Hande Ataizi halk otobüsüne bindi... Lüks düşkünü ünlüleri topa tuttu!

Hande Ataizi, geçen hafta aşkı Dinç Aydoğdu ile halk otobüsüne bindi. Ekonomik oyuncu, lükse düşkün ünlüleri ise topa tuttu. İşte  Ataizi'nin o sözleri ve 9 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2019 Güncelleme 09 Ekim 2019, 07:58
Hande Ataizi halk otobüsüne bindi... Lüks düşkünü ünlüleri topa tuttu!

İÇİNDEKİLER


TOPLU GÖNDERME
Hande Ataizi, geçen hafta aşkı Dinç Aydoğdu ile halk otobüsüne binmişti. Ekonomik oyuncu, lükse düşkün ünlüleri şöyle topa tuttu.

"Düşük ekonomik durumdan gelip ünlü olunca bir anda havaya giriyorlar. Bazı parası olan insanlar, toplu taşımayı zül görüyor. Benim için otobüse binmek keyif." Ataizi, daha önce de metroya binmişti.
Ataizi, Bodrum'da kazık fiyatlı mekanlar yerine halk plajlarını tercih ederek de ekonomi yapmıştı.


MISS GİBİ EĞİTİM
1992 Türkiye Güzeli olan annesi Özlem Kaymaz'ın izinden giderek geçtiğimiz yıl güzellik yarışmasına giren Tara De Vries, eğitimini ihmal etmedi. Koç Üniversitesi'nde okuyan 21 yaşındaki güzel, bölümünü seçti.
Çift anadal yapacak olan 2018 Miss Turkey 2. Güzeli, medya ve psikoloji bölümlerini bir arada okuyacak.


BABA İHMAL!
Eski eşi Seçkin Piriler'den olan çocuklarıyla önceki akşam Fındıklı'da seyir halindeyken görüntülenen Kaan Tangöze, bir kez daha kural tanımazlığını gösterdi. Ünlü rockçı, emniyet kemerini hiçe saydı.
Kendisi kemerini takmadığı gibi ön ve arka koltukta oturan çocuklarının da güvenliğini hiçe sayan Kaan Tangöze, daha önce de benzer kural ihlaline imza atmıştı.

Doğan SAVAŞ


BAŞARI EZGİSİ
Enbe Orkestrası
ile seslendirdiği 'Yarım Sevda' ile beğeni toplayan Ezgi Ayçe, bu defa Sezen Aksu imzalı 'Ateş Böceği' adlı şarkıyla Serdar Ayyıldız'ın proje albümünde olacak.


3 MİLYON $'LIK TESELLİ
Sevgilisi Travis Scott ile ilişkisi üzerinde kara bulutlar dolaşan ve rapçi tarafından aldatıldığı iddia edilen Kylie Jenner, teselliyi para harcamakta buldu.


Henüz 21 yaşında olmasına rağmen serveti 1 milyar doları aşan ve Kardashian Ailesi'nin en zengin üyesi olan Kylie, 3 milyon dolarlık Bugatti marka araç aldı.


ÇİFTE KEYİF
Eşi Özlem Ada Şahin'le evliliğinden iki kızı olan Berkay'ın sabah şekerleriyle bu karesi gülümsetti. Büyük kızı Arya ve Temmuz'da dünyaya gelen Zeynep Mira ile böyle poz veren popçu, küçük kızının da yüzünü ilk kez gösterdi.


BU YILIN TALİHLİSİ ÖZGE
İç giyim markası Penti, bu sene marka yüzü olarak Özge Gürel'i seçti. Daha önce Burcu Biricik ve Aslı Enver'le anlaşmalar yapan markanın 32 yaşındaki oyuncuyla çektiği reklam, beğeni topladı.


AMSTERDAM'DA KANAL SEFASI
Sosyetik
Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar önceki gün uçağa bindi. Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a gitti. Çift, takipçilerine kanal gezisi tavsiye etti.


