9 canlı Kartal

Beşiktaş 19 dakika 10, 7 dakika 9 kişi oynadı... Net gol pozisyonuna giremeden bitirdiği maçta '1'e razı oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2011 Güncelleme 04 Ekim 2011, 00:00
9 canlı Kartal

İÇİNDEKİLER

Kartal 1 puana sevindi!.. Hafta içi Avrupa'da Stoke City'ye 2-1 yenilen Beşiktaş, Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Gaziantepspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. İkinci yarıda 9 kişi kalan Siyah-Beyazlılar, mutlak galibiyet için gittiği Gaziantep'te 1 puana razı oldu.

RÜŞTÜ KALEDE GEÇİT VERMEDİ
Yeni hocası Abdullah Ercan'la ilk sınavına çıkan Gaziantepspor, Beşiktaş önünde maça baskılı başladı. Fakat hücumda üretkenlik sağlayamadı. Yaşadığı milli kriz nedeniyle Quaresma'dan yoksun sahada yer alan Siyah- Beyazlılar ise savunmada dikkatli fakat gol yollarında çok etkisizdi. 20. dakikada Wagner'in frikiği Rüştü'de kalırken, 40. dakikada bu kez Ismael Sosa, tecrübeli kaleciyi geçemedi. Kartal ile 45 dakika boyunca tehlikeli bir pozisyona giremedi.

POPOV'U İNDİRDİ!
İkinci yarıda da görüntü değişmedi. 64. dakikada Popov'u formasından çekerek indiren Necip, bariz gol şansı nedeniyle kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan Beşiktaş iyice defansa çekildi. Gaziantepspor zaman zaman tehlikeler yarattı fakat Rüştü gole izin vermedi.

GOL POZİSYONSUZ 90 DAKİKA
83. dakikada Ismael Sosa'yı düşüren İsmail de kırmızı kart görünce Siyah-Beyazlılar 10 kişi kaldı. Kalan dakikalarda maçı tek kaleye çeviren Gaziantepspor bir türlü istediği pozisyonları ve golü bulamadı. Kalesini iyi savunan Beşiktaş 90 dakikayı tek bir pozisyona giremeden ve sadece 1 korner atarak tamamladı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ev sahibi takım ise Abdullah Ercan yönetiminde de siftah yapamadı.