Bu mudur vefa Nihat!

Nihat'ın kulübe haciz getirmesine sinirlenen Orman, "Bu mudur Beşiktaş'ın çocuğu olmak, bu mudur vefa... Ama onun gibilerini artık kulübün kapısından geçirmem" diyerek sitem etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2012 Güncelleme 10 Haziran 2012, 01:42
Bu mudur vefa Nihat!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı takımın eski futbolcusu Nihat Kahveci'ye ateş püskürdü.. Kahveci'nin Beşiktaş'ın UEFA alacaklarına haciz getirmesinden sonra, Başkan Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KAPININ ÖNÜNDEN GEÇEMEZ!
Hep en şakın isimlerden darbe yediklerini belirten Orman, "Son birkaç gündür en yakınımızdaki insanların kulübe verdiği zararları temizlemeye çalışıyorum. 'Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci' diyorlar, bıraksınlar bu lafları... Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat'ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. '2 milyon küsür Euro alacağı varmış. 300 bin Euro'yu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim' dedim. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL'lik kurdan çevirmiş, %16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350 bin TL masraf parası istiyor. Sadece Euro olarak istediği faiz 600 bin Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş'lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsaade etmeyeceğim" dedi.

NİHAT TELEFONLARA ÇIKMADI!
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kendisiyle anlaşmak için aradıkları Nihat'ın uzun süre telefonlara bile çıkmadığını ifade etti. Çebi, "Biz, her zaman için uzlaşma yoluna gittik. Ama o bize, 'Avukatımla muhatap olun' dedi. Sorsanız, 'Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum' diyor. Karar kamuoyunun" diyerek Nihat'a sitem etti.

NİHAT: PARAYA İHTİYACIM VAR
Fikret Orman'nın sitemlerinden sonra Nihat Kahveci de bir açıklama yaptı. Kahveci, "Zorunlu olmasam almazdım. Ama benim aldıklarıma değil kulübe bıraktıklarıma baksınlar öyle konuşsunlar" dedi.

NİHAT KAHVECİ 2.8 MİLYON EURO'YA EL KOYDURDU!
Beşiktaş'tan alacakları nedeniyle kulübü haciz işlemleri başlatan Nihat Kahveci'nin UEFA'dan Siyah-Beyazlı takıma ödenen 2.8 milyon Euro'ya el koyduğu iddia edildi.

MUSLERA KALEYE!
Nihat ve avukatları, kulüpten alacakları olan 1 milyon 700 bin Euro'yu ileri sürerek UEFA'dan gelen 2 milyon 800 bin Euro'ya el koydurunca Fikret Orman da açtı ağzını yumdu gözünü.