Çeteye Belediye cezası

Kartal kendisine ters gelen Büyükşehir'e yine yenildi. Ev sahibi Vinicius ve İskender'le 3 puana ulaşırken Beşiktaş'ın golünü Simao attı. Aurelio 45'te kırmızı kart gördü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2011 Güncelleme 01 Şubat 2011, 03:17
Çeteye Belediye cezası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş hiç kimseden çekmedi İstanbul Büyükşehir'den çektiği kadar. Siyah-Beyazlı ekip kendisine her zaman ters gelen rakibine dün de Olimpiyat Stadı'nda 2-1 mağlup olarak zirveye bir adım daha yaklaşma şansını değerlendiremedi.

BEŞİKTAŞ ETKİLİ BAŞLADI
5'te Almeida'nın ortasında Vinicius'un ters kafa vuruşunda Hasagiç topu son anda kornere attı. 30'da Guti'nin kullandığı kornerde Hasagiç topa hatalı çıktı. Uygun durumdaki Nobre'nin kafa vuruşunda Rızvan kafayla topu çıkararak mutlak golü önledi. 35'te İbrahim Akın'ın kullandığı korner atışında Cenk topu elinden kaçırdı. Vinicius topu filelere gönderdi ve Büyükşehir 1-0 öne geçti. 45'te rakibine tekme atan Aurelio kırmızı kart görünce Beşiktaş 10 kişi kaldı.

SİMAO'NUN GOLÜ YETMEDİ
52'de kaleciyle karşı karşıya kalan İbrahim Akın kötü bir vuruş yapınca takımını mutlak golden etti. 66'da kazanılan serbest atışta Simao topa mükemmel vurarak skoru 1-1 yaptı. 80'de Ekrem soldan getirdiği topu Gökhan Ünal'ın önüne bıraktı. Bu futbolcu zor olanı yapıp topu dışarı attı. 87'de Cenk İskender'in vuruşunda mutlak golü önledi. 90'da gelişen Büyükşehir atağında İskender topa sol çaprazdan nefis vurarak takımını 2-1 öne geçirdi. Böylece Beşiktaş İnönü Stadı'nda 2-0 yenildiği rakibine bu kez 2-1 mağlup olarak ağır bir yara aldı.