İlk aday Benitez

Beşiktaş'ta Dinamo Kiev karşısında alınan yenilgi Alman hocanın kredisini tüketti. F.Bahçe derbisi de kaybedilirse Siyah-Beyazlı yönetimin İspanyol hoca Rafael Benitez'le temasa geçeceği iddia edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2011 Güncelleme 18 Şubat 2011, 09:24
İlk aday Benitez

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Dinamo Kiev'e kendi evinde 4-1 yenilerek ligden sonra Avrupa'ya da havlu atması Alman teknik direktör Bernd Schuster'in kredisini tüketti. Fenerbahçe maçını bekleyecek olan yönetimin, derbide de kaybedilirse İspanyol hoca Rafael Benitez'le temasa geçeceği iddia edildi.

ÇATLAK SESLER BAŞLADI!
Siyah-Beyazlılar'ın lige havlu atmasına karşın Avrupa'da yoluna devam etmesi yüzünden Schuster'e sahip çıkan Beşiktaş yönetiminin sabrının Dinamo yenilgisiyle taştığı öğrenildi. Yöneticilerin, Alman hocadan duydukları rahatsızlığı Başkan Yıldırım Demirören'e ilettikleri kaydedildi. Yöneticilerin, yıldızlarla dolu kadronun bu halinde tek sorumlu olarak Schuster'i gördükleri öğrenildi.

DEMİRÖREN FRENLEDİ!
Dinamo maçının bitiş düdüğüyle Demirören'e görüşlerini aktaran yöneticilerin, Alman hocanın hemen gönderilmesini istedikleri ifade edildi. Bu görüşe karşı çıkan Başkan'ın, "Önümüzde Fenerbahçe derbisi var. Derbiyi bekleyelim" dediği kaydedildi.

RAFAEL BENITEZ İDDİASI
Beşiktaş yönetiminin, pazar günkü derbiden alınacak olası bir yenilgiden sonra düğmeye basacağı ve İspanyol Rafael Benitez'le temasa geçecekleri iddia edildi. Siyah-Beyazlı yönetimin, Premier Lig ekibi Liverpool'un ardından gittiği Serie A ekibi Inter'de aradığını bulamayan ve yüklü bir tazminatla görevini bırakan İspanyol teknik adamı takımın başına getirmeyi planladıkları sızan haberler arasında.