Karizma çizildi!

Siyah-Beyazlılar, Olimpiyat'ı "Quaresma" sesleri ile inletti. Bu durum Samet Aybaba'ya "ilk ihtar" olarak yorumlandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2012 Güncelleme 20 Ağustos 2012, 01:05
Karizma çizildi!

İÇİNDEKİLER

2012/13 sezonun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 'belalısı' İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşan Beşiktaş, rakibinin golünden önce ilk şoku Siyah-Beyazlı tribünlerden gelen sesle yaşadı...

GECENİN ADAMI QUARESMA!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Samet Aybaba'nın kadroda istemediği isimlerin başında olan ve Siyah-Beyazlı yönetimin kendisine kulüp bulmasını istediği Ricardo Quaresma, gözden çıkartılmış olsa da taraftarların gönlündeki yerini koruduğu dün gece ortaya çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar Olimpiyat Stadı'nda geçen yıl sıkça tekrarladığı "Quaresma, Quaresma" tezahüratı hep bir ağızdan yaptı.

BEŞİKTAŞLILAR HALA UNUTMADI
Beşiktaşlı taraftarların, bu tavrı hem teknik direktör Samet Aybaba'ya hem de Siyah-Beyazlı yönetime mesaj olarak algılandı. Ricardo Quaresma, kendisinin kadro dışı bırakılmasından sonra Beşiktaş'ı ve özellikle taraftarları çok sevdiğini söyleyerek, gönül almayı başarmıştı! Dün gece Belediye'ye puan kaybeden Beşiktaş'ta puan kayıpları önümüzdeki haftalarda da devam ederse taraftarların Quaresma'ya olan ilgisi devam edecek gibi görünüyor. Çünkü taraftarlar henüz Belediye maçı başladan Quaresma hakkındaki tavrını ortaya koydu.

AYBABA'NIN ZAMANA İHTİYACI VAR!
Quaresma meselesinin Samet Aybaba ile Beşiktaş taraftarı arasında soğuk savaş hatta inatlaşmaya bile sebep olabileceği şimdi dilden dile konuşmaşa başlandı bile. Zamana ihtiyacı olan Aybaba için bu durum işini zorlaştıracak gibi duruyor.