İkizler

İkizler ve yükselen İkizler için 2022 yeteneklerinizi kullanmak ve kendinizden daha çok söz ettirmek için son derece olumlu görünümler içeriyor. Yıla mesleki alanda size daha çok şey sunabilecek bir ilerleme duygusu ile başlıyorsunuz. 11 Mayıs tarihine kadar Jüpiter kariyer ve sorumluluklar alanında ilerliyor olacak. Bu transit yaratıcı yönlerinizi ortaya koyma, daha fazla dikkat çekme ve başarı elde etme yönünde güçlü destekler sunmakta. İlgi gösterdiğiniz konularda daha çok destek bulabileceksiniz. Şubat ortasında sürprizler, yenilikler size yüksek bir motivasyon getirebilir. 12 Nisan civarında Jüpiter ile Neptün’ün birleşimi iş hayatınıza güçlü bir idealizm ve dikkat çekme imkanı getirmekte. Kısaca yılın ilk yarısında işte daha hızlı ilerlemek mümkün. 11 Mayıs’tan sonra da elde ettiğiniz imkanları kullanmaya devam edebilirsiniz. Gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal hayatın getirdiği canlanma umutlarınızı tazeleyebilir. Yıl boyunca ümitleriniz destekleniyor ve kendinizi pozitif yönde, motive hissedebilirsiniz. Yıl sonuna doğru 28 Ekim – 20 Aralık arasında kariyer alanında ikinci bir kez dikkat çekme olanağına sahip olabilirsiniz. Bu son devrede eksik kalan adımlar var ise, tamamlanıyor olacak.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Kendinizi daha olgunve bütünsel bir çerçevede görebileceksiniz. Şansınızın açık olacağı bugünlerde problem gibi görünen konularında çözümün bulunabileceğini göreceksiniz.

BOĞA
Bugün harekete geçmektense geleceğinizi tasarlamak ve planlama yapmak için uygun bir gün olacak. Karlı bir iş planı aklınıza gelebilir.

İKİZLER
Bugünlerde istikrar konusunda problem yaşayabilirsiniz. Kendinizi bir işe adapte ederken onun disiplin gerektirdiğini ve süreç olduğunu mutlaka aklınızda bulundurun.

YENGEÇ
Son zamanlarda kalbinizden geçecek niyetleri gerçekleştirmek için kendinize zaman tanıyın ve dinlenerek eğlenin, sonrasında öğrenin. Gezin, keşfedin.

ASLAN
Kalbinizden geçen bazı işler için somut planlama yapmak ve realistik olmak önemli olacak, sizi bu hedefe götürecek. kendinizi ifade edeceğiniz bir pozisyon yakalayabilirsiniz.

BAŞAK
Hayatınıza huzur getirmek için gerekli düzenlemeleri yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Bu hem aşk hem arkadaşlık hem diğer ilişkilerinizi kurtarma fırsatı verecek.

TERAZİ
Karakteristik olarak dobra ve adil olsanız da bunu nezaketle kombinlemeniz aşk ilişkinizde iyi gelecektir.
Olaylara bütünsel bir bakış açısı ile yaklaşın,

AKREP
Tatil gerçekten size iyi gelecek ve kendinizi verimli hissedeceksiniz.
Sonuca değil sürecin vereceği zevke odaklanmak sizi hayatta gerçekten başarılı yapar.

YAY
Bugünlerde maddiyatla alakalı olarak artıya geçtiğiniz bir zamandasınız. Aşk hayatınızla alakalı deneyimleri hayatınıza çekeceğiniz bir evredesiniz.

OĞLAK
Elinize yüklü miktarda para geçebilir, tazminat davalarınız sonuçlanabilir, yeni bir iş kurabilir ya da yeni gelir kapılarını keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

KOVA
Bugünlerde yeni bir partnerle tanışmak, onunla mutlu ve heyecan verici yeni deneyimler yaşamak için oldukça uygun bir gün.
Mutluluk oldukça yakınınızda.

BALIK
İşinizde çok fazla detaylarla haşır neşir olmamanızda fayda var.
Bunun yerine lider özelliklerinizi ön plana çıkartarak hedeflerinizi ortaya koyun, bu üstlerinizin de hoşuna gidecektir.

...
Devamını Oku

İkizler Burcu Genel Özellikleri

Yükselen İkizler Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.