istemeseniz bile, daha sonra olabilecek eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz. Kazalara dikkat. Bugün akıl almak değil fikirleri paylaşmak günü. Önemli bir toplantı ya da organizasyon için hazırlık yapabilirsin.

BOĞA:

Bir an önce kendinizi toparlayarak işinizle ilgilenmelisiniz. Aşık olduğunuz kişi heyecan dolu. Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Fakat zaman zaman aşırıya kaçabilir, sevdiklerinizin de, harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz. Artık geçmişin hesabını yapmak istemiyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda kendinizden emin tavırlarınız ve etkileyici cümlelerinizde arkanızda bir hayranlık ordusu bırakacaksınız. Bugün yaptığın planlarla ilgili sana destek vermek isteyen yakınlarının fikirlerine kayıtsız kalmayacaksın.

İKİZLER:

Bir kez harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Jüpiter karşıt zıt burcunuzda hareket ediyor. Küçük dostlukların ve küçük planlarınızın gündem kazanması söz konusu olacak. Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Düşüncelerin oldukça yapıcı ve yaratıcı bir güne merhaba dedin. Ancak bir yandan da kendini eleştiriyorsun.

YENGEÇ:

Gerçekleri haykırabileceğiniz bir gündesiniz. Alacak verecek işleri ile kafanız karıştı. Kişisel olaylarınızı ailenizle bütünleşerek yaşamak isteyeceksiniz. Onların fikirleri sizin için oldukça önem taşıyor. Ay balıkta ilerliyor. Tüm iyi dileklerini ve olumlu enerjisini size aktarmak için, sanki size söz vermiş gibi davranıyor. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Fakat bu özelliğinizi yakın aile ilişkilerinizde de kullanmak isteyeceksiniz. Ay'ın konumu önemli gelişmeler yaşayacağını işaret ediyor. Kördüğüm olan davalar çözüme yaklaşıyor.

ASLAN:

Önünüze çıkan fırsatları hemen değerlendirmelisiniz. Bugün şansınız oldukça yüksek. Bugün, bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz.. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile şimdiden kolları sıvayın ve yeni duygularınızın keyfini çıkarın. Yönetici gezegeniniz Güneş sizi bir çok konuda baskılıyor ve enerjinizi engelliyor. Bugün insanlara mütevazı davranmanı tavsiye ederim. Çünkü Ay'ın konumu, insanlarla çatışabileceğini işaret ediyor.

BAŞAK:

Her zaman mükemmeli arayarak kendinizi boşu boşuna üzüyorsunuz. Karşınızdaki kişilerden beklentiniz bir hayli fazla. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. Fakat Mars'ın konumu yüzünden bazı problemler yaşamanız mümkün. Mesleki konularda istekleriniz gecikecektir. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanız rağmen çift fikirli yapınızdan dolayı bocalayabilirsiniz. Ay'ın konumu romantik anlar için elinden geleni yapacak. Plan dışı şeylerin seni rahatsız etmesi çok normal.

TERAZİ:

Sevdiğiniz hakkındaki şüpheleriniz açığa çıkarak onu kıracaksınız. Dikkat küskünlük uzun sürebilir! Risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem fakat siz; çalışma yaşantınızdaki yoğun temponuzu eğlenirken de aşırıya kaçarak gösterebilirsiniz. Sorumluluklarını ve davranışlarını dengeleme konusunda dertlerin olabilir. Zorlukları aşmalısın.

AKREP:

Sevdiğiniz kişi sizi üzebilir. Sorunlar yaşamanız dünyanın sonu gelmiş anlamını taşımıyor. Eski evinizi yeniden restore etmek için tam zamanı. Yönetici gezegeniniz Mars size bu fırsatı veriyor.. Nostaljik yapılardan hoşlandığınız bir gerçek. Beklediğiniz ve tarzınıza uygun bir ev ve yaşam alanı olacak ve siz bu fırsatlardan memnun kalacaksınız. İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranmalısınız. Bugün grup çalışması gibi konularda uzlaşmacı olmalısın. Bireysel çalışmaların adımlarını atabilirsin.

YAY:

Güzel bir güne hazırlanıyor olabilirsiniz. Ancak gün ortasında tatsız bazı olaylara şahit olarak üzülebilirsiniz. Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Üstelik dostlarınız için kendinizi ön satıhlara atabilirsiniz. Biraz da, bunu bilerek yapacaksınız. Çünkü şövalye ruhunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize örnek oluyorsunuz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın. Bazı zorlukların üstesinden gelmek için olumlu düşünmek şart! Bugün alacağın haberler hemen canını sıkmasın.

OĞLAK:

Her yönünüzle dikkat çekmeyi başarmanıza rağmen bugün enerjiniz oldukça düşük. Bugün, sevdiklerinizi evinizde ağırlamak istemeniz, onları da, mutlu edecek. Bu karizmatik dostlarınızın size iyilik yapma şansını onlara vermelisiniz. Çünkü onlarda uzun süredir bekledikleri, dostluklarını ispat etme şansını yakalayacaklardır. Geceleri erken yatmaya gayret edin. Katılacağınız toplantılarda yiyeceklerinizi fazla abartmamalısınız. Bugün otokontrolünü sağlaman zor olabilir. Sabır ve dayanıklılık en güçlü silahın olacak.

KOVA:

Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir ve korkularınız ile yüzleşebilirsiniz. Bu gün sosyal ilişkiler, dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. Yaşamın biraz da cesaret olduğunu bu dönemde, özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz. Yeni Ay; duygularınızın yenilenmesine ve yaratıcılığınız artmasına neden olacaktır. Şaşırtıcı gelişmelerle dolu bir gün seni bekliyor. Ay'ın konumu bireysel hareket etme isteğini uyandırabilir.

BALIK:

Harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Bir Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Mars maddi konularda sizi sorguluyor. Çevresel koşullarınızın gündem kazanacağını gösteriyor. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız. Somurtkan bir atmosferde anlamsız tartışmalara girişebilirsin. İletişim kurmakta zorluklar yaşanabilir.