"Beşiktaşlılarla çok yakında görüşeceğiz"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2012, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2012, 15:20
Beşiktaşlılarla çok yakında görüşeceğiz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, Beşiktaş'taki düşüşün nedenlerinden, Tayfur Havutçu, Guti ve Quaresma'ya kadar birçok konuda özel açıklamalarda bulundu. İki yüzlü bir insan olmadığını belirten Portekizli teknik adam şöyle devam etti: "Portekiz'den de bana teklif var ama ben tekrar Türkiye'de çalışmak istiyorum. Ülkemdeki gazeteciler bana 'Türkler'e benziyorsun' dediler ben de 'Zaten yarı yarıya Türküm dedim."

"KİMSEYİ BİRBİRİNDEN AYIRMADIM"


Radyospor'un haberine göre; Kulüp başkanına nasıl davranıyorsa malzemeciye de aynı şekilde davrandığı için sevildiğini ifade eden Carvalhal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Giderken taraftarın ve gazetecilerin benimle fotoğraf çektirmesi, çok duygulandırdı. Genelde bir takıma gelirken havaalanında çok güzel karşılanırsın ancak giderken tek bavulunuzla çıkarsınız. Ben de işime 24 saat özen gösterdim; onlar da yaptığım çalışmaları görüp takdir ettiler. Büyük bir onur duydum. Çok güzel işler yaptık ancak sonradan bir düşüş yaşadık. Bu olmasaydı, belki de Beşiktaş tarihinde en önemli işleri biz yapmış olacaktık."

"YAKINDA GÖRÜŞECEĞİZ"

Portekizli teknik adam Carvalhal, bir süre sonra yeniden Türkiye'de olacağının mesajını verdi. Futbolda 'kesin ayrılık' diye bir durumun söz konusu olmayacağını ifade eden tecrübeli hoca, "Oyuncularıma mutlaka karşılaşacağız, çok yakında görüşürüz" dedi. Carvalhal, Beşiktaş taraftarını tarif etmesinin imkansız olduğunu, bunu ancak onlarla birlikte yaşayanların anlayabileceğini belirterek "Hem İnönü atmosferini, hem Türkiye'yi, hem de Beşiktaş'ı anlatmak için yaşamak lazım" yorumunu yaptı.

"TÜRK KADINI ÇOK GÜZEL"


Carlos Carvalhal, Türkiye'de çok fazla sosyal hayatı olmadığını belirterek, "Çok fazla Türk kadınıyla da tanışmadım ama Türk kadınını çok güzel buluyorum" ifadesini kullandı. Portekizli hoca, "Rakıyı bile son gün içebildim" yorumunu yaptı.

"ONU BEN YOLLAMADIM"


Carlos Carvalhal, Guti'yle bir sorunu olmadığını söyledi. Portekizli hoca, "Guti, benimle sorun yaşadığı için gitmedi. Çünkü ben futbolcularımı 'kendi vatandaşlarım' diye ayırmadım. Hatta genç Türklere daha fazla ilgi gösterdim. Guti, özel yaşamındaki sorumsuzluğundan dolayı ayrıldı" dedi.

3 OYUNCU İSTEDİM YÖNETİM ALAMADI

Eski teknik direktör Carvalhal, devre arasında yönetime alınması için 3 oyuncu ismi verdiğini ama maddi imkanlar yeterli olmadığı için bu talebinin geri çevrildiğini söyledi. Portekizli hoca, "Yarın Türkiye'den başka bir takım çalıştırırsam, bu üç ismi kesinlikle kadromda görmek isterim" dedi.