Geri
Jhon Duran’dan şampiyonluk sözleri
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Jhon Duran’dan şampiyonluk sözleri

Jhon Duran,”Başka teklifler de vardı ancak ben kulübün hedeflerini duyunca Fenerbahçe’ye gelmek istedim. Şampiyon olmak için savaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jhon Duran açıklamalarda bulundu. Kolombiyalı golcü, "Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Çok büyük bir kulüp. Büyük bir teknik direktörümüz ve futbolcularımız var. Taraftarlar bana sevgi gösterdi. Takımımızın hedeflere ulaşmasında yardım etmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

Duran,"Başka teklifler de vardı ama ben Fenerbahçe'ye gelmek istedim. Teknik direktörümüzün, kulübümüzün hedeflerini duyduktan sonra burada olmak istedim. Şampiyon olmak için savaşacağız. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Buraya gelmemin iyi olacağını düşündüm. Kararımdan ötürü mutluyum" şeklinde konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN