Ferrari'nin oyunu

Fenerbahçe derbisinde Lugano'ya attığı dirsekle eleştiri oklarının hedefi olan ve gönderilmeyi bekleyen Ferrari, "Güvenliğim yok" diyerek ayrılmayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2011 Güncelleme 23 Şubat 2011, 10:28
Ferrari’nin oyunu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile yaptığı ve 4-2 kaybettiği derbi karşılaşmasında Sarı-Lacivertli Lugano'ya attığı dirsekle maçın kaderini değiştiren ve eleştiri oklarının hedefi olan Ferrari'nin takımdan tazminatını alarak ayrılmanın planlarını yaptığı öğrenildi.

KARŞILIKLI RESTLEŞME
Eleştirilerden bunalan Ferrari'nin İtalya'ya dönmeyi istediği ve tazminatını almak için yönetimin kendisini göndermesini beklediği kaydedildi. Ferrari'ye 9 milyon Euro'luk tazminat vermek istemeyen yönetim oyuncunun kendisinin ayrılmasını bekliyor.

CAN GÜVENLİĞİM YOK
Önceki akşam bir grup Beşiktaş taraftarının oturduğu residance'ı basmasını bahane edecek Ferrari'nin ise 'can güvenliğim yok' diyerek tazminatını alarak ayrılmayı planladığı kaydedildi.

SON KARAR MAÇ SONRASI
F.Bahçe maçında gürdüğü kırmızı kartla takımını yalnız bırakan Ferrari'nin ne ceza alacağı yarınki Dinamo Kiev maçı sonrası belli olacak. Yönetimin, Ferrari'ye 100 bin Euro para cezası kesmesi olası.