Yaz sezonuna damga vuran 'Kimse Bilmez' dizisine taze kan! Bakın hangi yıldız oyuncu kadroya katıldı...

Yaz sezonuna damga vuran ve reyting rekorları kıran atv'deki 'Kimse Bilmez' dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Yeni katılacak oyuncu, dizide Takacı'nın kardeşi "Mert" karakterine hayat verecek. İşte haberin detayları ve 3 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç ekinde yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2019 Güncelleme 03 Eylül 2019, 08:12
Yaz sezonuna damga vuran ’Kimse Bilmez’ dizisine taze kan! Bakın hangi yıldız oyuncu kadroya katıldı...

İÇİNDEKİLER


TAZE KAN
Yaz sezonuna damga vuran atv'deki 'Kimse Bilmez' dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Reyting rekorları kıran diziye Berke Üzrek, dahil oldu. Başarılı oyuncu, dizide Takacı'nın kardeşi "Mert" karakterine hayat verecek.


EDHO İÇİN EGE KAMPI
Yeni
sezonda atv'nin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil olan Naz Elmas, Alaçatı'da stres atıyor. Güzel oyuncu, önceki gün bir arkadaşının teknesiyle Ege koylarına açıldı. Elmas, bir ara da denizde seabob'la gezip neşeli anlar yaşadı.


ZİRVE ATV'NİN
Kaliteli
yapımları izleyiciyle buluşturan atv'de önceki akşam 'Orman Çocuğu' filmi ilk kez ekrana geldi. Film, Tüm Kişiler'de yüzde 4.89 izlenme oranı ve yüzde 16.70 izlenme payına ulaşıp en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.


ADANA POZU
ATV'nin başarılı dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Hilal Altınbilek, önceki gün çekimler için Adana'ya uçtu. Güzel oyuncu, çekimlerin başladığını bu pozla duyurdu.


HEM SPOR HEM ZARİF
Semiramis Pekkan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Pekkan, sportif tarzına rağmen son derece zarif ve şıktı...


HAYVAN DOSTU
İstanbul yakınında bir çiftliği olan Neslihan Kozanoğlu, önceki gün de bir köpek yavrusuyla poz verdi.


AYRILSAK DA BERABERİZ
Ali Ağaoğlu, oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre ile Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Ali Ege ile yakından ilgilenen iş insanı Ağaoğlu, eski sevgilisi Ertüre ile de sergilediği dostane görüntülerle takdir topladı.


YOĞUN İŞE AVM MOLASI
İpekyol
mağazalar zinciri yönetim kurulu üyesi, Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, önceki gün İstinyePark'taydı. Hafta sonunu birbirlerine ayıran çift, gün boyu alışveriş merkezinde keyifli saatler geçirdi.


İMZA GÜNÜ
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, eşi Patricia Callero ve oğlu ile birlikte İstinyePark'ta görüntülendi. Başarılı file bekçisi öğle yemeği için Markalar Sokağı'nda bulunan Zuma Restoran'ı tercih etti. Yıldız kaleci alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.


ZENGİN REPERTUAR
Betül Demir, 20. İpsala Çeltik Festivali'nin kapanışında hayranlarıyla buluştu. 1.5 saat sahnede kalan şarkıcı, kendi parçalarının yanı sıra Trakya Bölgesi'ne ait birçok şarkıyı da okudu.


HEM GÖZE HEM KULAĞA
Muhteşem
sesi ve yorumuyla herkesi kendine hayran bırakan Funda Arar, Zafer Bayramı için sevenleriyle Elexus Hotel'de buluştu. Güzel şarkıcı sarı uzun elbisesiyle göz kamaştırdı.


EĞLENCEYİ BEKLİYORUS!
Global
dans sahnelerinin en büyük isimlerinden Rus DJ ve prodüktör Nina Kraviz, 'Burn Enerji İçeceği'nin katkılarıyla 6 Eylül Cuma gecesi İstanbul'da performans sergileyecek. Müzik tutkunlarını sabaha kadar eğlendirecek.


ARDA'LAR KAVUŞTU
Hafta sonu Başakşehir'in Gençlerbirliği deplasmanı nedeniyle başkentte olan milli futbolcu Arda Turan, dün minik oğlu Hamza Arda ile hasret giderdi. Evladıyla oyunlar oynayan ünlü topçu, eğlenceli anlarını da sosyal medya hesabından böyle paylaştı...


BU KEZ ZİYAFET ÇEKTİ!
Dünyaca
ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş tatile doymadı... Geçtiğimiz günlerde İspanya'nın gözde tatil noktası Ibiza'da kafa dağıtan ve buradaki dostlarına döner yediren Alaş, Türkiye özlemine dayanamadı. Önceki gün yakın bir arkadaşıyla soluğu Bodrum'da aldı. Alaş, gelir gelmez hasret kaldığı lezzetleri tattı. Lahmacunları ve kebapları mideye yolladı. Yemekten sonra da karpuz yiyip, demli bir çay yudumladı. Alaş, o anların görüntüsü de Instagram hesabından tüm dünyayla paylaştı.


EYLÜL ROMANTİZMİ
Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Arzum Onan'la Mehmet Aslantuğ, önceki gün baş başa romantik anlar yaşadı. Onan, yakışıklı oyuncuyla günbatımında verdiği bu pozu paylaşıp altına "Ve Eylül..." diye yazdı. Çiftin bu karesine "Mutluluğunuza nazar değmesin" yorumu geldi.


MÜTEVAZİLİK SİMGESİ
Geçen hafta Didim'de konser veren Simge, rotasını İzmir'e kırdı. Popçu, Gümüldür'deki bir karavan kampına gitti. Simge, lüks oteller yerine günlüğü 250 liralık kamptaki tatiliyle mütevazılık dersi verdi.


ZEYTİN GÜZELLERİ
Yazı
Ege'de geçiren Tuğba Coşkun ile ablası Şeyda Coşkun, önceki gün Bodrum'daydı. Zeytin ağaçları önünde poz veren ikiliden Tuğba Coşkun, ablasına "2019 Bodrum Zeytin Güzeli" diye takıldı


HIRKA MEVSİMİ
Oyuncu Aslı Tandoğan,
önceki gün kızı Arya ile Eylül ayının gelişini bu pozla karşıladı. Havaların serinlemesiyle kışlık kıyafetleri gardıroptan çıkaran oyuncu, bu kareye "Hoşgeldin sonbahar, hoşgeldin hırkacık" notu düştü.


IVANA'YA AŞK DESTEĞİ
Moda
dünyasından şarkıcılığa transfer olan İvana Sert, önceki gün aşkı Tarhan Telli ile Vadistanbul'daydı. İkoncan, kariyerindeki yeni hamlede en büyük destekçisinin aşkı olduğunu söyledi.


LATTE NEŞESİ
Sunucu Özlem Yıldız,
önceki gün sevimli bir cana kucak açtı. Yıldız, oğlu Demir'le toy poodle cinsi bir köpeği sahiplendi. Minik köpeğe 'Latte' adını veren anneoğul, mutluluklarını da böyle paylaştı.


TATİL ARKADAŞI
Oyuncu Billur Kalkavan,
önceki gün Kilyos'ta deniz keyfindeydi. Hayvansever oyuncu, bir arkadaşının köpeğiyle plajda oyunlar oynayıp eğlenceli anlar yaşadı.