6.kez nefes nefese

Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Cafe Crown final serisinin 5. maçında Abdi İpekçi'de kozlarını paylaşıyor 3-2 önde olan Fener kazanırsa şampiyon olacak. Aksi taktirde şampiyon Sinan Erdem'de belli olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2011 Güncelleme 18 Haziran 2011, 02:26
6.kez nefes nefese

İÇİNDEKİLER

Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisinin 6. maçında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de karşı karşıya geliyor. Son maçı sahasında 72-71 kaybetmesine rağmen seride 3-2 önde olan Fenerbahçe Ülker, bugünkü maçı kazanırsa tarihindeki 5. şampiyonluğu ilan edecek.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

ASLAN EŞİTLEMEK İSTİYOR
Eğer Galatasaray Cafe Crown kazanırsa şampiyon pazar günü serinin 7. maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maçın ardından belli olacak. Fenerbahçe'de son maçta 39 derece ateşle, adeta yataktan kalkarak maça gelen yetişen Ömer Onan'ın iyileştiği, Kinsey ve Tomas'ın sakatlıklarının ise daha iyi durumda olduğu öğrenildi.

SEAN MAY İLE YENİDEN!
Ancak, bugün son maçta forma giymeyen Sean May'in bugün oynayarak, Tomas ya da Kinsey'den birinin dışarda kalması bekleniyor. Galatasaray'da ise Rancik sezonu kapattı. Shumpert'ın ayağındaki sakatlık sürüyor ancak bugün de sahada olacak.

DERİN DEĞİL KALİTELİYİZ!
Fenerbahçe Ülker Basketbol Şubesi Direktörü Nedim Karakaş, final serisinin 6. maçını kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyledi. Karakaş, "Sakatlıklar ve hastalıklar nedenilyle kadromuzun Galatasaray'dan daha derin olduğunu düşünmüyorum. Ama daha kaliteli oyuncularımızın olduğunu söyleyebilirim. Abdi İpekçi'de zor bir randevu bizi bekliyor. Kazanmak istiyoruz. Eşitlik olursa son sözü sahamızda söyleyeceğiz" dedi.

MAHMUTİ: ÇOK ZOR GEÇECEK
Galatasaray coach'u Oktay Mahmuti ise "İki takım da birbirini iyi tanıyor. Maç çok zor geçecek" dedi.