Kartal'da Orman Kanunları

Beşiktaş Başkanı kulübü ekonomik sıkıntıdan çıkarmak için kolları sıvadı. Radikal tedbirler alacak olan Orman bunları uygulamaya sokacak... Fikret Orman ayrıca transferde bonservis sorunu olmayan yabancılara yönelecek. Altyapıdan da en az 8 futbolcu A Takım'a alınacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2012 Güncelleme 15 Mayıs 2012, 00:00
Kartal’da Orman Kanunları

İÇİNDEKİLER

Tarihinin en büyük ekonomik krizini yaşayan Beşiktaş'ta yönetim radikal kararlar için düğmeye bastı. Başkan Fikret Orman yöneticilerle yaptığı görüşmede izlenecek yol haritasını da belirledi. Yönetim ilk etapta takımın bütçesini yüzde 50 azaltmaya karar verdi. Siyah- Beyazlı yönetim yabancı oyunculara verilecek para için de tavan olarak 1 milyon Euro'yu aşmama kararı aldı.

ÜCRETLERDE İNDİRİM TALEBİ
Transferde özellikle bonservis sorunu olmayan yabancılar ağırlık kazanacak. Transfer Komitesi'nin takip ettiği bonservisi elinde olan yabancılarla görüşülecek. Yönetimin ayrıca mevcut kadrodaki oyuncuların yıllık ücretlerinden de indirim talebinde bulunacak. Bu indirimlerin yüzde 50'ye varması bekleniyor. Bu teklifi kabul etmeyenlerle ise yolların ayrılması planlanıyor.

ALTYAPI AĞIRLIK KAZANDI
Yabancı oyuncular için iyi bir teklif gelirse hemen satılacak. Ancak indirimli yeni sözleşmeye yanaşırlarsa eldeki yabancılarla yola devam edilecek. Beşiktaş Yönetimi'nin aldığı kararlar arasında en önemlisi altyapıdan en az 8-10 oyuncunun A Takım'a alınacak olması. Bu futbolcular kampa götürülecek ve beğenilenler A Takım'a monte edilecek.

SPORTİF DİREKTÖR ATANACAK
Fikret Orman başkanlığındaki yönetim gelecek olan yeni teknik direktörün ardından sportif direktörü atayacak. Böylece komple bir futbol organizasyonu uygulanmaya çalışılacak. Siyah- Beyazlı yönetimin aldığı kararları uygulamaya başladığı belirlenirken futbolculara alınan kararlar iletilecek.

BAŞKAN START VERDi
Beşiktaş Başkanı Orman yönetime gelmeden önce belirlediği ilkeleri hayata geçirme kararı verdi. Yönetimle görüşen Orman bütçeyi aşağıya çekecek.