Aleyna Tilki ve sevgilisi Kadir Güneş'in o fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu! Sarmaş dolaş..

Bir süredir adı modacı Gülnur Güneş'in kardeşi Kadir Güneş'le anılan Aleyna Tilki, aşkın ilk karesini verdi. İşte o fotoğraf ve 22 Ekim 2019 tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2019 Güncelleme 22 Ekim 2019, 07:59
Aleyna Tilki ve sevgilisi Kadir Güneş’in o fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu! Sarmaş dolaş..

İÇİNDEKİLER


ALEYNA SARMAŞ DOLAŞ
Bir süredir adı modacı Gülnur Güneş'in kardeşi Kadir Güneş'le anılan Aleyna Tilki, aşkın ilk karesini verdi. Geçtiğimiz akşam ünlü modacının düğününe katılan 19 yaşındaki popçunun, sevgilisiyle sarmaş dolaş dans ettiği görüntüler dün sosyal medyaya damgasını vurdu.


'DAHA Bİ' HIZLI
Ayla Çelik,
müzik listelerini altüst eden "Daha Bi' Aşık" şarkısının remix versiyonuyla sevenlerinin karşısında... Selami Bilgiç imzasını taşıyan şarkının remix'i, eğlence mekanları ile düğünlerin de vazgeçilmezi olacak!


KOCAMAN CENTİLMEN
Oyuncu
çift Asena Tuğal ile Şahin Irmak, önceki gün Akmerkez çıkışı görüntülendi. Mutfak alışverişi yapan çiftten Irmak, centilmenlik örneği sergileyerek tüm poşetleri kendi taşıdı. Ünlü çift, neşeli halleriyle de dikkat çekti.


NURGÜL'Ü BÜYÜLEDİ
Başrolünü Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul'un paylaştığı 'Mahalleden Arkadaşlar' filminde gözler çocuk oyuncu Esat Polat Güler'de olacak. Güler, performansıyla Yeşilçay'ı da kendisine hayran bıraktı.


SERDAR GÜZELDEN ANLAR!
Popçu Serdar Ortaç,
geçtiğimiz akşam Merit Crystal Cove Hotel'deki güzellik yarışmasında sahne aldı. Ortaç, enerjisiyle dikkat çekti.


İSTANBUL KRALI
Başarılı
müzisyen Serdar Ayyıldız, 2 yıldır üzerinde çalıştığı King Of İstanbul albümünü yayınladı. Ayyıldız'a yeni albümde Yıldız Tilbe ve Aynur Aydın gibi önemli isimler eşlik etti.


UTANARAK İZLİYORUM!
Berkay,
eşi Özlem Ada Şahin için "Kadın, erkeği rezil de ezer vezir de" diyen Demet Akalın'a sert çıktı: "Söylediklerini ağzım açık utanarak izliyorum. Bir daha asla hayatımın ucuna dahil olamaz. Benim için bitmiştir."


LONDRA EDASI
İkoncan Eda Taşpınar'ın Londra
tatili tam gaz sürüyor. Yılın büyük kısmını seyahatle geçiren Taşpınar, İngiltere'nin başkentinde birbirinden havalı pozlara imza attı. Sosyetik güzelin paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.


MEVSİMLER ŞAŞTI
Gösteriş
tutkunu Süreyya Yalçın, önceki akşam yine işbaşındaydı. Eşi Ozan Baran'la işadamı Ferruh Taşdemir ve Eftalya Kökbudak'ın Raffles Hotel'deki düğününe katılan ikoncan, sıcak havaya rağmen kürk giymişti.


GURUR GECESi
Markasanat Marka Yönetimi &
Kurumsal Danışmanlık Ajansı, önceki gün 10. yılını görkemli bir davetle kutladı. Nevin Özcan'ın ev sahipliğindeki davete ünlüler akın etti.


YASEMİN TARZI
Sosyenin
en tarz isimlerinden Yasemin Özilhan, dün yine sosyal medyada stilini konuşturdu. Fendi marka gözlüğüyle poz veren Özilhan, çok şıktı.


SANAT AŞKINA
Sezin Akbaşoğulları,
önceki gün Akaretler'deki Redbull Music Festivalİ'ndeydi. Oyuncu, karma resim sergisini ilgiyle inceledi.


KARE KARE DOSTLUK
Dünya starlarıyla dost olan Mert Alaş, önceki gün ABD'li modellerle bir araya geldi.

Başarılı fotoğrafçı, önce Bella Hadid'le daha sonra da Lily Aldridge ile samimi pozlar verdi.


MUTLUYUZ POZU
Hande Ataizi
ile kendinden 21 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu, önceki akşam Karaköy Mitte'de sabaha dek eğlendi. Evlilik planı yapan 46 yaşındaki oyuncuyla genç spor eğitmeni aşkı, çıkışta mutluluk pozu verdi.

Doğan SAVAŞ


PAZARTESİ SENDROMU
Oyunculuğa
ara verip Ege'ye yerleşen Aslıhan Gürbüz'ün keyfine diyecek yok... Şehirden uzakta enerji depolayan Gürbüz, dün sabah Ege'de dalış yaptı. Yengeçle pozuna "Pazartesi sendromu" notu düşen Gürbüz, güldürdü.


EYMEN'İN PEŞİNDE
Sunucu Ece Erken, önceki gün 4 yaşındaki oğlu Eymen'le Zorlu AVM'deydi. Objektife neşe saçan Erken, "Eymen'in enerjisine yetişmeye çalışıyorum. O önde, ben de onun peşindeyim" diye konuştu.


DEV ARKADAŞ
Müzik
listelerini sallayan Ben Fero, yeni şarkısı "Arkadaş" için hazırlıklara başladı. Ünlü rapçi, yeni şarkısını önceki gün dev kangal köpeğiyle verdiği pozla müjdeledi.


BİR ELMANIN İKİ YARISI
Haziran'da Cenk Küpeli
ile evlenen Demet Şener, aşk sarhoşu... Önceki gün evliliğinin 4. ayını kutlayan eski manken, aşk şovu yaptı.

Şener, yüzünün yarısıyla eşininkini birleştirdiği kareyi "Benzetenler haklı" notuyla paylaştı. Bu kare "Bir elmanın iki yarısı" dedirtti.


GELİBOLU ÇIKARMASI
İnternet
dizisinin çekimleri için şu sıralar Kırklareli'de olan Çağatay Ulusoy'dan sürpriz proje... Ünlü oyuncu, Gelibolu'da çekilecek tarihi bir filmin başrolü için anlaşma imzaladı.


Ünlü oyuncu, önceki gün de ajans yetkilileriyle bir araya geldi. Detayları sır gibi saklanan filmin çekimlerine ise önümüzdeki ay start verileceği öğrenildi.