Çarşı'dan Alman hesabı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2011 Güncelleme 21 Şubat 2011, 12:16
Çarşı’dan Alman hesabı

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ' ta bugün İnönü Stadı'nda Fenerbahçe ile yapılacak derbi karşılaşmasında Siyah-Beyazlı taraftarların hedefinde teknik direktör Bernd Schuster olacak. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde 4-1 yenildiği Dinamo Kiev maçı sonrası kendisini istifaya davet eden tribünler için, "Beğenmeyen evine gitsin" diyen Alman teknik adama eleştirilerin dozunun bugünkü derbi karşılaşmasında artması bekleniyor.

TAKIMA EŞLİK ETMEK YOK!
Her derbi öncesi, takıma Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden İnönü Stadı'na kadar eşlik eden Beşiktaş taraftarlarının bugün takımı yalnız bırakması bekleniyor. Takım İnönü'ye yol alıp Beşiktaş Çarşıiçi'nden geçerken yapılan coşkulu kutlama ise bugün yerini Schuster'e protestoya bırakacak. Futbolculara sahip çıkması beklenen taraftarlar Alman teknik adamı ıslıklarla karşılayacak.

ÖZEL PANKARTLAR HAZIRLANDI
Alman teknik adama olan tepki sadece stat dışıyla sınırlı kalmayacak. Siyah-Beyazlı tribünler İnönü Stadı'nda da Schuster'e tepkilerini ortaya koyacak. Kendilerini hedef alan Alman hoca için özel pankartlar hazırlatan Beşiktaş taraftarlarının tam yedek kulübesinin karşısına dev pankart açması bekleniyor.