Diriliş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen'den duygusal paylaşım!

Diriliş Osman dizisinin atv ekranlarında başlamasına sayılı günler kala Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen son günlerin en çok konuşulan ve takip edilen isimleri arasında yer aldı. Burak Özçivit'le evliliğinden Karan adında bir oğlu olan Fahriye Evcen'den önceki gün duygusal bir paylaşım geldi. İşte Fahriye Evcen'in o paylaşımı ve 8 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2019 Güncelleme 08 Eylül 2019, 08:01
Diriliş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen’den duygusal paylaşım!

İÇİNDEKİLER


KARAN YAKASINA YAPIŞTI
Burak Özçivit'le evliliğinden Karan adında bir oğlu olan Fahriye Evcen'den önceki gün duygusal bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu, paylaştığı pozuna, "Yakaya sımsıkı tutunan o el... Bilen bilir verdiği huzuru; kelimelerle anlatılmaz" notu düştü.


EĞLENCELİ ÇEKİM
'Nasipse Olur' filminin afiş çekimleri önceki gün Kasvera Stüdyoları'nda yapıldı. Burak Sevinç, Algı Eke ve Nur Sürer'in başrollerini paylaştığı filmin afiş çekimi de eğlenceli geçti. Algı Eke, "Eğlenceli ve sımsıcak bir aşk hikayesi izleyenleri bekliyor" dedi.


40 YIL SONRA BULUŞTULAR
Muazzez Abacı ile Mustafa Keser önceki gün Poll Production organizasyonu ve Paraf sponsorluğundaki 'Halkın Yıldızları' konserlerinde sahne aldı. Keser ile 40 yıl sonra aynı sahneyi paylaşan Abacı, "Ben bugün onu dinlerken mest oldum" derken, ikilinin düeti ayakta alkışlandı.


YİĞİDO SERKAN
Sivas Kongresi'nin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında sahne alan Sivaslı sanatçı Serkan Kaya, hemşehrilerine unutulmaz bir 100. yıl gecesi yaşattı. Sivas'ta doğup büyüyen Serkan Kaya'nın konserini 60 bin kişi izledi.


PROJE YOLDA
Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, eşi Çiğdem Hanım ve şarkıcı Songül Karlı ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, "Hem iş konuştuk, hem de hasret giderdik. Yakında sürprizler olabilir" diye konuştu.


HAVALI NİHAN
Şarkıcı Nihan Akın, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Alışveriş turuna çıkan güzel şarkıcı, havalı saçları ve yazlık tarzıyla dikkatleri üzerine topladı.


KUĞU GİBİ CEYLAN

Sosyetik güzel Ceylan Çapa, önceki gün baştan aşağı beyazlara büründü. Beyaz bir kuğuyu andıran Çapa, tüm şıklığıyla Boğaz manzarasında havalı pozlar verdi. Genç kızın bu karesi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.


ARKADAŞIM EŞEK
Ünlü
oyuncu Gökçe Bahadır, önceki gün bir çiftlikte hayvan sevgisini konuşturdu. Hayvanları elleriyle besleyen Bahadır, yanına gelen sevimli bir eşekle de böyle selfie yaptı. Güzel oyuncunun eşekle bu karesi gülümsetti.


CAN DOST
Gül Gölge, geçtiğimiz günlerde kaybolan kedisi İsmet Hanım'a kısa sürede kavuşmuştu. Sosyetik güzel, dün de sevimli kedisiyle sabah selfie'si yapıp takipçilerine "Günaydın" mesajı gönderdi. Minik dostunu bağrına basan Gölge, bu kareye de "Can kız" notu düştü.


EMİNA SARAN'I KAÇARDI
İşadamı Sadettin Saran, önceki gün İstinyePark'ta objektife takıldı. Saran, bir mekanda dostlarıyla buluştu. İşadamı, geçtiğimiz aylarda barıştığı Emina Jahovic ile ilgili soruları duyunca da muhabirlerin yanından hızla uzaklaştı.


