Ersun Yanal istifadan döndü!

Yanal, Ali Koç ve Comolli geçen hafta toplantı yaptı... Tecrübeli hoca, “Serdar ve Sadık ile bu işin olmayacağını size söyledim. Ama hala 2 stoper alınmadı” dedi. Comolli Yanal'a "Jailson stoper oynar. Biraz üzerinde dur" diye çıkıştı. Yanal neredeyse istifa edecekti... Ali Koç havayı yumuşattı. Bir kaç gün sonra Zanka geldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2019 Güncelleme 13 Ağustos 2019, 07:54
Ersun Yanal istifadan döndü!

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'de geçtiğimiz günlerde büyük bir krizin kıyısından dönüldü. Samandıra'da Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ve Teknik Direktör Ersun Yanal transfer zirvesi için bir araya geldi.

​ACELE ETMELİYİZ!
Bu görüşmede Ersun Yanal, "Serdar Aziz ve Sadık ile bu iş yürümez. Bize acil stoper transferi lazım" ifadelerini kullandı.

​JAİLSON'U BİRAZ DAHA DENE!
Yanal'ın bu çıkışına Comolli'nin "Jailson, stoper oynar. Biraz daha üzerinde dur" diye çıkıştı. Yanal'ın o an istifa noktasına geldiği ancak araya Ali Koç'un girip havayı yumuşattığı öğrenildi.

​TARTIŞMA SONRASI TRANSFER!
Gergin geçen toplantıdan bir kaç gün sonra Fenerbahçe, Huddersfield takımından Zanka'yı aldı. Ali Koç'un Yanal'ın sözlerine hak verdiği ve yeni sezon öncesi sorun istemediği ifade edildi.