BAŞ BAŞA YEMEK KEYFİ
Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Özcan ve Aylin Tahincioğlu çifti, önceki akşam Etiler Fenix'te yemek yedi. Çıkışta gazetecileri görünce şoke olan ikili, "Kolay gelsin arkadaşlar " dedi...


ALİCE'DEN EK OYUN!
Geçtiğimiz Şubat ayında prömiyeri gerçekleşen ve kapalı gişe oynadığı 27 oyunla 60 bin seyirciyi ağırlayan Alice Müzikali, Ekim ayında da seyircisiyle buluşmaya devam edecek. Alice Müzikali, 17-20-21 Ekim tarihlerinin yanı sıra 30 ve 31 Ekim'de de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde seyircisiyle buluşacak.


YENİ YILA YENİ FİLM
Uzun
süredir hayranları tarafından beklenen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni filmleri Baba Parası'nın çekimlerini tamamladı. Filmin yönetmenliğini ise Selçuk Aydemir yaptı. Film, 1 Ocak 2020'de vizyona girecek.


TURİST ÖMERLER!
Oyuncu Kerem Alışık, dün babası Sadri Alışık adına Ankara'da açılan kreşi ziyaret etti. Miniklerle duygusal anlar yaşayan usta isim, "Çocukları görünce büyüyerek çocukluk ettiğimizi anladım. Keşke çocuk olsak yeniden.

Sadece düştüğümüz için içimiz acısa. Çok paramız olsaydı çocukluk satın alırdık" dedi.


SÜPER FİNAL YAPACAK
Ünlü
popçu Kenan Doğulu hayranlarına müjde! Tüm yaz konserden konsere koşan Doğulu, sezonun son Harbiye Açıkhava konserini 15 Ekim'de verecek. Doğulu; sürpriz konukları ve güçlü performansıyla akıllarda iz bırakacak bir şova imza atacak.


HAYATI SEVİYOR
Eşi Dikran Masis
ve oğlu Theo ile Londra'da yaşayan Yasemin Masis'in keyfine diyecek yok... Sosyetik mimar, önceki gün yaklaşık 40 milyon liralık evinin bulunduğu İngiltere'nin Cotswolds bölgesindeki bir at çiftliğine gitti. Hayvansever Masis, atları sevip bol bol stres attı.


GENİŞ AİLE
Oyuncu
çift Pelin Akil ile eşi Anıl Altan, dünkü yağışlı hava nedeniyle evden çıkmadı. Çift, yatakta ikiz kızlarıyla keyif çatarken sevimli köpek ve kedileri de onlara eşlik etti.


ŞİMDİ REKLAMLAR
Şarkıcı İdo Tatlıses,
önceki gün İstinyePark'ta objektife yansıdı. Tatlıses, baştan aşağı aşkı Yasemin Şefkatli ile kurduğu moda markasından giyinerek ayaklı reklam yapmıştı.


SPORTİF ZEYNEP
Bu
sezon kaleciliği bırakan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, önceki akşam, ressam Ali Elmacı'nın davetine katıldı. Sever, spor tarzıyla dikkat çekti.


3 GÖZLÜ KENDİ
Renkli kişiliğiyle bilinen Kendi, önceki gün yaptığı paylaşımla gülümsetti. Ünlü şarkıcı, iki kaşının arasına 'göz' emojisi eklediği kareyi paylaşıp altına da "Üçüncü gözüm açıldı" notu düştü.


BEYAZ SÜRPRİZ
Başarılı şarkıcı ve söz yazarı Ayla Çelik, müjdeyi verdi. Beyazıt Öztürk'le 'Bağdat' şarkısına yaptığı düetle beğeni toplayan Çelik, şovmenle yeni bir düet hazırlığında olduklarını açıkladı. Çelik, şarkıya Beyaz'la klip de çekeceğini dile getirdi



HERCAİ ARASI GEZİNTİ
ATV'nin
reyting rekortmeni dizisi 'Hercai'nin yıldızı Akın Akınözü, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Mardin'deki çekimlerden fırsat bulup İstanbul'a gelen oyuncu, bol bol alışveriş yaptı.