Tabata kazığı:6 milyon €

Beşiktaş, 2 yıl önce Gaziantepspor'dan 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında proje sunulacak aldığı Tabata için Katar ekibi Al Rayyan'ı 2 milyon Euro'ya ikna etmekte zorlanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2011 Güncelleme 13 Haziran 2011, 00:00
Tabata kazığı:6 milyon €

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta yabancı kontenjanının açılması amacıyla takımdan gönderilmesi planlanan isimlerin başında gelen Tabata'dan zarar edilecek olması canları sıkıyor. Siyah-Beyazlılar, 2 sene önce G.Antep'ten 8 milyon Euro'ya aldığı Tabata için Katar'ın Al Rayyan takımına 2 milyon Euro'ya ikna edemiyor.

4 MİLYONDAN İNDİLER
Beşiktaş yönetimi, devre arasında Katar'ın Al Rayyan kulübüne kiraladıkları Tabata için Katar'lı yetkililerle kıyasıya bonservis pazarlığını sürdürüyor. Al Rayyan'a 4 Milyon Euro'dan kapı açan Siyah-Beyazlılar'ın 2 Milyon Euro'ya kadar indikleri öğrenildi. Al Rayyan yetkililerinin ise 1 Milyon Euro'dan bir kuruş yukarı çıkmayacaklarını ifade ettikleri sızan haberler arasında.

NE KOPARSAK KAR
Al Rayyan kulübünü ikna edemeyeceğini anlayan Beşiktaş yönetiminin, "Üstüne bir de tazminat verip göndermeyelim" düşüncüsüyle Katar ekibinin teklifini kabul etmeye hazır oldukları ifade edildi. Yine de son ana kadar Al Rayyan'ı zorlamayı planlayan Siyah- Beyazlı yönetimin, en geç önümüzdeki hafta bu transferi bitirmeyi amaçladıkları ifade edildi.

FİYATI HEP ELEŞTİRİLDİ
Siyah-Beyazlılar'a 8 milyon Euro'ya gelen Tabata, bonservis bedeliyle sürekli eleştirildi.