Beşiktaş'ın tarihi günü

Kültür ve Tabiat Varl klar Koruma Kurulu toplanarak İnönü'nün kaderini belirleyecek. Kurul onay verirse İnönü Stad sezon biter bitmez y k lacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2011 Güncelleme 25 Ocak 2011, 12:06
Beşiktaş’ın tarihi günü

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş için çok önemli gün... Siyah-Beyazlı yönetimin yıllardır onay beklediği İnönü Stadı'nın yeni projesinin yapılmasına olanak sağlayacak 1/5 bin ölçekli Beşiktaş, Ortaköy bölgesi imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oybirliğiyle kabul edildikten sonra nihayet kurulun onayına geldi.

YÖNETİM ONAY BEKLİYOR
3 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun gündemine bugün alınan stadyum projesiyle ilgili karar netleşecek. Yeni proje ile stadın içersinde alışveriş merkezi, sergi salonu, cafe, restaurant, kapalı yüzme havuzu ve sauna gibi tesislerin yanı sıra günübirlik konaklama için otel de yapılabilecek. Yeni planlar onaylandıktan sonra yürürlüğe girecek. Beşiktaş Yönetimi'nin bu projenin onaylanmasını beklediği öğrenildi.

YENİ ADRES KASIMPAŞA
Beşiktaş Yönetimi bu sezonun sona ermesinin ardından İnönü Stadı'nın yıkılması işlemlerine başlayacak. Stadın yeniden yapılanması aşamasında Beşiktaş'ın gelecek sezon iç saha maçlarını Kasımpaşa'nın Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacağı öğrenildi.