Go home Schuster

Beşiktaş Yönetimi'nin bugün yapacağı toplantı da kritik kararlar alınması bekleniyor. Demirören, Alman hocanın gönderilmemesi için dirense de yöneticilerden 'Benitez' sesleri yükseliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2011 Güncelleme 21 Şubat 2011, 10:55
Go home Schuster

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Schuster devri her an kapanabilir... Hafta içinde Dinamo Kiev'e 4-1 yenilen Siyah-Beyazlı takımın dün de Fenerbahçe önünde aldığı 4-2'lik mağlubiyet Alman hocanın sonunu hazırladı.

TARAFTARDAN TEPKİ
Bugüne kadar yaptığı tertip ve taktik hatalarla suç dosyasını kabartan Schuster'in bileti kesilmek üzere. F.Bahçe maçı sonrası taraftarın büyük tepki gösterdiği Schuster'in durumu bugün yapılacak toplantıda masaya yatırılacak. Alman hocanın da bugünkü toplantıya katılacağı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören'in Schuster'in gönderilmemesi için şimdilik direndiği ancak yönetimin Alman hocaya soğuk baktığı belirlendi. Yöneticilerin büyük kısmının İspanyol teknik adam Benitez'in ismini telaffuz ettiği belirtildi.

HATA ÜSTÜNE HATA
Fenerbahçe gibi hayati önem taşıyan bir karşılaşmada Bobo ve Sivok'u kadroya almamasıyla eleştirilen Schuster ilk 11'de Ferrari'yi alternatifsiz bırakmakla suçlanıyor. Alman teknik direktörün ayrıca Necip'i çıkararak Aurelio'yu alması hata olarak değerlendirildi. Alex'i tutmakla görevli olan Necip çıkınca Alex'ten 2 gol gelmesi bu değişikliğe bağlandı. Schuster skoru korumak yerine kazanmayı planlayınca eldeki beraberlikten de oldu. Alman hoca bu nedenle de suçlandı.

FERRARI GİDEBİLİR
Bugünkü zirvede Fenerbahçe karşılaşmasında kırmızı kart görerek yenilgide başrol oynayan Ferrari'nin durumu da görüşülecek. İtalyan futbolcunun sözleşmesinin feshedilme ihtimalinin bulunduğu ve bunun ciddi biçimde düşünüldüğü öne sürüldü.

MİMARI ÖZDENAK
Spor yorumcusu Gökmen Özdenak'ın dünkü Telegol programında dili sürçtü ve Bernd Schuster'e, 'Suçter' dedi. Özdenak, program boyunca da sürekli olarak "Suçter" esprisini tekrarladı.

VOLKAN DEMİREL: RÜŞTÜ FARKI ÖNLEDİ
Volkan Demirel maçtan sonra Rüştü'nün farkı önlediğini söyledi. Sarı-Lacivertli eldiven, "Çok önemli toplar çıkardı. takım olarak bir yumruk olduk" dedi.