Aslan yürekler

Final serisinde insanüstü bir mücadele ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar alkışların en büyüğünü aldı. Başarının mimarı Mahmuti, "Bu çocuklar her şeyi hakediyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2011 Güncelleme 16 Haziran 2011, 00:00
Aslan yürekler

İÇİNDEKİLER

Sezon başında oldukça mütevazi bir bütçeyle kuruyan Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi final serisindeki performansıyla herkesin büyük takdirini topladı. Kendisinden çok daha pahalı bir kadroya sahip olan Fenerbahçe Ülker'i 15 bin seyircisinin önünde yenip seriyi 3-2'ye getiren Sarı-Kırmızılılar, camianın da gururu oldu.

BU KADROYLA İNANILMAZ!
Galatasaray'ın kadrosunda yer alan Tutku, Ermal ve Shumpert kariyerinde büyük düşüş yaşayan oyunculardı. 40 yaşındaki Haluk Yıldırım'ın emekli olması beklenirken, Caner ve Evren'in büyük takım oyuncusu olmadığı söyleniyordu. Yabancılar Andric, Johnson ve Shipp'in de kariyerinde önemli bir başarısı yoktu.

GERİ ADIM ATMIYORLAR
Fakat Oktay Mahmuti bu oyunculardan müthiş bir takım yaratmayı başardı. Ekip ruhunu sahaya çok iyi yansıttıklarını söyleyen Mahmuti, "Bu çocuklar her şeyi hakediyor. Hiçbir zaman geri adım atmıyorlar. Şampiyon olamasak da alkışın

40 DAKİKADA BİTTİ!
Galatasaraylı taraftarlar, yarın Abdi İpekçi'de Fenerbahçe ile oynanacak final serisinin 6. maçına inanılmaz bir ilgi gösteriyor. Sarı-Kırmızılılar, Biletix'ten satışa çıkan 13 bin bileti 40 dakikada tüketti. Kulüpten yapılan açıklamada, taraftarlara teşekkür edildi.