Hoca cumaya Ümraniye'de

Siyah-Beyazlı camia Swissotel'deki Dayanışma Gecesi'nde biraraya geldi... Başkan Fikret Orman, "Yeni hocamız 1 Haziran'da netleşebilir. Beşiktaş futbol takımına uzun dönem çalışabileceğimiz bir hoca arayışı içindeyiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2012 Güncelleme 26 Mayıs 2012, 01:00
Hoca cumaya Ümraniye’de

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün gece Swissotel the Bosphorus'ta düzenlenen dayanışma yemeği öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Orman, teknik direktör konusunun 1 Haziran Cuma gününe kadar netleşebileceğini ifade etti.

BEŞİKTAŞ HALKIN TAKIMI
Fikret Orman şöyle devam etti: "Ben uzun süreçli çalışacağım bir hoca aramak istiyorum. Kendi kendime ve Beşiktaşlıların yüzüne bakarken, 'Şu olasılıkları değerlendirmedim' demek istemiyorum. Ben ve arkadaşlarım ince eleyip sık dokuyoruz. Birçok olasılık üzerinde duruyoruz. Bu, Beşiktaş'ın menfaatine olması lazım". Siyah-Beyazlılar'ın Başkanı Orman, "Şu ana kadar Galatasaray veya Fenerbahçe'ye stadlarında oynamaya yönelik bir başvuruda bulunmadık. İnönü Stadı'nın yenilenmesi, o mimarı dokuya uygun bir yapıda çağdaş bir stat olarak tekrar yapılması konusunda faaliyetlerimiz var. Beşiktaş halkın takımı, halk ile kavga edecek hiçbir projenin içerisinde olmaz" diye konuştu.

RANGNICK&ZICO OLAMAZ!
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, 'Taraftarlar, Rangnick ve Zico'yu akıllarından çıkarsınlar mı?'' sorusu üzerine, "Rangnick'i akıllarından çıkarsınlar. Çünkü sayın Rangnick Almanya'da kalmak istediğini beyan etti. Zico ile de zaten çok yakın bir görüşmemiz olmamıştı" dedi.

AVRUPA LİGİ'NE GİDECEĞİZ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceklerini belirterek, "UEFA ile son derece dosthane ilişkilerimiz var. Son duruşmada var olan sorunları aşmış durumdayız. Bu konuda bir sorun yaşayacağımızı hiç sanmıyorum" dedi.

İLK DİVAN KURULU BUGÜN
Beşiktaş''ta olağan divan kurulu toplantısı bugün yapılacak. Toplantı, Ceylan Inter- Continental Otel'de 11.00'de yapılacak. Başkan Fikret Orman'ın da başkan olarak ilk divan kurulu toplantısı olacak.

* Beşiktaş'ın özel yemeğinde camianın ağır topları yer aldı... Beşiktaşlılar bu önemli gecede kulübün geleceği ile ilgili önemli fikirler ortaya attı. Başkan Fikret Orman ve ekibi taraftarın önümüzdeki sezon iyi bir Beşiktaş izleyeceğini ifade etti. Toplantıda ana gündem maddesi ise hocanın hangi isim olacağıydı.