EDİS Presley!
Türk
pop müziğinin prensi Edis, geçtiğimiz Cuma akşamı Atlantis Yapım'ın İstanbul'a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhavada konser verdi. Genç şarkıcı, 'Olmamış mı' ve 'Benim ol' ile eğlencenin fitilini ateşledi...


FERAH KONSER!
Milyon
Yapım, Fethiye'nin İnlice Plajı'nda, müzik ve eğlence tutkunlarını buluşturmaya devam ediyor. 5-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen festivalin, Cuma gecesi kapanışını güzel şarkıcı Şebnem Ferah gerçekleştirdi...


HER TELDEN SÖYLEDİ
Tan Taşçı, İst- Marina Jolly Joker'de konser verdi. 90'lardan, arabesk şarkılarına kadar birçok eseri okuyan başarılı şarkıcı, son zamanlarda popüler olan 'Felaket' ve 'Olabilir' adlı rap şarklarını da seslendirdi.


'CAN'LI PERFORMANS
Rock müziğin sevilen isimlerinden Can Bonomo, Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras'ta Yıldızlı Buluşmalar'ın konuğu oldu. Bonomo, akustik performansı ve güzel sohbetiyle dinleyicileri büyüledi...


YİNE PARLADI
Sanat dünyasının ünlü isimleri tatili noktalayıp şehre döndü. Oyuncu Başak Parlak ise Ege'den kopamadı. Parlak, önceki gün masmavi denize karşı böyle poz verip duru güzelliğini gözler önüne serdi.


YAZA VEDA POZU
İzmir'de yaşayan eski manken Yüksel Ak, yazı bu pozla uğurladı. Önceki gün Çeşme'de denizi seyre dalan Ak, Ege manzarasında verdiği poza "Bir yaz daha bitti" notu düştü. Eski mankenin kusursuz fiziği de övgüleri topladı.


EZBER YAPTI
Yeni
sezonda tiyatro sahnesine çıkacak olan Çiğdem Batur'un önceki gün sevimli bir misafiri vardı. Batur, Yeliz Şar'ın köpeğini senaryo üzerine koyup poz verdi. Oyuncu, bu kareye "Ezber yapıyor" diye yazdı.


ANNESİNİN BİR TANESİ
Sunucu Gizem
Hatipoğlu'nun keyfine diyecek yok... Ailesiyle Alaçatı'ya giden Hatipoğlu, kızı Lila ile pozunu "Sen benim başıma gelen en güzel şey" notu düştü.


JESSICA GÜLÜŞÜ
Brezilyalı
oyuncu Jessica May, başrolündeki filmin çekimleri tamamlanınca kendini tatille ödüllendirdi. Güzel oyuncu, önceki gün Kıbrıs'a uçtu. Adada stres atan May, tatil neşesiyle de imrendirdi.


1 KUCAK 2 YAVRU
Temmuz'da ikinci kızları Zeynep Mira'ya kavuşan Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz gün soluğu Alaçatı'da aldı. Özlem Ada Şahin, gittikleri mekanda büyük kızı Arya ve iki aylık bebeğini kucağından indirmedi.


ÜÇ BEBEK BIR ARADA
Yaz
bitse de Nefise Karatay, Ege'den kopamadı. Güzel sunucu, ailesiyle mavi turu sürdürdü. Önceki gün de minik kızı Maya ile teknede böyle selfie yaptı. Maya'nın oyuncak bebeğiyle poz vermesi kalpleri ısıttı.


KARGALARA YAR ETMEDİ
Ünlü
komedyen Ata Demirer, yılın büyük kısmını geçirdiği Bozcaada'daki 7 dönümlük üzüm bağında önceki gün hasattaydı. Eline sepeti alıp kendi bağında üzüm toplayan Demirer, bu renkli anları takipçileriyle paylaştı. Komedyen, bu kareye de "Kargalar yemeden sen ye" notu düşüp güldürdü.