Boğa

Boğalar ve yükselen Boğalar 2020’den bu yana kariyer gezegenleri Jüpiter ve Satürn’ün getirdiği yükler altındalar. Ancak aynı zamanda iş hayatında daha çok şey öğrenmek ve geleceğe bakmak anlamına geliyor. Özellikle Satürn iş hayatında sorumlulukları, yükleri arttırmış durumda. Bu durum belirli bir yaşın üzerindekiler için artık yeni şeyler yapma isteğini arttırırken, daha genç olanlar açısından öğrenecek çok şey var. Böyle bir dönemde kariyerinizde aşırı bir yük hissediyorsanız, hayatınızı çeşitlendirebilecek yeni yollar üzerinde düşünebilirsiniz. Zira Uranüs’ün getirdiği değişim ve yenilik hissi de azımsanamayacak kadar yüksek. Boğalar sık değişiklik yapmak istemedikleri için çoğu zaman sorunlarını erteleme ya da göz ardı etmeye eğilimli olabilir. Yine de bu dönemde bir revizyon gerekli gözüküyor.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Karşı cinsin çekiminize kapılması ve seçenek bolluğu arasında kararsızlık yaşayabilir ayrıca mevcut ilişkinizi de bitirip bitirmeme hususunda istemsiz zaman kaybedebilirsiniz.

BOĞA
Önünüzdeki sonsuz seçenekleri bazen kısıtlı dar bakış açısı ile göremeyebilirsiniz.
Konfor alanınızın dışına çıkamıyor olduğunuz bir zamandasınız.

İKİZLER
Son zamanlarda özellikle çevrenizde size iyi gelmeyen şeyleri bırakmak ve onlardan özgürleşmek için disiplinle olaylara dahil olmanız çok önemli.

YENGEÇ
Bugünlerde sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı çok dikkatli olmalısınız.
Bu maddi bağlamda olabileceği gibi manevi konularda da olabilir.

ASLAN
Yaşadıklarınızı ve yaşayacaklarınızı riske atmak istememeniz bir süre sonra sizin hayalleriniz ve hedefleriniz arasına kendinizi koymanıza neden olabilir.

BAŞAK
Bugünlerde özellikle aşk ilişkilerinizle alakalı olarak kendinizi ön göremiyor olabilirsiniz.
Karar almakta gecikmediğinizden emin olun.
Aceleci olmaya da gerek yok.

TERAZİ
Kariyer hedefiniz olsun ancak hırslı olmayın çünkü hayat hedeflerden ibaret değildir, denge kurmanız önemli olacak. Kendinizi daha mutlu ve daha bereketli hissedeceksiniz

AKREP
Bugünlerde yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve hemen her şeyinizi paylaşmamaya özen gösterin. İş alanında güzel haberler alacaksınız.

YAY
Düşünmekten çok eyleme geçmek sizin için uygun. Uzun vadede ne istediğinizi bilmeniz ve kısa vadelere hedeflerinizi bölerek hareket etmeniz oldukça önemli.

OĞLAK
İlişkiniz yok ise yalnızlığınızı daha çok kafanıza takabilir ya da eski ilişkinize takıntı halinde yönelebilirsiniz.
Sakinleşin ve sürecin geçici olduğunu bilerek mantıkla hareket edin.

KOVA
Hayatı biraz akışına bırakmak için harekete geçebilirsiniz artık.
Bazı hedefleriniz için çok fazla çaba harcıyor, farkında olmadan hayatın eğlencesini kaçırıyorsunuz.

BALIK
Aşk hayatınızla alakalı olarak bugünlerde mevcut ilişkinizde istediğiniz gibi yolunda gitmeyecek durumlar olabilir. Stres yapmadan gerekli önlemleri almanız gerekebilir.

...
Devamını Oku

Boğa Burcu Genel Özellikleri

Yükselen Boğa Burcu Özellikleri

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.