Büyüyü sakın bozmayın

Alman hoca futbolcularına, "Çıkışımız sürmeli. Büyüyü bozmayın" dedi. Almeida ve Nobre bugün yine çift forvet oynayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2011 Güncelleme 30 Ocak 2011, 00:00
Büyüyü sakın bozmayın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, Büyükşehir maçı öncesi futbolcularını uyardı. Alman hoca ligin 2. yarısına ligde Bucaspor, kupada da Trabzonspor galibiyetiyle başladıklarını hatırlatarak, "Büyünün bozulmasını istemiyorum. Büyükşehir'i yenerek galibiyet serisine devam edin. Biz kazandıkça rakiplerimiz strese girecek. 12 puanlık farkı kapatacak güçteyiz" dedi.

TUZAĞA DÜŞTÜK
Ligin ilk yarısında Büyükşehir'e karşı 2-0 yenildikleri maçı hiç unutmadığını vurgulayan Schuster, "Tehlikeli ve kaliteli bir takımla oynayacağız. İlk devrede bizi tuzağa düşürmüşlerdi. Ancak onlara bu fırsatı vermemeliyiz. Özellikle erken bulacağımız gol bizim için büyük avantaj olur" diye konuştu.

KOZU ALMEIDA
Schuster'in Büyükşehir karşısında yine Nobre ve Almeida ikilisini çift forvet olarak oynatmayı planladığı öğrenildi. Orta sahayı kalabalık ve dinamik tutmak isteyen Alman hoca Bucaspor ve Trabzonspor maçlarıda olduğu gibi Nobre ve Almeida'dan vazgeçmeyecek. Sarı kart cezalısı olan Hilbert'in yerine ise Büyükşehir önünde Ekrem Dağ oynayacak.