Aslan gaza geldi!

Basketbolda da şampiyonluk isteyen Cimbom, 25. dakikada tam 17 sayı öne fırladı... Pes etmeyen Beşiktaş Milangaz maçın son düdüğüne kadar savaştı... Ancak taraftarını arkasına alan Aslan seride 1-0 öne geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2012 Güncelleme 16 Mayıs 2012, 01:42
Aslan gaza geldi!

İÇİNDEKİLER

Potada nefesleri kesen derbi Galatasaray Medical Park'ın oldu... Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında G.Saray Medical Park, Beşiktaş Milangaz'ı 75-74 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

İLK YARI 14 SAYI
Galatasaray maç boyunca tempoyu artırmayı, daha dar bir kadroya sahip olan Beşiktaş ise tempoyu düşürmeye çalıştı. İlk yarıda hedefine ulaşan Cimbom oldu. Hızlı hücumlarla buldukları sayılarla ilk devreyi 42-28 önde tamamladı.

ASLAN MİRASTAN YEDİ
İkinci yarıda da momentum G.Saray'dan yanaydı. 25. dakikada tabelada Aslan'ın 17 sayılık üstünlüğü vardı. Bu noktada devreye Beşiktaş'ta Erceg girdi ve fark giderek erimeye başladı. Siyah-Beyazlılar'ın tuzağına düşen Sarı-Kırmızılılar buna bir türlü çare bulamadı.

ARROYO'DAN KRİTİK ATIŞ
Son çeyrek nefesleri kesti. Abdi İpekçi'de sanki Avrupa Ligi finali oynuyordu. Beşiktaş'ta Arroyo'nun 3 saniye kala attığı dış atış çemberin içinden çıktı. O atış sayı olsa Kartal 2 sayı öne fırlayacaktı. Sonuçta Cimbom kazandı ve seride 1-0 öne geçti. Serinin 2. maçı yarın yine Abdi İpekçi'de. Bugün 18.00'de Banvit ile Efes kapışacak.

DERON WİLLİAMS DERBİYİ İZLEDİ
Sezon başında Beşiktaş'ta forma giyen ünlü oyuncu Deron Williams da tribündeydi. NBA yıldızı, eski arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

İMPARATOR'A SEVGİ SELİ!
G.Saray-Beşiktaş maçını izleyenler arasında Fatih Terim de vardı. İmparator, Abdi İpekçi'ye girdiğinde taraftar onu ayakta alkışladı. Başkan Ünal Aysal ve yönetim de maçı izledi. Cimbom, maçtan önce efsane oyuncularını unutmadı.