Christoph Daum, Belçika'dan ayrılıyor

Belçika'nın başarılı futbol takımlarından Club Brugge'ü çalıştıran Christoph Daum, fikir ayrılığına düştüğü yönetime tepki göstererek istifasını sundu.

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 11 Mayıs 2012, 23:32
Christoph Daum, Belçika’dan ayrılıyor

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de farklı dönemlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da çalıştıran 58 yaşındaki Alman teknik adam, takımı Club Brugge'ün bu hafta oynadığı ve 1 - 0 geriye düşmesine rağmen 2 - 1 kazandığı maç neticesinde ligi ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde oynama başarını sağladı.

Genk maçı sonrasında istifa kararı aldığını ifade eden Christoph Daum, haberin Alman basınına sızmasından sonra resmen istifa mektubunu yönetime sundu. Kulüp yönetimi ile fikir ayrılığına düştüğü söylenen Daum'un Hertha Berlin ya da FC Köln takımlarından birisini çalıştıracağı ifade ediliyor.

Christoph Daum, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı değerlendirmede yarınki Süper Final'de eski takımı Fenerbahçe'yi daha şanslı görmüş, Galatasaray'ın bu sezon alkışı hak ettiğini ancak "Kadıköy'deki maçlar Galatasaray için her zaman zor olmuştur. Bu yüzden Fenerbahçe ipi göğüsler." sözlerine yer vermişti.